9.9.2009

Joonas 7v <3

Mun pienen pieni pikkuveli Joonas täytti parisen viikkoa sitten 7 vuotta ja päätettiin äitin kanssa pitää synttärikestit mun kotona. Mä niin rakastan emännöimistä! Nyt tulee kuvaryöppy bileistä.


Synttärisankari Joonas ja mun suloinen pikkusisko Mikaela, love.

Ne on niin söpöjä! Sisarusrakkautta.

Oi mikä komea pukuherra!

Jony, pikkuveli 18v, sulonen aww.

Miten niin muka näytetään samalta? Mä katoin aluks, et näissä kuvissa on kaks Janninaa :D

Joonaksen lempibiisi alkaa näin "tää on heRRRRAsmiesliiga vitun mulkut" (laulettuna hyvin pahalla ärrä-vialla). Hyi Joonasta! :D

Jeps, alko meidän sukulaisbileet käymän hiukan levottomiksi.

Aina kun nään Miksun, niin se haluu, että mä teen sille kampauksen ja sit se kokoajan pitää mua kädestä kiinni, ihana!

Neela-sisko, pusipusi

Edustetaan!

Mähän sanoin, että oon vaimomatskua ;) toi oli muuten ihan törkyhyvää piirakkaa!

Ja loppuun vielä koko pöydän antimet (puolet niistä itseasiassa). Ai että sain niin isot kehut meidän suvun vanhuksilta, mummilta, vaarilta ja mimmulta (isoisoäiti)! Olen kuulemma niin itsenäinen, taitava ja siisti, lämmitti sydäntä :)

15 kommenttia:

 1. montako sisarusta sulla on? :o ja onko sun koko perhe ruotsinkielinen vai vaan osa?

  VastaaPoista
 2. Aikuisuusoisteitä!Mää oon taas ruennu katteleen mol.fi sillä silmällä ku sää pidit niin hyvän puolustuspuheen pari postausta aikasemmi, kiitti! :))
  Musta on ihanaa ku on suhteellisen paljo nuorempia sisaruksia, mun toinen pikkuveli täytti just 4vee <3 aijjai
  Millaset ajatukset ny Jenkkilästä?Onko mieshuolet menny mihinkä suuntaan?

  Peppa

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Oh, ei sormet ees riitä laskemaan noita pikkusisaruksia! :D mulla on 3 pikkuveljeä ja 3 pikkusiskoa, kaikki ei kuitenkaan biologisia. Mut kaikki yhtä ihania <3 mun isä on ruotsinkielinen :)

  Peppa: Hyvä, kannatan! minnepäin haluisit lähtee? suosittelen kaliforniaa ;)

  Mä rakastan lapsia ja on ihanaa kun on nuorempia sisaruksia. Ne jotenkin pitää niin virkeenä! en vaan nää omiani niin usein, kun en kotona enää asu :( tollaset kolme-neljä vuotiaat on aivan törkeen söpöjä, niillä on niin paljon sanottavaa kokoajan!

  Jenkkilä on kovasti mielessä ja kaikki siihen liittyvä, positiivisessa mielessä! Ainoo ei niin mukava asia siinä liittyy just näihin MIEHEEN (PRKL!)!! Jos en lähtis jenkkeihin niin kaikki HÄNEN kanssa olis niin paljon helpompaa. Onneks kuitenkin yhestä oon päässyt nyt kokonaan eroon, joten en enää taistele kun yhden kanssa tunteitteni kera :)

  Tosi kiva hei kun kyselet! :)

  VastaaPoista
 4. Mullaki asuu pikkuveli mun kotikaupungissa, onneks kummipojat löytyy täältä <3
  Haluisin Italiaan ihan vaan siks ku rakastan sitä paikkaa, kaikkea siinä. Ja semmosen pikkusen extrana vaan et yks mun parhaista ystävistä(italialainen) asuu siel ja monia muita kavereita.Toinen ois sit Jenkkilä;nykki/kalifornia,mut suap nähä.. :D
  Tsemppiä miesten eiku siis miehen kaa ;D

  VastaaPoista
 5. Ootko aikonu mennä opiskelee Usaan? Ku muistaisin, että sulla luki joskus sivupalkissa, että "hanki opiskelupaikka Usasta" tai jtn ton tyylistä :)

  Mitä alaa oot kelaillu?

  VastaaPoista
 6. Tarkotatko tolla "ei biologisia" että ne on puolisisaruksia vai kuinka? :)

  Ja koska sä oot puoliks ruotsinkielinen niin mitä ruotsinkielisiä korkeakouluja Suomessa on?

  VastaaPoista
 7. Peppa: Kummilapset on ihania! mulla on maailman suloisin kummityttönen <3

  Mäkin oon miettinyt noita euroopan maita, espanjaa, italiaa yms vaihtoehdoiks, jos jossain vaiheessa haluaa vaihtelua tohon jenkkilään.

  Kiitos tsempeistä, kyllä tästä jotain TOOOOSI hyvää on tulossa.. :)

  Moo: Joo, sellanen on mielessä pyörinyt, mut nyt kiinnostaa enemmän jotkut kurssit aupair-hommien ohessa. Voisin vaikkapa englannin kieltä vähän parannella jossain collegessa :)

  Anonyymi: Joo, tarkotan puolisisaruksia.

  Ohhoh, pahan heitit! Mä en itseasiassa tiedä kun pari ruotsinkielistä korkeakoulua Suomessa. Hanken eli ruotsinkielinen kauppakorkeakoulu on helsingissä (sinne oon ite hakemassa), sitten löytyy Arkadia ja Vaasasta ruotsinkielinen yliopisto. Huhhuijaa, pitäis ottaa vähän enemmän noista selvää, ennen kun haen minnekkään ! :D ootko ite miettinyt hakea jonnekkin ruotsinkieliseen kouluun vai? :)

  VastaaPoista
 8. Joo oon. Oon nyt suomenkielisessä ammattikorkeessa, aloitin nyt syksyllä. Ei kiinnosta yhtään koko homma, enkä todellakaan edes tiedä mitä alaa haluaisin lukea. Tiedän vain, että haluan opiskella ja elää ruotsiksi :D Sen pohjalta kai lähden sitten etsimään koulua ens syksyksi...

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: mullakin on vähän hakusessa vielä, mut ajattelin vetää varman päälle ja ainakin näin aluks hakee kauppakorkeaan. Ton koulutuksen myötä kuitenkin aukee niin monia eri mahdollisuuksia :) mut saapi nähdä miten viihdyn jos ees pääsen :D Ruotsiinkin vois olla ihan kiva kyllä lähteä opiskelemaan, SKA VI FARA DÅ!? :D

  VastaaPoista
 10. jo det kan vi väl göra :D vars ska vi då :P haha

  VastaaPoista
 11. Elina: Hur skulle det vara med SKÅNE! :D så varmt o skönt där. heii, kurkin sun blogista, et olit kesällä ruotsissa, saanko udella että mitä tekemässä? :)

  VastaaPoista
 12. joo ei skåne :D enhän mä ymmärrä siitä kielestä mitään muuta kun sen kurkkuärrän! Olin kesällä ruotsissa aupairina, ylläri :p se vaan oli helpoin tapa päästä sinne :D

  VastaaPoista
 13. Elina: Mä olin kerran lomalla Skånessa ja pakko sanoa, että en mäkään siitä ruotsista oikeen mitään selvää saanu :D juttelin eilen just taksikuskin kanssa, että aupairiksi lähtö on niin mahtava mahdollisuus päästä kattelee maailmaa EDULLISESTI! :) kannatan.

  VastaaPoista
 14. ihanii pikkusiskoksii =) Onko toi Mikaela paljonkin vanhempi? mullakin on pikkusisaruksii ja kyl niist saa aina hempeitä kuvii....välillä vaan todellisuus on muuta kuvien takana =) =D

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Niin, ne on ihaniaihania! Noiden lisäks mulla on vielä kaksi, Alexander ja Amanda <3 Vaikka ei siltä todellakaan näytä, niin itseasiassa Miksu on Joonasta 2 vuotta nuorempi :D

  Pikkuset on niin söpöjä kun ne oikeen innostuu hempeästi poseeraamaan vaikka oikeesti ois minkälaisia riiviöitä, niinkun nää mun sisarukset!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!