18.9.2009

nothing..

Mulla on niin tyhmä olo. Mulla on niin kusetettu olo.

11 kommenttia:

 1. Mitä on tapahtunut? :o
  Voimahaleja!

  VastaaPoista
 2. Vad?
  :(
  Toivottavasti ei mitään extra-pahaa!

  VastaaPoista
 3. Tässä sitä taas ollaan. Odotin aivan sairaasti tältä "suhteelta", jonka kanssa nyt sähläillään. Eilen sain kuulla tältä pojalta että: "en oo ollut täysin rehellinen sulle". Sitten keskusteltiin asiat läpikotaisin, ja vaikka se epärehellisyys ei liittynyt mihinkään ihan maata mullistavaan, mut musta vaan tuntuu niin tyhmältä! oon ollut täysin sinisilmänen, uskonu kaiken sonnan mitä tää poika on mulle valehdellut. Jos koko juttu lähtee valheista, niin voin vaan kuvitella miten jatkossa tulis käymään.

  ja sitäkin paitsi.. Mä oon varma että se ei oo päässyt sen edellisestä 3 vuotta kestäneestä suhteesta yli. PISTE.

  Kiitos kun ootte siellä :)

  VastaaPoista
 4. Voi piru.

  Ihan vaan kommenttina, jota ei saa ottaa liian kirjaimellisesti, on parasta vaan lahtea Jenkkeihin tuulettamaan paata. Allekirjoittanut voi taata, etta se toimii puoliksi!

  VastaaPoista
 5. Ja toinen voi piru. Sanoin ton kylla tosi tyhmasti, mutta jos yhtaan ymmarrat mita haen takaa niin et toivottavasti mielikuvitusmurhaa minua...? :)

  VastaaPoista
 6. Susette: No mä oon AIVAN samaa mieltä! Sinne vaan nyt ja äkkiä, pääsee taas hetkeksi pois kaikesta paskasta täällä suomessa! Enkä mua sua murhaile päässäni, toi on niin totta mitä sanoit :)

  VastaaPoista
 7. en oo siis ainut jolla menee huonosti! ! ei kyllä nää au pair jutut ota yhtään mennäkseen oikeeseen suuntaan! Mut toivottavasti sulla paranee sitten siellä LOSISSa kaikki nää typerät jutut!

  t.nette

  VastaaPoista
 8. Nette: joo. nyt ei kyllä elämä hymyile, ei sitten ollenkaan! ja kaikenkukkuraks noi jenkki-jututkaan ei nyt luista ihan niinkun pitäis. Työt ja rempat ja kaikki muu änkee kokoajan eteen...... ÄRRGHHHHHH saanko huutaa! onks sun lähtö edennyt ollenkaan?

  VastaaPoista
 9. No itseasiassa mähän kerkesin jo lähtee ja olla lähemmäs viikon Lontoossa, jossa sitten ilmenikin, että olin tullu keskelle kauhutarinaa.. Joten siihen päättyi mun auppari ura.. Ja saa siihen nyt tosissaan sitten jäädäki oli sen verran kamala kokemus että tää suomi tuntuu ihan ookoolle! JA ei voi olla totta! Toivottavasti pääset sinne jenkkeihin! Kaikilla tuntuu menevän syksyn kunniaksi huonosti vaikka vuodenaikahan pitäs olla kiva.....

  VastaaPoista
 10. Nette: shit, ei kuulosta ihan niin kivalta.. haluutko kertoo mitä kävi, tai siis jos saan udella? mut mä oon sitä mieltä, et ehkä sun ei kuitenkaan ihan kokonaan kannata heittää tota losi haavetta "kaivoon".. ainakaan vielä :)

  joo, tää syksy näyttää olevan täynnä kaikkea paskaa..! ärgh.

  VastaaPoista
 11. voin vaikka laittaa sähkärissä nii ei täyty tää sun boksi kokonaan :DD

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!