10.11.2009

Oh, a sunny day!

Tanaan on ihan mielettoman hyva ilma, aurinko porotti taydelta taivaalta jo klo 7.oo kun herasin ja edelleenkin se jaksaa tuolla ylhaalla mollottaa! Asteita on 83F eli noin 29c, ei paha nain alkavaksi talveksi ;)

En oo viela kertaakaan eksynyt meillapain biitsille, joten tanaan oli pakko korjata tama vaaryys. Onneks Gumman huuteli jo aamiaispoydassa "Beachtime, beachtime Nina!", joten ei tarttennu neitia vakisin raahata paivaa paistattelemaan!

Come to mama! Aamupaivisin taa meidan ranta ainakin ihan kuhisee surffareita ja mikas sen parempaa silmanruokaa kun katella niita Gummanin haarailessa hiekkalinnojen parissa, namm.

Rannalle tupsahti jostain eksynyt pelikaani, jonka nokan ymparille oli kietoutunut siimaa. Pari surffaripoikaa sitten sai pelikaanin pelastettua siiman pauloista, vaikka meilla hieman olikin pidattelemista Gummanissa, joka kovasti olisi halunnut vahan kayda PAIJAAMASSA tota jarkyttavan kokosta pelottavaa lintua :D

Kaytiin pikkusen kanssa vahan lotrailemassa rantavedessa ja TOTTAKAI se menna humpsahti sinne kokonaan! Onneks saatiin lapimarkien vaatteiden tilalle Janninan hieno toogatoppi ja mamman arskat viela asukokonaisuus kruunaamaan :) Ja toi nenan kaivaminen on kans tosi naisellista, Gumman!

Nyt vahan lepoa pikkuneidin kanssa ennen kun riennetaan puistoon keinumaan. Sitten illalla naan viela Malinin, varmastikin mukava ilta tulossa :)

Puss, jansku

4 kommenttia:

 1. Voi oikeasti et tiedä miten nää sun postaukses pelastaa mun päivät täällä kylmässä kurjassa Suomessa! Musta on aivan ihana päästä sun mukana katseleen tätä au pair-elämää kun itse olen jo reilun vuoden ollut sitä mieltä että heti kun lukion saan päätökseen niin haluan lähteä au pairiksi! Aurinkoisia hetkiä sinulle! :-)
  -E

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Mikaan ei saa mua paremmalle mielelle kun tallaset ihanat kommentit! Akkia kirjotukset pois alta ja lakki kouraan niin paaset akkia maailmalle. Suosittelen lampimasti Jenkkeja ja erityisesti lansirannikkoa ;)

  Terkkuja kylmaan ja allottavaan Suomeen aurinkoisesta Kaliforniasta! haha :)

  VastaaPoista
 3. No ei taalla itarannikollakaan Suomen saita kummallisempaa oo! Tai no onhan taalla, kun tanaankin oli jotain +16 C paivasta ja aurinko paistoi ja oli semmoinen kiva syksy. Vaan sitten kun sina kirjoitat sielta helteista niin pistaa se pikkaisen kateelliseksi! Ihan pikkaisen vaan... Mut siita on kuitenki kiva lukea! :DD

  VastaaPoista
 4. Susette: Ahhh, no mut sul onkin siella New York ja kaikkee muuta ihanaa! Ja kyl taallakin iltaa myoten aina viilenee, nytkin oli "vaan" +19C kun asken olin ulkona :D no ehka me ei kuolla naihin saihin ;)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!