22.12.2009

Day off in Hollywood

Sunnuntaina kun meidan lastenvahtikeikka oli ohi, Anna nappas mut kyytiin ja huristettiin yhdessa Annan luokse. Kaytiin Santa Monicassa dinnerilla Marken ja Anitan kanssa sellasessa ihanan tunnelmallisessa ja pienessa italialaisraflassa. Sen jalkeen poikettiin Jeffreyn luona hakemassa mun sinne havittamani kamera (ei onneks koko talo ollut katsonut mun kaikkia kuvia seittemaan kertaan lapi, eii..) ja jaatiin vahaks aikaa hengailemaan :) Jeffrey on niin VITUN OUTO. PISTE. ei siita sen enempaa. Me Annan kanssa masennuttiin ihan taysin meidan visiitin jalkeen ja paatettiin menna vetasee kunnon safkat napaan ennen kun kontysteltiin leffaan katsomaan Did u hear about the Morgans, joka oli aivan sysikakka leffa. Jain Annalle yoksi, koska Belli ja Nick halus antaa mulle maanantain vapaaksi, kun oon ollut niin kiltti! :)

Annalla oli hieman lyhyempi tyopaiva maanantaina, jotta meille jai enemman aikaa kierreskella Hollywoodia ja viettaa aikaa yhdessa. Kaytiin lasten kanssa syottamassa sorsia, tosin kuvasta nakyy etta pullat tais menna ihan toisiin suihin..

Kun Annan tyopaiva oli pulkassa, pistettiin me tytot vipinaksi! Illan suunnitelmissa oli Hollywood-tour, joka sisalsi seuraavaa:

Ajelua ympari Hollywoodia ja Los Angelesia. Kuten tosta yhdesta kuvasta nakyy, niin ollaan me taalla jo ihan talven puolella, arskakaan ei enaa monena paivana viikossa paistaa porota :(

Hollywood-kukkuloilla ihanien maisemien ihailua. Oli niin kaunis auringonlasku, etta oksat pois! (naa kuvat on miljoona kertaa kauniimpia, jos mulla perhana olis parempi kamera..)

Koikkelointia Hollywood-kyltin aarella. Viimesen kuvan otti joku randommies, joka jakeli kayntikorttejaan meille. Se sano kuvanoton jalkeen "Hhhmmm, you look kinda funny, maybe we should take a new picture." ARE U SERIOUS :DD kinda funny?

Shoppailua ja illallistamista Walk Of Famen kupeessa. Ostettiin niin osuvat paidat meille "To me entertainment, laughter, joy and hope are all amazing gifts". Anna loys myos merkkeja Jeesuksesta, TAAS!

Kappailya Hollywood & Highlandsilla tahtia ja friikkeja kummastellen. On se vaan niin eriskummallinen paikka toi Walk Of Fame..

Sitten tulikin jo aika kiirehtia juna-asemalle. Junassa sain uuden kaverin, Davidin, joka asuu San Diegossa ja oli hyvin kiinnostunut nayttamaan paikkoja siella. Ihan kiva :) Koskaan ei oo liikaa kavereita.

Loppuun viela viikonlopun parhaat palat a'la aktiiviset aupairit:

"Jannina, mika on Blueberry?" - Anna miettii, etta mika vekotin se Blackberry oikeen onkaan.
"Onko se puuma sit vahan niinkun karhu?" - Jannina kuulee, etta Los Angelesissa on paljon puumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!