5.11.2009

Sunset Beach

Belli tuli taas tanaan aikasin kotiin ja paatin napata silta auton seka Gummanin mukaani. Ajettiin pikkuneidin kanssa laheiseen leikkipuistoon kiikkumaan "wiii" ja laskemaan liukumakea "slideeee" :)

Taa puisto sattuu olemaan yhdella ihanalla rannalla ja arvatkaa vaan kuinka kameran salamat alko valahtelemaan kun nain ton auringonlaskun!

How beautiful is that? Damn I love ocean and sunset!

Ma tykkaan ihan hirveesti rannoista. Ne on taynna elamaa, ainakin taalla. Varhain aamulla surffarit asuttaa rannat upeine lautoineen ja mahtavine hyppyineen. Aamupaivisin nannyt juoksentelee kakaroittensa perassa lapiot ja amparit kourissaan, keskipaivalla rannat taas tayttyy auringonpalvojista, joita ei ihosyovat vois vahempaa kiinnostaa. Iltapaivalla alkaa nakya nuoria ihmisia isoissa porukoissa pelaamassa rantapalloa ja iltaa kohden meno sen kun tiivistyy; lenkkeilijoita hiki hatussa, vastanaineita taydellista kuvauspaikkaa etsimassa, ihastuneita kavelemassa kasi kadessa pitkin rantaviivaa.. Ohhh! Ma haluun tulevaisuudessa asua rannan tuntumassa.

Viela taa tuleva viikonloppu vierahtaa kotona rauhottuen ja iisisti ottaen, oon lupautunut vahtimaan G&G:ta lauantai-iltana. Ihan hyva vaan, latailen akkuja Vegasiin!

Puss och kram, Jannina

Ps. Saa kommentoida, en ma pure ;)

3 kommenttia:

 1. Sun aupair paikka vaikuttaa niin täydelliseltä. Oot todellakin tervetullut ja osa perhettä! Kun mä olin viime vuoden aupairina en ois voinut kuvitellakaan, että vanhempien kotiin tultua olisin ottanut jonkun lapsista mukaani johonkin ehei... Ei sillä ettenkö olis niistä pitänyt!

  VastaaPoista
 2. Oih, Gumman, sinulla on ihailija täällä Suomessa, olet sen verran söpö pikkuneiti... greetings from icy Finland!

  Ja todellakin ihana aupair-paikka, tuollaisesta saan vain unelmoida täällä Suomessa koulua käydessä. Pidä hauskaa (taitaa olla sanomattakin selvää:D).

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Pakko myontaa itekkin, etta perhe on ihan paras! Ma tunnen itteni enemmankin isosiskoksi kun lastenhoitajaksi. Lapset tykkaa olla mun kanssa ja ma niiden kanssa ja sama homma vanhempien kera. Kumpa kaikilla kavis samanlainen taydellinen tuuri perheen kanssa!

  Sunna: Gumman kiittaa ja kumartaan! Toi pikkuneiti osaa kylla lumota kaikki :D Matkaan vaan, laiskuus veke ja omaa perhetta etsimaan :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!