29.9.2009

Rakkauden ilta

Oijoijoi. Viikonloppu meni ihan hujauksessa ohi! Eka perjantaina hirveet hermoilut ja järjestelyt lauantaita varten, lauantaina hurjaakin hurjemmat synttäri-tuparit ja sunnuntain nukuinkin ohi.

Lauantailta pikkasen kuvia kaikkien silmäniloksi:

Juhlittiin siis Saaran (etualalla) 20v-synttäreitä yhdistettyinä Lindan tupareihin Lindan uudessa ihanassa pikkukolossa :)

Aina kun minä, Saara, Linda, Milka ja Kaisa (+Erika, joka on nyt Ruotsissa au Pairina) kokoonnutaan, niin meillä on illalle teemadrinkki ja tietty nyt kun juhlittiin kahta eri juttua, saaraa ja kotia, niin oli 2 drinkkiä!<3

Pina Colada. Vau. Illan emäntä veti litkuaan Kookoksen kuorista ja me muut juotiin sitten ananaksista. Ja ai että toi oli hyvää! :P (ja ai että kun miltsi on söpö!)

Toinen drinkki veti kyllä aika nätistä vertojaan tolle kermaselle juomalle, mut niin veti näköjään mun naamakin.. "Omppu Ihanainen" (niin nolo nimi, että sofia kerran sano mulle, et jos tilaan tolla nimellä juotavaa baarissa, niin se lähtee HETI vetämään :D). Kutsuttakoon sitä vähemmän nololla nimellä: rakkauden juoma.

Ja tiettyhän tyttöjen-iltaan kuuluu aivan SAIRAASTI mahtavaa ruokaa; oli piirakkaa, salaattia, karjalanpiirakoita, vihanneksia, mokkapaloja ....

Tämähän kuuluu jokaikisen illan kuvioihin: PERHEPOTRETTI! kaikki aika hilpeällä päällä :)

Suunnattiin illan hämärtyessä Helsingin vilkkaaseen yöelämään ja päädyttiin lopuksi mutkien ja pomppujen kautta Armakseen. En oo ikinä ennen käynyt siellä (koska ne ei ikinä oo mua sisään päästänyt :Z), mutta tällä kertaa onnisti! Ihan kiva paikka :) Siellä oli niin monta erilaista nurkkaa ja koloa, että löyty kaikille kaikkea.

Yök, FISUA! hhyyyyyrrrrrrrr, mul menee sellaset ällöttävät kylmät väreet, kun ees mietin tota shottia! Pitikö juoda niin.

No näköjään piti. Fisut teki Janninalle tenät.. ainakin naamasta päätellen :D

Armaksen jälkeen porukka vähän hajaantu ja osa meistä lähti Tigeriin. Että mä nykyään en voi ollenkaan sietää noita Helsingin pintaliitomestoja. En ollenkaan. Tiger on ehkäpä pahimmasta päästä. No joka tapauksessa, siellä sitten istuskeltiin parvekkeella, tai no mä nyt vaan tuijottelin humalapäissäni kaukaisuuteen ja olin TOSI omituinen :D

Pilkun tullessa Saara saatto mut Veikkolan bussiin, jonka pitäis olla perillä meillä kotona klo 4.45, mutta HUPSISTAKEIKKAA, miten sitten kävikään! Joku hyyyyyvin väsynyt matkalainen nukkui bussissa Lohjalle asti, sen jälkeen nukahti matkalle Helsinkiin takaisin vielä uudestaan ja olikin loppupeleissä kolkuttelemassa koti-ikkunan takana klo 6.45. ups :D Mun pikkuveli Alexander, joka oli jo noussut kattelemaan lastenohjelmia, HIEMAN säikähti, kun hakkasin ikkunaa ja mörisin jotain ihmeellistä siellä ikkunan takana. Scary.

Kerkesin sitten torkkumaan vähän päälle 2 tuntia, kun olinkin jo matkalla kirpparille, MYYMÄÄN! no, jaksoin 45min myydä innokkaana astioitani ja vaatteitani, sen jälkeen oli pakko luovuttaa heikon olon takia. Jätin yli puolet kamoistani pöydälle ja linttasin "SAA OTTAA"-lapun kamojen päälle. voivoivoi.

Mites teidän viikonloppu meni?

ps. Juttelin su-yönä Bellin kanssa skypessa ja suunniteltiin vähän tarkemmin mun takasin menoa. Lähtöpäivähän on nyt hieman venynyt, näillä näkymin matkaan pitäisi päästä ennen 23.10.2009, jos kaikki asiat, työt mukaan lukien, lutviutuu. Stay tuned my dears ;)

3 kommenttia:

 1. hyväää pääset lähteee jeee! Ja tigeri on aika liitelymesta mut hienot näkymät!

  VastaaPoista
 2. Vitsi hajosin tolle sun vikalle kuvalle :D voitko laittaa näit kuvia naamakirjaan pliide?:)

  -saara-mari-

  VastaaPoista
 3. Nette: jooo, ja itseasiassa lentoliputkin sain jo ;) sillon kun tiger oli vielä LUX ja jonkin verran tykkäsin siitä, niin eipä siellä muuta tullut tehtyä kun parvekkeella istuskeltua :)

  Saara-Mari: Joo, nyt kyllä ymmärrän sen et oon ihan oikeesti ollut HYVIN tittantallallei! :D joo voin mä laittaa maanantaina vaikka :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!