20.11.2009

Waking up in Vegas

"Wake up girls, the check out time is NOW!" O-ou, me ei tiedetty tasta, joten lahto hotellilta oli aika hatanen. Ja eihan kukaan nyt illalla ollut mitaan pakannut! Heitin akkia kaikki kamat laukkuun, en ees rintsikoita kerennyt paalle pukemaan kun piti jo autossa istua. Jostain ihmeen syysta rintsikat sitten roikkukin mun olkavarressa koko kotimatkan ajan :D Mulla oli alkoholia veressa viela varmaan 2promillen verran ja silta kylla tuntuikin.

Pikalahdon jalkeen nalka paasi yllattamaan. Kaytiin aamiaisella Denny'sissa ja voi etta ihmiset tollas meita/mua. Oliskohan johtunut tasta naamasta? Vai siita etta mun rintsikat hengaili mun aamiaisen vieressa?

Ehka se tosiaan oli vaan mun naama..

Sofia soitti mulle suomesta jeee ja siirryin vahan kauemmaks juttelemaan. Kun tulin takas poytaan ei rintsikoita nakynyt enaa missaan. Ihmettelin tovin, etta mita niille oli tapahtunut, kun tytot ilmoitti tarjoilijan ottaneen ne pois. Kun tarjoilija seuraavan kerran tuli kysymaan etta onko kaikki hyvin niin mun vastaus oli "Sooo, did you take my bra?" KIITOS TASTA HAUSKASTA HUIJAUKSESTA TYTOT!

Kotimatkalla litran pirteloiden kanssa :) Ajettiin Vegasiin 4 tuntia, mut takasin matka kestikin melkein 9h! WHAAT? no, onneks oli mahtavinta seuraa, huvittavaa musiikkia ja levoton kankkunen.

Ei ne rintsikat missaan vaiheessa taitanut loytaa oikealle paikalle..

Funnyfunnyfunny!

5min after, zzzzz.. Huomatkaa rintsikat takaikkunalla.

Taa kuva on f-bookissa ja tahan on mun kaveri laittanut kuvatekstiksi: "THE Hangover? We didn't have a tiger in the bathroom, we had Jannina in the car." Hahaha, voi eiii! Kertoo hyvin paljon siita, miten muilla meni hermot muhun alta aika yksikon kun taas mulla oli niin hauskaa! I'm so sorry girls. And granny, this apologize is especially for u!

Pysahdystauko eli suomeksi poseeraustauko. Naa kuvat on ihan parhaita :D Arvatkaa vaan kuka oli 5 sekunnin paasta parstallaan tossa hiekassa..

Loppumatka menikin sitten unten mailla, muut oli tyytyvaisia kun vihdoin ja viimein suljin suuni ja olin hiljaa :) Kaytiin illalla viela syomassa yhdessa, koska myohastyin mun junasta, mut ei olis ollut kivaa jaada ilman sita maittavaa tonnikalapastasalaattia :P

Parempi laatuisista kuvista propsit menee Auntille, joka aina jaksaa napsia ihan loistavia otoksia! Ja matkaseurasta miljoonat kiitokset kumarrusten kera tytoille, joiden kanssa meilla tulee olemaan monen monta mielenkiintoista viikonloppua jatkossa (kuulen jo huokauksia ja voivotteluja teidan suunnalta)!

Ja viela viimeinen loppukevennys. Lopulta ne rintsikat viihdytti muita liikenteessaolijoita. Kayhan se nainkin.

8 kommenttia:

 1. Sun blogitekstejä on niin hauska lukea, aina saa hyvät naurut! :D Oon itekkin aupparina, itärannikolla Nykin lähellä, ja mulla kun on vähä epäonnistunut tää homma (lähden jo joulukuussa kotio) niin on aina kiva lukee sun blogia, tulee paremmalle mielelle :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: hyva, etta saan jonkun nauramaan! :D tallasissa party-darra-postauksissa se on mun mielesta tarkeinta ;) eiko perheen kanssa toiminu homma vai miten, jos saa siis kysya? No toivottavasti sun viimenen kuukausi siella olis kiva :)

  VastaaPoista
 3. perhe ei oo yhtään sellanen ku kuvittelin ja hostisän kanssa ei oikein tulla toimeen.. :/ Mutta ei tässä mitään, alkaa sen verran kova koti-ikäväkin olla, että mielellään meen Suomeen! :)
  Ps. Ois kiva nähä asukuvia, sulla on just tollanen ihana rento california-tyyli! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ah, no voi harmi. Aika usein kaikki tokkaa just tohon perheprobleemaan. Mut hyva ettet lahe sielta ihan mieli maassa pois :) Apua! Asukuvia :D noei, kai ma sitten joku paiva pistan tanne jotain asuakin tulemaan, kiitti ehdotuksesta :)

  VastaaPoista
 5. näyttää tutulta menolta :D walk of shame :D muistatko ku lähettii sillon joskus jenssiltä ja oli talvipakkaset ja sä olit minihameessa ilman sukkiksii ja takin alla vaa rintsikat :D miss you so much! tuu jo takasin. Kiva kattoo ku kuljet siel shortseilla... haist vittu. tääl sataa byyyyy. jos ois rahaa nii tulisin kyl käymään. etenki jos oot siel viel kauan. ehkä sitä viel putkahtaa jostain.. :) esim mun lottoilusta ;D

  -s

  mä en muuten osaa lukee et jos kirjotat mulle jotain takasin :D et älä ihmettele. en muista koskaan et mihin oon laittanu ja mitä. meili joskus olis jees! :)

  VastaaPoista
 6. Sofia: Miten voisinkaan unohtaa sen ihanan aamun? :D voi walk of shame. Mul on torky ikava sua! Nain viime yona unta, jossa sa tanssit mulle jossain balleriina-asussa (eiks sen pitais olla toistepain? :D) ja ikava oli aamulla suuri. Ja kyl se lottoominen lopulta tuottaa hedelmaa kultaseni ;) Kokeile myos kenoa!

  VastaaPoista
 7. hirveetä örveltämistä. oon pettynyt.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Haha, siita vaan! Ma elan elamaani taysilla ja jos oon Vegasiin asti mennyt niin emma siella raamattua lue :) ja tallanen ma oon!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!