6.11.2009

Running, running

Aamulla kun herasin, mun oven takana lattialla lojui epamaaranen suttupaperi, jonka paalla oli joku kayntikortti tai jotain yhta tarkeeta. Olin heittamassa lappua korttineen paivineen roskiin, kunnes alysin kattoa sita tarkemmin:

DAMN! Sinne olis mennyt 100$ hukkaan, jos olisin tapani mukaan ollut ahkera siivooja ja vaan heittanyt kaiken menemaan pitemmitta mietteita. Perjantai-illalle tuli siis suunnitelma: shoppailua New Portissa, Fashion Islandilla :)

Mutta arvatkaas mita.. Ma voitin shoppailuhimoni ja paatin tarttua itteani niskasta kiinni - RUNNING! Eilen illalla kavin jo 5km juoksulenkilla ja uskokaa tai alkaa, juoksin tauotta yli 5 biisia putkeen, en kertseja ainoastaan :D Tanaan pistin tietty paremmaks ja juoksin koko 5km ilman ainuttakaan pysahdysta, jos ei oteta huomioon liikennevaloja, joissa venyttelin (olen pro). Mina, maailman EPAurheilullisin ihminen! Beachshape 2010, here I come :)

Voittajafiilis !

Poksya ja tossua. Tahan samaan syssyyn ajattelin esitella teille mun kaks tatuointia, jotka omistan. My seven lucky stars, koreilee tossa vasemmalla puolella alavatsaa. Otin tan 2 vuotta sitten, aikomuksena oli ottaa jotain ihan muuta kun kavelin tatuointiliikkeeseen, mutta taa sitten lopulta hakattiin muhun. Vaikka tuun katumaan isompana, niin ma pidan tosta aika paljon ja enemman merkitsee se tarkotus ja tarina, joka tahtien ymparille on rakentunut :)

Oikeaa lapaluuta taas koristaa mun pieni liljatribaalihassakka. Tasta ma tykkaan enemman kun tahdista, koska en naa tata jatkuvasti ja mun mielesta taa on sieva. Kaytiin Sofian kanssa Alanyassa pari vuotta sitten ja viimeisena iltana huijasin aitia lainaamaan mulle rahaa "tuliaisiin". A souvenir maybe for myself! :D Sofia teki lopullisen paatoksen siita, etta mika kuva sinne selkaan sitten loppujen lopuksi paatyy ja siksi taa onkin mulle erityisen tarkea.

Any tattoo stories you wanna share with me ? :)

(Juoksumusaa parhaimmillaan!)

5 kommenttia:

 1. Ei vitsi, en oo dataillu hetkiin ja sä oot pääsy Jenkkehin takas, wuhuu!! :) On varmaan niiiin huippua ettei sitä voi ees tajuta.
  Hahaa, Ray on edellee hothothot mut ymmärrän kyl (varmaan :D) sun fiilikset!
  NAUTI!
  -Peppa

  VastaaPoista
 2. Peppa: hahah, taalla ma nyt olen! :D taa on kyl ihan huippua, ihanaa jeejeejee! Onhan se Ray edelleenkin aika kuuma ilmestys kitaransa kanssa mut mut.. kattoo nyt miten meidan kaveruus/ystavyys/ymsyms lahtee tasta etenemaan :)

  VastaaPoista
 3. Hei jos satut tietämään tai joku sun hostvanhempien tuttu tarvitsisi au pairia muutamaksi kuukaudeksi niin oisin kyllä valmis lähtee! Ooon päässy taas samoille urille, että lähtö houkuttas (tällä kertaa mukavassa perheessä ja JENKEISSÄ)! Pystyisin olla 2-3 kk tossa keväämmällä-kesemmällä ennen kun koulut alkaa(syksyllä) et jos vaan satut tietämään sieltä tai sun perhe niin voit vihjasta et mä olisin ainakin sen 2kk käytettävissä!! Ja mun piti kysyä kans että saitko sä mistään amk:oista mihin hait vastauksia?
  Kiiiitos taas tuhannen kerran!
  t.nette

  VastaaPoista
 4. Nette: Taal on nyt aika tiukat paikat ekonomian suhteen, hirveen paljon perheet on joutunut tinkii just esim aupaireista. Munkin hostdada ei oo enaa toissa.. Mut ma kysasen josko Belli tietais jotain perhetta, ketka haluis lyhyemmaks aikaa aupairin. Ma en ainakaan ite tieda ketaan :( But I'm trying to do my best!

  Ja arvaa mita! Mulle ei ikina tullut postissa minkaanlaisia vastauksia, etta tuu paasykokeisiin, ala tuu oot ihan paska :D no se siita, emma oliskaan halunnut paasta opiskelemaan! Mites sulla, tuliko vastauksia?

  VastaaPoista
 5. Okei kiiitos paljon jos voit kysästä!! No mä sain sieltä matkailualalta mut en oikeestaan ikinä halunnu sinne koska mulla se ykkösvaihtoehto on teatterikorkee! Joten feidasin ne pääsykokeet kun en kuitenkaa halunnu! ja vissii tonne matkailualalle ei oo kauheen vaikee päästä..toisin ku vaik teakki :DD

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!