15.12.2009

I'm just a teenage dirtbag baby

Millonkohan ma viimeks oon nain urakalla jaksanut kuvailla omaa parstaani?! Varmaan sillon kun irc-galleria oli mun elama.. (on se edelleenkin!) Mut hei, I'm still a teenager joten sallikaa nama ihqdaa posekuvat tan kerran ;)

Tanaan ei tapahtunut kummosempia, meidat taas passitettiin Gummanin kanssa jouluostoksille Toys Are Us:iin. Siella sitten kerailtiin pari tuntia joulupukille hieman reen taytetta ja kun tuli aika menna kassalle ja maksaa, niin huomasin, ettei mulla ole mun ID:ta mukana, jonka vuoksi en saanut maksettua ostoksia, VOI PERSE! Ajettiin kotiin ja kaskin hostdadaa kayda samantien ostamassa kamat omalla kortillaan mutta arvatkaa muistiko se.. No nyt sitten uutta reissua vaan sinne maanpaalliseen helvettiin, plaah.

Mua ahdistaa talla hetkella aivan sairaasti ajatus kotiinlahdosta. En tieda miten sen kanssa kay ja muutenkin mita mun elaman ja tulevaisuuden kanssa kay, en nimittain ota mietteistani enka haluistani ollenkaan selvaa! No, se ei viela ole taman paivan murhe, huomisen vasta :)

Loppuviikko pahkinankuoressa: Huomenna sushia ja Malinia, torstaina lastenhoitoa illalla ja perjantaina Annan kanssa yhteen konserttiin ja tietty vahan juhlimista siina samassa. Lauantaina sitten Anna tulee meille hostlastensa kanssa yokylailemaan kun meidan parentsit juhlistaa yhdessa pikkujouluja Annan kotona. Mitahan kivaa sita keksis sunnuntaille.. :) Se jaakoon nahtavaksi!

12 kommenttia:

 1. millon sun olisi sieltä tarkoitus tulla pois?

  VastaaPoista
 2. Vitsi, otsikko kuulosti niin tutulta et oli pakko rueta googlettaan.Hahaa,ihana biisi, tulee niiin teinivuodet/pentuus mieleen, en oo pitkään aikaan kuunnellu tätä! :)
  -Peppa

  VastaaPoista
 3. jepa: Mun on tosi vaikee sanoo naista meidan/mun suunnitelmista mitaan, lahtopaivaakaan ei olla ollenkaan viela lyoty lukkoon! Monta asiaa tapahtuu samaan aikaan, jotka vaikuttaa lahtopaivaan hyvin paljon.. Ehka tammikuun alussa, ehka keskivaiheessa, ehka lopussa tai ehka vasta helmikuussa, who knows! :)

  Peppa: Se biisi on niiin TEINI :D american pie tulee ihan vaistamattakin mieleen :)

  VastaaPoista
 4. jää sinne jos siltä tuntuu!!! kyllä sä vielä suomessa ehdit olla monen monta vuotta jos haluat. live your life like your heart says!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Ma todellakin tekisin tasmalleen miten sanoit, jos se vaan olis yhta helppoa kun milta se kuulostaa.. paa hajoo!

  VastaaPoista
 6. Täytyy kyl sanoo et tää sun blogis on ollu tosi hyvää viihdettä :D Keep up the good work! Tätä on niiiiiiiin hauska ollu lukee :)

  VastaaPoista
 7. Piipa: Et muuten oo ensimmainen joka liittaa mut ja viihteen samaan lauseeseen :D tieda sitten onko se hyva vai huono juttu.. Mut kiva jos oot viihtynyt, saanut hyvat naurut yms! :) ps. kavin vahan kurkkimassa sun blogia ja ma oon NIIIN aupparoinnin kannalla, maailmalle vaan viela kun on nuori ja jaksaa!

  VastaaPoista
 8. Joo mä uskon sen, mut eiköhän se oo ihan hyvä juttu! ;D Jeje, kyllä mäkin alan olla sen aupparoinnin kannalla todellakin. :)

  VastaaPoista
 9. Piipa: Kaipa se sitten on.. Ja kun mietiskelit tota koti-ikavaa, niin se tulee kylla yllattamaan sen parin kuukauden jalkeen oikeen kunnolla, mut kylla siita selviaa :) ja aina on meset, skypet, puhelimet yms.. Selviat kylla nainen!

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Jannina: Nii se on vaa ilmeisesti selvittävä :D Se on vaa päätettävä et perkele meikä ny on ulkomailla ja sillä siisti ;D

  VastaaPoista
 12. Piipa: Niinhan se menee! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!