24.2.2010

Home Sweet Home

On se oma asunto vaan niin kiva paikka :) Voi käpertyä vaikka sängyn alle jos siltä tuntuu eikä kukaan ihmettele. Voi hengata päivät pitkät pikkareissa eikä kukaan säikähdä. Voi kokata kaikenmaailman mössöjä eikä kukaan valita. Voi tehdä mitä ite lystää - ihanaa!

Pikkuhiljaa oon saanut kaikki kamat roudattua ympäri maita ja halmeita kotiin ja oon kaikelle krääsälle suunnilleen löytänyt paikan. Oon väkerrellyt kaikkea pientä kivaa piiperrystä kotiin, kuten esimerkiksi noi maustepurkit - ja mähän en siis mausteita osaa edes käyttää :D Jättimäisistä IKEA-kasseista oon tehnyt mielenkiintosia löytöjä: "Ai mulla oli tällänenkin mekko ja tälläsetkin kengät!" Ei tartte shoppailla kun löytää kaiken vanhan uudelleen ;) Kellarin oon käynyt läpi ja puuttuhan sieltä sitä tavaraa aika isostikin, ei kiva.

Oon takasin vanhassa työpaikassa ja että on kivaa :) ihana olla takaisin! Mainiot työkaverit, reilut pomot, jees palkka, hyvät työedut ja ennenkaikkea mun mieleen oleva duuni. Ehkä mä en näin vähäksi aikaa olis kaivannutkaan suurempaa muutosta (uusi työpaikka), kun niitä muutoksia alkaa pikkuhiljaa tulemaan mun elämään ihan roppakaupalla.. pysyn vielä salamyhkäisenä tän suhteen!

Sellasta tännepäin, mitäs sinne? :) Ja ainiin, tipattomuus jatkuu edelleen, kohta mua saa jo ihan onnitella tästä saavutuksesta!

12 kommenttia:

 1. moikka! ihan pakko nyt kerrankin kommentoida oikein.
  aloin lukemaan tätä blogias, kun oon ite miettiny au pairiksi lähtöä. ainahan voi sattua vaikka millaista perhettä, mutta tuo sun kyllä kuulosti ihan unelmalta :) puhuitko siellä perheessä ruotsia kaikken kanssa vai mikä oli systeemi?

  tosi ihana blogi :---)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla hymy sun kirjoituksesta jälleen, tai semmoinen pirteys joka niin luonnostaan kuuluu! (Hienosti tekstin välityksellä tulkitsen kaikkea mahdollista, juupajuu) Tänne kuuluu hyvää, vaikkakin sataa VETTÄ, piti eilen alkaa lumimyrsky, yeap yeap. Ja läksypino on valtava. Mut kuuluu hyvää :)

  VastaaPoista
 3. Nii, kiitos kysymästä :)

  VastaaPoista
 4. maustepurkit järjestyksessä, HYVÄ NIIN! ;D

  -sohviia

  VastaaPoista
 5. Ooo ootko takasin Mypassa?
  Terkkuloita kaikille.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Mikäli aupairiksi lähtö sopii omaan elämäntilanteeseen, niin ehdottomasti kannattaa lähteä! Ja vaikka ei sopiskaan, niin sille kannattaa raivata tilaa ja aikaa, ei sitä monesti pääse tollasta kokemaan ;) perhe, jossa mä olen ollut, on ihana ja on ollut ilo päästä mukaan perheen arkipäivään ja elää vaikeita aikoja heidän kanssaan. Välillä kuulee ihan kauheita tarinoita monsteriperheistä ja silloin vaan huokaa, että ohh, onneks mun hostperhe ei oo sellanen! Toivottavasti sulla käy hyvä tuuri perheen kanssa, jos nyt päätät lähteä :) Puhuin perheessä ruotsia äidille ja Gummanille ja sitten isälle ja Gubbenille puhuin englantia :)

  Susette: Sulla on ilmiselvästi kyky lukea mun kirjotuksia vähän syvemmällä tasolla ;D eivaan, tiedän mitä tarkotat. Oon oikeesti nyt paljon pirteempi ja ilosempi kun tietää mitä odottaa ja tulevaisuuden suunnitelmat alkaa pikkuhiljaa selvitä! Nonni, kumpparit vaan jalkaan ja menoks! Täällä alkaa pikkuhiljaa noi -20c pakkaset hellittää, jo oli aikakin :) Mitä kursseja sä käyt? oohh, mul on ikävä opiskelua..

  Anonyymi: HEi, mä taas kuulen hieman pilkallista sävyä sun kommentissa Soffu ;) jätä mun maustepurkit RAUHAAN!

  Sartsa: Joo, täällä taas, oon näköjään jumiutunut ihan kunnolla :D mä sanon terkkuja, käyn kiertää tuolla "sun" puolellakin ilosanomaa levittämässä!

  VastaaPoista
 7. Moikka!

  Sun blogi on aivan yhtä ihana ku aina ennenkin ja sitä lukiessa tulee lähes aina hyvälle tuulelle :)

  Sellasta vaan kyselisin, että bongasin sun aivan ihanan näkösen sohvan tosta yhdestä kuvasta ja mietin että mistäköhän oot sen löytäny? :D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Voi eii, perjantai vaikka alkokin ihan päin pebaa, niin nyt kyllä piristy päivä kummasti, kun tulee näin ihania kommentteja :)

  Sohva on (tittidii) mistäpä muualtakaan kun Ikeasta. Se on Ektorp 3:n istuttava, tosi edullinen, alle 400e ja siihen saa ostettua vaihtopäällisiä vaikka missä värissä :) Ja isot valkoset tyynyt on myöskin Ikeasta, tähtityynyt taas Sokokselta.

  VastaaPoista
 9. Mullakin oli sama otsikko taannoin, tosin vähän eri näkökulmasta ajateltuna :D
  Sievä koti sulla. Hei, on mulla näköjään jotain samaakin: tuo IKEAn kirjahylly, tosin isompana versiona. On reissannu jo ties kuinka monessa kämpässä. En luovu :D

  VastaaPoista
 10. Stazzy: Missäs sulla on home sweet home? :) ja kiitos, mäkin hirveesti pidän omasta kodistani. parhaimpia tavaroita kuuluu ja PITÄÄ raahata maailmanääriin, niistä ei hevillä luovuta! hahah :D

  VastaaPoista
 11. Mun home-koti on Välimeren rannalla, ja valitettavasti tosiaan homeinen. Noh, seuraavaksi sitten parempaa :)

  VastaaPoista
 12. Stazzy: Eikä! voi jumatsukka, ei oo kivoja caseja tollaset homehommat. Nimim. meilläkin ollut lapsuudenkodissa hometta..

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!