10.12.2009

Me loves Gumman

Tama pikkuneiti valloittaa mun sydanta paiva paivalta vaan enemman ja enemman! Tanaan oli ihana paiva gummanin kanssa, mentiin joulushoppailee (niin itselleni taisin vaan shoppailla) Irvine Spectrumiin, josta loyty pikkusellekin kaikkea hauskaa ja jannittavaa tekemista..

Suihkulahteet on jannia!

Karuselliin on aina pakko paasta! Ja joka kerta se on yhta hauskaa :)

Ja maailmanpyora on kans ihan must. Kuulisitte kun taa pieni kiljuu onnesta siella ylailmoissa, niin suloista!

Katrina on oppinut uuden jutun - "Nose Kiss", vahan viela on hakusessa, mut kyl se kohta alkaa sujumaan.. Ma ainakin toivon, oon nimittain aina ihan runneltu noiden pusuhyokkaysten jalkeen!

Ja mika saa hymyn jokaisen pikkuneitosen kasvoille? No JADE tietysti, oon paras nanny!

Gumman on alottanut kyselykauden. Kaikkeen mita sanon, pyydan, kasken, teen niin saan kysymyksen "Why?" Se on niin herttaista. Ja viela se piti lisata, etta ma en kykene enaa suuttumaan Gummanille, kun se on alkanut niin sopoksi! Joka kerta kun se tekee jotain pahaa ja nakee mun kasvoilta, etta aiai, nyt ei ollut hyva juttu, se tekee suloisimman puppydog-ilmeen ja sanoo kulmiensa alta todella hiljaisella ja anteeksipyytelevalla aanella"Sorry Nina...." Du e den sotaste gumman! <3

(Loysin tanaan ihania juttuja, esittelen ne huomenna :))

8 kommenttia:

 1. Teettekö te lasten kans koskaan mitään tavallista, kun musta tuntuu että aina teillä on jotain erikoista tekemistä... Kuka maksaa teidän shoppailut, jätskit, autoajelu karusellit :o huih, kyllä mä täällä aupparina hoidan lapsia pääsääntösesti kotona ja ilmasessa leikkipuistossa...

  VastaaPoista
 2. Gumman on niin sulonen pikku pupu! (8

  VastaaPoista
 3. Niinpä ehkei se susta mitää super nannya tee et ostat muksulle jäätelöö ja otat sen mukaa omii shoppailuihin. Päinvastoin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tan kommentin jalkeen mun oli ihan pakko laskea, etta montako kertaa oon kirjottanut jostain "epatavallisesta", mita oon tehnyt lasten kanssa. Enimmakseen oon postaillut ranta ja puistojuttuja, jotka kasittaakseni on ihan ilmaisia. Musta ei vaan jotenkin tunnu luontevalta kirjottaa, etta "Tanaan leikittiin lasten kanssa hippaa, sen jalkeen tehtiin palapeleja yms.." Meilla vaan on hieman erilainen tilanne talla hetkella, koska hostisa on kokoajan kotona tyoskentelemassa, jonka takia meidan odotetaan gummanin kanssa olevan poissa jaloista.

  Belli maksoi eilen puolet shoppailuista, koska mulla oli ostoslista, mita mun piti ostaa perheelle, tietty ma omat ostokseni maksan ihan omasta pussista. 1$ karuselliajelu meni myoskin mun rahoista ja samaten maailmanpyora 2$. Mun talous ei siihen kaadu :)

  Ja sun viimeiseen lauseeseen voin vaan todeta, etta niin minakin. Leikkipuistoja meilla on vaikka hurumycket tassa lahistolla ja niita kulutetaan paivittain :)

  J: I know <3

  Anonyymi: Sun kommentista tuli kylla harvinaisen paska fiilis, kiitos siita :)

  VastaaPoista
 5. Joo Jansku nyt takas Suomeen sieltä, etkö nää miten Gumman KÄRSII sun seurassa? Kuvista näkee miten paha olo sillä on sun kanssa!

  OR NOT!! :D

  Ps. Anonyymikommentit on parhaita! :D

  VastaaPoista
 6. Marke: Ma tiedan Marke, mulla on jo kaikki lastensuojeluviranomaiset perassa.. Mut haadetaan maasta HUOMENNA, joten jaa pikkujoulut juhlimatta.. OR NOT!! :D Makin tykkaan anoista, ne on ihania :)

  VastaaPoista
 7. Voi teitä katellisia kommentoijia. Käy sääliksi teidän surkea ja mitään sanomattoman tylsä elämä. Älkää tulko tänne ruikuttaa jos ette osaa ottaa omasta Au pair ajastenne iloa irti. Sä voit kyl kuluttaa niitä puiston penkkejä muksujes kanssa niin paljon ku huvittaa ja hillua aina kotona, mut sori jos meillä muilla on välillä muutakin tekemistä ku hillua vaan ILMASISSA puistoissa. Ja tietääkseni yksikään lapsi ei ole vielä häiriintynyt siitä että ne on mukana kerran kuussa, ku käu vähän rahaa tuhlaa. Päinvastoin. Lasetkin kaipaa vaihtelua ja mikäs sen mukavampaa kun hyvpätä karuselliin ja saada pieni sokerihumala jätskistä.
  Ja tiedoksi vaan teillekkin että elämä on just sitä minkälaisen siitä itse tekee ja olen iloinen Että Jannina osaa ottaa elmästä ilon irti ihan tavallisissa arjen asioissa. kannattas teidän muidenki kokeilla välillä.
  Nii ja sillä on tuskin väliä kuka tän kaiken lystin maksaa. Joillain on rahaa ja joillain ei, paska tuuri jos on köyhät taskut. Hankikkaa elämä!!

  Tsemppiä Jannina ja voin myöntää suoraan, että kadehdin sun hauskaa elämää! HaveFun ja nauti elämästäs :)

  T: Anonyymi :D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: No sieltahan romaani tuli! mut arvaa mita, sa puhut kylla aika asiaa :) ma oon sita mielta, et elamasta taytyy ottaa kaikki ilo irti, sita eletaan vaan kerran ja TASSA JA NYT! en vaan oo sellanen ihminen, joka jaksais istuskella paivat pitkat kotona tekemassa lasten kanssa palapeleja, me kaikki kolme tykataan menna ja tehda asioita!

  Ma kylla nautin joka hetkesta taysin rinnoin, nauti sakin :) kiitos ihanasta komssusta a!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!