28.2.2010

hair hair hair

Lauantai-ilta, SELVINPÄIN kuvissakin, vaikka ei siltä näytä :D pari havainnollistavaa kuvaa teille mun tukasta ja siitä, mihin tää tipattomuus on mut ajamassa.. Hiukset on kyllä aika ihanat, nyt kun oon niihin tottunut ja kun oon oppinut ne kesyttämään! eipä muuta, nyt lähdetään Sofian ja Ramin kanssa kattomaan Ystävänpäivä-leffaa :)

8 kommenttia:

 1. Oi Valentine's Day on semmoinen ihan feel good-movie! Kerroppa heti että mitä tykkäsit!! :D

  VastaaPoista
 2. justjust. musta tuntuu että noiden kuvien tarkotus oli esitellä vähnän jtn muuta kun sun hiuksias. kappas kummaa kun ne ei meinannu edes mahtua kuvaan kun pärstä oli niin iso.

  VastaaPoista
 3. Susette: ooohhh, oli ihan mainio leffa! Mä tykkäsin kovasti :) näyttelijäkavalkaadi oli ihan loistava ja sopivasti oli kaikkee ihanaa lässynlässyn mussuu siellä välissä. Ja ashton on ihana!

  Anonyymi: "pari havainnollistavaa kuvaa teille mun tukasta ja siitä, mihin tää tipattomuus on mut ajamassa.." Älä itke, ota rusina! tarkoituksena ei ollut pelkästään esitellä tukkaa, vaan myöskin tätä kaunista pärstää, joka on niin iso, ettei kuviin meinaa mahtua ;)

  VastaaPoista
 4. arvaa mitä! mä oon jotenki aina (ok, pari kuukautta) tykänny sun tyylistä vaikkei se nyt tietty ookkaa mikään hirmu erikoinen mut emt. :D Esim. nyt vaikkei sulla näkynykkää muu ku nassu ni bongasin heti nuo käsikorut ja sillee

  yritä_ymmärtää :DD:

  VastaaPoista
 5. Julska: Yritän ymmärtää! noeivaan, kiva kuulla :) mun tyyli on vähän sellanen homssunen, hieman rokahtava mut samalla hitusen tyttömäinen. Tai niin mä sitä ite lähtisin kuvailemaan :) ooohhh, käsikorut on ihan rakkaus numero ykkönen, haluun takas jenkkeihin shoppailee!! ja mieti, noi kaikki käskorut makso yhteensä 4$, joka on noin 3,5€..

  VastaaPoista
 6. jeps juu :) pitäis tää mun säästö prosessi alottaa ihan kunnolla että itekki pääsisin jenkkeihin shoppaan ja asusteleen, tosin shoppaukseenhan ei tarviiskaa paljoo rahaa jos tommosia hintoja siellä on :P

  VastaaPoista
 7. Jannniinaaa!!! Sulla on ihana uus tukka. Love you!! A :D

  VastaaPoista
 8. Julska: joo, shoppailuun ei kyllä kauheesti ainakaan tällä hetkellä tartte säästää! :)

  Voi A, mulla on niiiiiiin ikävä sua!<3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!