1.12.2009

Jamba Juice Nina!

Jansku ja Gumman vietti tanaan kivan paivan yhdessa :)

Kaytiin Jamba Juicesta hakemassa kummallekin omat ihanat smoothiet! Gumman rakastaa Jamba Juicea :)

Sitten oli puiston aika, jeeeeee, slide ja wii!

Ja ai etta meilla oli hauskaa! Leikittiin ja juostiin ja huudettiin ja naurettiin ittemme ihan vasyksiin. Kattokaa muuten miten sopoa; me lakattiin aamulla yhdessa meidan kynnet :) aww.

Musta tuntuu valilla tosi hassulta ja ehka vahan jopa ristiriitaiselta kirjotella teille mun aupair-elamasta. Maanantaista perjantaihin oon todella kunnollinen ja tunnollinen nanny ja rakastan mun tyotani ylipaljon! Viikonloppusin kuitenkin vaihdan biletysvaihteen paalle ja herranjessus mika partyanimal tasta naisesta aina kuoriutuu! Mut ma hoidan tyoni niin taysilla ja kunnolla kun vaan voin, joten mika ettei, taytyyhan mun nauttia naista ajoista taalla, niin lapsien kanssa kuin myos kavereiden kanssa! ja eiks se niin oo, et raskas tyo vaatii raskaat huvit? ;) Joten ei tarvitse kauhistella ettenko tekis taalla muuta kun vain bilettaisin :)

Pari toivetta muuten postauksiin liittyen on tullut sielta teidan suunnalta :) Mulla olis suunnitelmissa jossain vaiheessa kehitella seuraavanlaista:

- My home in Orange County
- How we dress up in Southern California
- My hoods
- This is so O.C.
- My favorite shops

Ma en kuitenkaan lupaa viela mitaan, koska ikina ei tieda mihin mun aika taalla hurahtaa. Miettikaa, oon ollut taalla jo yli kuukauden! Pikkuhiljaa alkaakin jo alahuuli vapattamaan kotiin lahtoa ajatellessa. Tassa tulee kuitenkin viela tapahtumaan ja sattumaan, vielakaan en paljasta paria juttua, koska en oo niista satavarma :) (no jopas olen salamyhkainen!)

Toiveita postausaiheista saa edelleenkin esittaa, itseasiassa ihan millon vaan! Muistattehan osallistua myoskin kilpailuun :)

Good night, sleep tight and don't let the bed bugs bite!

7 kommenttia:

 1. Miusta on ainakin ihana lukea KAIKKIA siun juttuja, ite en kovasti biletä mutta kun siun juttuja lukee, ajattelee vaan että tuo tyttö osaa mennä täysillä :P
  Mutta vastapainoksi on niin suloista lukea aupparijuttuja, kun näkee että meet siinäkin hommassa ihan täysiä!

  Siun blogi on tasapainossa ja osaat kertoa asiat oikeella tavalla. Joskus lukee jotain blogeja jossa kerrotaan biletyksestä kuin se olisi koko elämä, ja aupparijutuista ihan vaan pikkumurusia. Se kuullostaa korvaan aika oudolta. Mutta sie osaat!

  VastaaPoista
 2. Moikka jannina!

  Löysin sun blogin pari päivää sitten ja thanks to you oon viettänyt nyt pari unetonta yötä kun oon eksynyt tänne iltasin ja oon lukenu sun koko blogin läpi kun oon jääny niin koukkuun!!!

  Sun jutut on niin pirteitä ja vaikutat niin mahtavalta tyypiltä, että oksat pois! Ihanaa lukee sun elämästä siellä kalifornian auringon alla! Sun kirjotustyyli imasee niin mukaansa ja rupee vaan hymyilyttää kun sua lukee tai sit itkettää, aloin nimittäin itkee ku luin niitä postauksia kun ekan kerran lähit sieltä pois ja ikävöit rayta ymsyms!!:") mutta kiitos oot piristänyt mua älyttömästi! ..tai no en kyl kauheen pirtee oo ollu aamuisin ku oon lukenu yöllä sun blogii niin pitkään haha:))

  Nauti olostas siellä, sun blogi on täydellinen:)

  VastaaPoista
 3. Olis kiva ku tekisit videopostauksen tohon taloesittelyyn ;) siis esittelisit sillee teijän oc taloa :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mulla on jo videopostaus tasta mun huoneesta oottamasta, mut ei tuu onnistumaan koko talo videopostaus, koska webbikamera on poytakoneessa kiinni :s mielellani sen kylla tekisin, mut ei pysty niin ei .. itseasiassa kirjottelen kokoajan sita talopostausta ;)

  VastaaPoista
 5. Heidi: Voi etta sun kommentti lammitti mun sydanta :) oon pitkaan pohtinut, etta annanko hirveen ristiriitasen kuvan taalla itsestani, mut sun kommentin jalkeen voin huokasta helpotuksesta ja olla murehtimatta siita, kiitos!

  Minnie: haha, voi eii, pahoitteluni unettomista oista! :D ei vaan, ihana saada tallasia kannustavia ja piristavia kommentteja, ihanaa! sait kuule hymyn mun huulille :) ja ma kylla nautin olostani taalla sunkin puolesta! <3 ps. Ja Rayn takia ei sitten enaa vuodatella kyyneleita eihan? :D lappa!

  VastaaPoista
 6. Ja taalla paasee paljon halvemmalla kun ei itte tartte lahtea bilettamaan, voi vaan lukea sun juttuja ja nauraa kaikelle hauskalle ;D (Ja miettia sitten etta well, I'd like to paaaartyyyy!)

  VastaaPoista
 7. Susette: hahah paras vitsi minka oon aikoihin kuullut ! :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!