7.11.2009

My host parents

Belli ja Nick lahdossa Woodstock 1969 bileisiin, joihin kaytiin tanaan aikasemmin Bellin kanssa Huntington Beachilla shoppaamassa maailman upeimmat asut! Mites noi Nickin housut? Tai toi Bellin turkki?

Mun on kylla pakko todeta, etta mulla on maailman parhaimmat ja rennoimmat hostvanhemmat!

Minkalaiset valit teilla on teidan nykyisten/entisten hostejen kanssa? Valilla kuulee sellasia kauhutarinoita, ettei niita voi edes uskoa todeksi..

3 kommenttia:

 1. nykyisten hostejen kanssa välit on tositosihyvät, ne on tosi rentoja ja on sitä mieltä että mullakin pitää olla vapaa-aikaa :D vanhassa hostperheessä oli niin että päivät oli normaalisti 6x viikossa 07-21. onneksi vanha hostmama keksi sitten että mä vaikutan niin väsyneeltä ja mulla ei näytä olevan kovin paljon intoa olla noiden lapsien kanssa, että en mä varmaan oikeasti ees halua tehdä tätä... ei, en halunnutkaan. varsinkin kun niitä muksuja oli neljä ja ne ei tehneet MITÄÄN ite, yngh.
  tää nykyinen perhe on niin paras, lapset (6v ja 4kk) on kummatkin ihania !

  ja psst. tää sun blogi on aivan ihana, tää antoi vielä mulle lisäpotkua lähteä alunperin au pairiksi! ei ole vielä kaduttanut :)

  VastaaPoista
 2. jumalauta nainen! haluun ton kultamustan mekon, se on sairaan hieno!!

  VastaaPoista
 3. Alina: Ma en oikeesti ymmarra tollasia vanhempia, jotka pitaa aupairia tyontekijana! Mun mielesta se on jotenkin sairasta. Ma en hirveen montaa aupairia tunne, jotka ovat lahteneet aupairiksi pelkastaan sen tyonteon takia, vaihtamaan vaippoja, pyyhkimaan rakaa ja kuuntelemaan huutoa 24/7. Sita voi tehda suomessakin! :D (ehka vahan karjistettya mutta..) Mut hyva, et nyt on sitten loytynyt kiva perhe, se on tosi tarkeeta! Mun mielesta perhe on yksi suurimmista tekijoista, jotka tekee aupair-vuodesta mahtavan :)

  IHANA KUULLA, ihana kuulla! Voi ei, tuli oikeen kylmat vareet, jos oon voinut jollekin olla "innoittajana" lahtea :)

  Ja psst mun puolelta kanssa! Kavin kurkkimassa sun blogia ja noi sun tekemat vaatteet on tosi kivoja!

  Anonyymi: I know, it's great! Saara?

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!