24.11.2009

Busy week

Nyt on kiireinen viikko tiedossa!

Huomenna oon toissa illalla, koska haluun antaa vanhemmille vahan omaa aikaa, niiden vuoro valilla irrotella :) Torstaina on tiukat paikat kyseessa, koska mehan juostaan se 10km Turkey Trot juoksu 7AM. Ma jannitan sita ihan sikana. Oon nyt yrittanyt treenata sita varten mm. juoksemalla rattaiden kanssa ja joogalla mut silti oon niin satavarma etten ainakaan yhteen putkeen sita jaksa juosta! No, sitten kun on juostu kiitospaivaa varten, niin illalla jaksaa ahtaa masun tayteen kalkkunaa - meidat on kutsuttu koko perheen voimin thanks giving dinnerille. Perjantaina oon myoskin toissa, koska vanhemmilla on puolikas tyopaiva ja sen jalkeen suon niille taas hieman omaa aikaa golffin parissa, vitsi ma oon paras nanny! ;)

Viikonlopusta ei viela tietoa, ehka lauantaina eksyn Los Angelesiin tekemaan jotain kivaa ja sitten sunnuntaina on Annan hoitopojan synttarit, jonne koko meidan perhe on kutsuttuna :)

Kiva valilla vahan rauhottua noiden viikonloppujen kanssa :) Kerkeen kayda rannalla ja vaan nauttia olemisesta, ei tartte kokoajan olla menossa! Ja voin viettaa laatuaikaa pikkusten kanssa awww. Katotaan miten taa onnistuu.. haha!

Eilen muuten oltiin Malinin kanssa joogassa, joka oli NIIN raskas etta oksat pois! Nyt sattuu hengittaminenkin vatsalihaksiin :D Joogan jalkeen mentiin Malinille, tehtiin yhdessa ruokaa ja katottiin The Ugly Truth. Pitais alkaa Maliniakin nakemaan vahan useemmin niin ei tartteis aina ajaa Losiin asti kavereiden luokse!

(Kuvituksena toimii Janskun ja Gumman tiistai-paiva puistossa ja rannalla)

5 kommenttia:

 1. Mikäs vika meissä on?? :D T: Losin tyttönen Anna :)

  VastaaPoista
 2. Hammasmonsteri: Voi mussukka, ei teissa oo YHTAAN mitaan vikaa! :) must vaan tuntuu et belli yms ei oikeen tykkaa et aina viikonloppusin omin auton ihan kokonaan itelleni :D

  VastaaPoista
 3. tunteeko sun ja ton annan host perheet toisensa myös vai teidän kautta tutustuneet? kun koko perhe on kutsuttu synttäreille? :) niin ja tunsitko sä etukäteen ketään niistä suomalaisista siellä vai siellä vasta tutustuit?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tutustuttiin Annan kanssa sen takia, etta meidan perheet on ollut ennestaan jo tuttuja keskenaan :) Ja en oo tuntenut ketaan naita ihmisia ennen tanne tuloa! Yhden tiesin viime kerrasta mut muut oon oppinut tuntemaan vasta nyt :) Internet on ihmeellinen, pakko sanoa :D (sita kautta oon aika pitkalti tutustunut ihmisiin)

  VastaaPoista
 5. HELLLOU :)
  oon sekoillu varmaa joku 20min tän koneen kaa ku haluun lukee sun blogii! minä! :D you did it ;) siis mitä neelarassulle on käyny?? voi raukka toivottavasti voi paremmin. se yritti soittaa mulle tos joku päivä, olisko ollu 2 tai 3 pvää sitte mut en kuullu. sit soitin sille takas mut se ei vastannu. onneks se pääs hoitoon<3 ja näytätte muuten kyllä joo toisiltanne <3 jatkan lukemista!

  -s

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!