8.12.2009

Winners + some shoppings :)

Pidinpa tuossa jokunen aika sitten pienen arvonnan, jossa kyselin syita mun blogin lukemiseen. Vastaukset oli niin ihania, etta huonona paivana avasin kommenttilaatikon ja ai etta paiva parani :)

Nyt kun olen ajatuksen kanssa lukenut kaikki vastaukset lapi, olen paattanyt voittajan.

"Sä oot erilainen kui muut blogin pitäjät, semmonen rempsee.Tai sä ainakin kerrot paljon enemmän asioistas ja paljo suoremmi.Esim. sä uskallat sanoo et vedettiin perseet, oli iha vitun hauskaa ja näytät just niitä hauskimpia kuvia, ei jotai perfect kuvaa jota on mallailtu vuoskausia :DS
PLUS sä oot au pairina, voiku mäki oisin, sä käyt kaikis kivois paikois jotka vilahtelee niin monis sarjois et ne on jo "tuttuja".
JA sä tuot hassuilla jutuillas piristystä tänne kylmään mustaan paskaan :D
Siinä muutama! :))"

En tieda mika tassa kommentissa oikein viehatti mua, mut nain se vaan meni! Onnea Peppa, ma laitoinkin sulle jo sahkaria :)


Lupasin laittaa palkintoa myoskin toiselle osallistujalle ja sen kanssa meni sormi suuhun. Kaikki loput kommentit oli niin tasavertaisia ja ihania kaikki, joten paatettiin Gummanin kanssa tehda pieni arvonta. Uskokaa tai alkaa, ma nostin Gummanin jalkeen tasmalleen saman lapun! scary."Löysin sun blogin yhden toisen au pairin blogin kautta. Ja syyt miks luen tätä on, koska et kaunistele asioita vaan kerrot asiat suoraan, vaikutat hauskalta ja piristät sun jutuilla mun jokaista päivää!
Sun tekemisiis on niin helppo samaistua, että( toivottavasti et nyt pidä mua minään stalkkerina, mutta) näin jo kerran unta, että hengailin sun ja hostlapsies kanssa siellä rannalla. :D Pääsyy kuitenkin miks luen tätä on, että oot aupairina ja haluan tietää kaiken mahdollisen siitä ennen kun itse lähden :)"

Onnea Sini P, sullekin laitoin jo sahkopostia!

Ootte kaikki ihan mahtavia :)

Pistetaans viela loppuun pari ostosta viikonlopulta noiden videoissa nakyvien shoppailujen lisaksi:


Puuterin varinen toppi helmilla 22$, Forever21
Ja naytan niin kiltilta ja siveelliselta tama paalla!

Harmaa leopardihame 13$, Forever21
Tama nyt vaan sattuu olemaan ihan taydellinen.

7 kommenttia:

 1. ihankun sulla olis vähän outo aksentti:D onks sulla oikeesti, kun oot ruotsinkielinen? :) oli ihanaa kuulla sun puhuvan ruotsia gummanille! tackar!

  VastaaPoista
 2. Moikkamoi! Haluisin kysyy sellasta juttua, et ootko sä niinku ruotsinkielisessä perheessä vai mitä häh? :D Tosiaan ku kuulin sun puhuvan ruotsia niin tuli tällänen mieleen. En tiiä ootko jo aikasemmin vastannu blogissas tähän juuta tai jaata, mut olis kivaa jos vastaisit mullekkin :D Kiitoksia!
  PS. Ihana toi Foreverin toppi, pitääpä käydä täällä meijän ostarilla kattomassa jos olis samoja...
  T. Aupair Itärannikolta :D

  VastaaPoista
 3. Toi pipo on tosi hieno :) mua nauratti noi videot, "lämmitti kovastivatsanpohjaa" :D kiitos päivänpiristyksestä. Kivoja nää videot muutenkin, gumman on niin söpö!! Ainiin ja sä sopisit hyvin chattijuontajaksi, sulla on tollanen chattijuontajan ääni :D

  VastaaPoista
 4. Oon aina halunnut tommosen isosiskon kun sinä! Oot ihan älyttömän symppis tyyppi, vaikken sua muuten tunnekaan, vaan kun tän blogin perusteella. Siis aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Nyt kun kuuntelin itekkin noita videoita, niin huomaan, etta puhun ihan sairaan oudosti suomea! :D en ma ennen noin oo puhunut! ehka se johtuu siita kun ei oo pariin kuukauteen puhunut suomea kunnolla, puhun vaan kavereiden kanssa, joiden suomenkieli on myoskin ihan ruosteessa haha. Mut mun mielesta toi aksentti oli kyl aika special! ja eipa mitaan mun surkeasta ruotsin lassytyksesta :)

  Anonyymi: Perheen aiti on suomenruotsalainen, puhutaan ruotsia ja isa on Englannista. Vanhemmat haluu etta puhun lapsille ruotsia, gummanin kanssa se menee ihan taydellisesti, mut gubbenin kaa se on vaikeempaa.. Tiedatko kun yrittaa kovasti puhua ruotsia ja aina kuitenkin vastaus tulee englanniksi.. Foreverissa on nyt IHANIA toppeja, kaikki joko ihanan kimaltelevia tai sitten suloisen hempeita, puuteria, nudea yms. awwwww. ps. Varmaan matkaan itarannikolla tassa lahiaikoina ;)

  Anonyymi: Mun pipo on ihana! ja vahan on sanat ja lauseet hakusessa mun videoissa.. haha :D Gumman ja gubben rakastaa kummatkin teha noita videoita, joten se on kivaakin :) ja niita on tosi kiva itekkin katella kun noi kaks sopoilee. Chattijuontajaks vaan, siinapa vastaus kaikkiin mun opiskelu/tyoskentely probleemiin! :D en tieda kiitanko vai kuinka.. :)

  Anonyymi: Mahan oon aivan paras isosisko! eivaan, ma oon tosi otettu sun kommentista :) vahan nuorempana olin oikeesti aivan jarkyttava isosisko, aina kiusaamassa ja huijaamassa mun pikkusisaruksia mut nyt kun on ikaa ja jarkea tullut hieman enemman niin musta on tullut enemman sellanen huolehtiva mut samalla rento (?) isosisko :)

  VastaaPoista
 6. Jaa että ihan vatsanpohjaa lämmittää.. Kiitos taas nauruista Hamsteri :) Nähdään viikonloppuna :D

  T: Vompatti

  VastaaPoista
 7. Vompatti: Vatsanpohjan lammitys kuulostaa tosi perverssilta.. :D jee nahaan taas!! pusss

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!