8.11.2009

Itsekas nainen, eiko?

Oh my God. Nyt tulee avautuminen. Skipatkaa, jos ette jaksa kuunnella mun angstia! :D


Muistatte varmaankin sen yhen pojan, joka tassa kuukausi takaperin pisti mut aika hajalle.. No mita tanaan kavi. Se poika otti muhun yhteytta facebookin kautta kertoen, etta silla on ollut hirvittava ikava ja jostain kumman syysta paadyttiin jutteleen Skypessa. Mulla on kamera, jonka sitten herran pyynnosta laitoin paalle ja voi etta kun "sa oot niin kaunis, hymyile koska oot niin natti" ja voi lassynlassynlaa.

Vaihdettiin kuulumiset pikasesti, hanelle kuului "hyvaa" ja ma nyt selitin ummet ja lammet miten mulla menee taalla. Olisin halunnut jutella enemmankin mut yhtakkia tilanne kaantyi siihen, etta taa kyseinen poika alko kaymaan vahan liian kuumana.. Ma sitten sanoin, etta mun taytyy nyt menna ja et mun mielesta on aika perseesta, ettei olla kuukauteen juteltu ja sit ainoo mita se puhuu noiden kehujen jalkeen on, etta ota nyt vaatteet pois, tanssi mulle vahan yms. Lahdin pois skypesta, jonka jalkeen sain facebookkiin tallaisen viestin:

"Ihan yhta itsekas kun aina ennenkin"

ANTEEKS MITA V*TTUA!? Ma olen itsekas kun en tollaselle kusipaalle nayta vahan tissia jossain hemmetin web-kamerassa?! Kaiken sen jalkeen mita kyseinen herra mulle teki, se viela olettaa, et ma oon ihan innoissani mukana ja suuttuu kun ei se ihan niin mennytkaan. No mut niinhan se vaan menee, naiset on pelkkia esineita, joiden tehtavana on ainoastaan viihdyttaa miehia. Eiks vaan? Joo tai sit ei, ei mun elamassa ainakaan. Ei eilen, ei nyt eika koskaan.

6 kommenttia:

 1. Aika paska jätkä kyllä. Ei kukaan voi oikeest sanoo tolleen hah. Noh mutta hei, sä oot nyt Amerikassa. Kyllä niistä reilusta 300 000 000 ihmisestä joku sulle löytyy :D

  Hei eiks sua muuten "pelota", jos se poika tulee tänne sun blogiin lukemaan sun kirjoituksia siitä?

  VastaaPoista
 2. puhutko sä lasten ja Bellin kanssa enkkua vai ruotsia? katoin et ainakin tossa kortissa luki ruotsiks... :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: ja mua lohduttaa myos ajatus, et ma oon 24h lentomatkan paassa niin ei tartte ainakaan nahda tata ihmista vahaan aikaan :)

  Ja mua ei kiinnosta vaikka se poika tata lukis ja musta tuntuu etta lukeekin! :D If u are shit, the u are shit! Mita sita turhaan kiertelemaan! (jos kyseessa olis joku hiemankin eri ihminen niin sillon kylla miettisin kaks kertaa et mita tanne kirjotan, mut nyt en jaksa) :)

  Anonyymi: Ma puhun gummanin kaa ruotsia, gubbenin kaa englantia, Bellin kaa suomi-ruotsi-enkku-sekamelskaa ja Nickin kanssa englantia :)

  VastaaPoista
 4. Miehet tekee tota sen takia että jotkut naiset suostuu tommoseen pelailuun ja uskoo niiden kundien löpinöitä yms. lämmittelyjä ja toi ko. kundi päätti kokeilla kepillä jäätä. Tuskin ajatteli mitään sen syvällisemmin. Päätti kokeilla onneensa.
  Mutta sehän tarkoittaakin sitten sitä että ite täytyy olla tasan tarkkaan tietoinen mitä itse haluaa. Eli kun tiedät että kundi ei välitä sun tunteista vaan pelailee ja kokeilee onneensa niin suosittelen jättämään omaan arvoonsa ja sanoa hyvästit, poistaa feissarista ja olla puhumatta skypessä!


  Tsemii:))

  VastaaPoista
 5. voin mennä lyömää sitä jos haluut!

  -rotkorotta-

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Paskoja ne miehet on. Nyt taytyy vaan pysyy vahvana eika lahtee TAAAS mukaan sen metkuihin! Pitais onnistua nain maapallon toiselta puolelta.. :)

  Rotkis: Beibiiiii! Susta ei oo kuulunu taas vahaan aikaan mitaan! ole kiltti ja veda se jaba jojoon :D ja katkis kans ja ben myos hahah! Mulla on sua ikava. <3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!