4.9.2009

Flying tickets


Kohta se on menoa taas !Tänään en oo töissä tehnyt muuta kun bongaillu edullisia lentoja jenkkeihin. Lähtöpäivä on 14.10.2009 keskiviikkona, takaisintulo hieman auki vielä.

Ja tietty mulla on jo suunnitelmia ja odotuksia tulevan matkan varalle:

San Francisco 16.-19.9.2009
HALLOWEEN!
Las Vegas uudestaan (can get enough of it)
DisneyLand
Universal Studio's
Fudis- tai pesismatsi Marken kanssa

Aaaahhhhhhhhhhh, joku on vähän innoissaan lähdöstä!


Kuvassa Jannina lähdössä juuri näillä sekunneilla Elixian henkilökunnan bileisiin, jännittää.. Toppi H&M tänään ostettu, aivan ihana ;)

<3 jansku puss

11 kommenttia:

 1. Oi! San Francisco oli iiiihana :) Tervetuloo takas.Ja varotan, pesismatsi on tylsintä ikinä!:D

  VastaaPoista
 2. hehe JES! Ainakin joku pääsee lähtemään ! Mä jään vielä kärsimään tänne, mut en toivottavasti kauaks aikaa!

  VastaaPoista
 3. Welcome back to USA :) mäkin olen täällä ollut nyt hetken aupairina Chicagon lähellä. Kaikki on niin täydellistä :)

  VastaaPoista
 4. Jonna: HEIIIII SINÄKIN TÄÄLLÄ! :) joo niin mä oon kuullu et san francisco on aivan ihana, jejjeee! ootko muuten millon lähdössä takasin suomeen? tuntuuko oudolta? joo, markekin varotteli tosta pesismatsin tylsyydestä, joten ehkäpä me mennään sitten vaan beksien kanssa futaamaan :)

  Nette: kyllä me sut saadaan valtameren toiselle puolelle pian :) onko ef:ltä kuulunu mitään? ootko muuten kokeillu sitä great aupair sivustoa?

  Heidi: Thanks, can't wait anymore. Mitäs pidät chicagosta? :) I <3 AMERICA

  VastaaPoista
 5. No toivottavasti! No ef on aika tiukkana et ne ei ota vastaan mitään aluetoivomuksia, mutta toisaalta mä sanoin et jos ette laita mua losiin nii mä en mee teijjän kautta joten.. Ja joo siel mulla on (great/aupairworld) ja yhteyden ottoja on tullut mutta suurimmaksi osaksi lontoosta! Ja losista siel ei oo kauheesti niitä perheitä! Mutta oo vahvasti edelleen varma että pääsen ennen joulua LOSIIN!

  VastaaPoista
 6. ^^ Pakko kommentoida, mut kyllä mulla vaan EF otti vastaan aluetoiveita :D Jopa silleen, et eka mun aluetoive oli Kalifornia, sit South CA, sitten LA. :DD Ja olin jopa lisänny siihen toiveet lapsien lukumääräristä ja minkä ikäisiä haluun hoitaa :D

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Joo mullakin otettiin puol vuotta sitten toive mutta muutama kuukausi takasin EF:ltä soittivat, että nyt on niin paljon au paireja ja perheitä niin vähän ettei voida ottaa keneltäkään toiveita. Vastasin että mä olin toiveeni ehtinyt tehdä ja en ole lähdössä muualle!

  VastaaPoista
 9. Keinolla millä hyvänsä, toivottavasti EF ottais sun toiveet tosissaan :) see you both in LA!

  VastaaPoista
 10. Aika caccaa kyl ettei muka voi ottaa toiveita vastaan :( No, mut on täälä Losin alueella aika sikana au paireja, et saattaahan sulla käydä tuuri ja pääset just tänne :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!