10.11.2009

Meeting a new friend

Jiiihaaa, tulin just hetki sitten kotiin Laguna Beachilta. Tanaan siis tavattiin viimein Malinin, ruotsalaisen aupairin, kanssa ja voin sanoa, etta tullaan nakemaan uudestaankin! Ja toivottavasti useesti :) Malin oli tosi mukava ja rennonolonen tytto, jonka kanssa tulin hirmuhyvin juttuun. Puhuttiin paljon ja kaikesta. Ja ehka jopa hieman mietittiin tulevia yhteisia reissuja..

PUHETTA OLI..

Palm Springs - a party town close to us !

San Francisco - the MUST see city

Hawaii - Everyone's dream

Hollywoodia/Los Angelesiahan ei tahan syssyyn tartte ees mainita, sinne nyt aivan varmasti mennaan joku viikonloppu! San Franciscoon ma oon joka tapauksessa menossa jossain vaiheessa pidemmaksi viikonlopuksi, koska mulla on Friscossa yks suomalainen kaveri, jota meen tapaamaan :) Palm Springs on vaan 2 tunnin ajomatkan paassa, joten sinnekin tulee varmaan joku viikonloppu eksyttya. Hawaii on vahan ehka kaukaa haettua, mut aina saa haaveilla, eiko? :)

Nappaisko? ;)

4 kommenttia:

 1. Kannattaa ehdottomasti mennä Havaijille! Kaliforniasta sinne pääsee vielä niin helposti.. Olin itse Waikiki Beachilla, Honolulussa (Oahu saarella) kaksi viikkoa au pair vuoden jälkeen kavereiden kanssa ja oli aivan mahtavaa! Me löydettiin tosi halvat lennot Hawaiian airlines sivuilta ja oltiin hostellista yötä ja ostettiin ruokakaupasta ruoka ravintoloitten sijaan ni ei menny niiiiin paljon rahaa ku ois voinu. :) Mut ehdottomasti kannattaa mennä! Haluun sinne takas viel joskus. Niin ja tosi kiva blogi, tykkään lukea :)

  Pauliina

  VastaaPoista
 2. Pauliina: Ois kylla niin unelma paasta Havaijille! Taalla nyt kun kerran oon, niin miksei siellakin kavis piipahtamassa? Ja nyt tulee kivasti veronpalautuksetkin :D voisin alkaa surffailee tuolla Hawaiian airlinesin sivuilla :) Kiitos paljon vinkista!

  Kiva kuulla, etta tykkaat lukea :) that makes me smile!

  VastaaPoista
 3. Mä oon menossa Havaijille nyt aupair-vuoden aikana, tällä viikolla pitäis varata lennot+hotelli. Eli oon ihan innoissani siitä!! Tuskin sitä Suomesta tulis lähdettyä niin helposti Havaijille. Ja täytyy kyl sanoo, että haluan Californiassakin käydä, pikkasen kylmempää täällä Chicagossa...

  VastaaPoista
 4. Heidi: Ma oon kateellinen! Tuleeko kalliiks Havaijin reissu? Jos eksyt tannepain niin tervetuloa kylaan! Taalla on lammin :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!