14.3.2010

Asuja viikon varrelta

Pari kertaa ootte kysellyt/kommentoinut mun tyylin perään, joten tässä näitä noloja peilin kautta otettuja kuvia viime viikon asuista ihan roppakaupalla! :D Mä en oikeen vielä haldaa tätä hommaa enkä omista minkäänlaista hovikuvaajaa, joten näihin on nyt tyydyttävä.

MONDAY

Rentoa beach bum-menoa maanantain kunniaksi

TUESDAY

Hieman naisellisempaa ja hienompaa asua kehiin

WEDNESDAY

"Imagolasit" pääsi piristämään keskiviikkoa

THURSDAY

Revittyä farkkua ja lempparipipoa torstain meininkeihin

FRIDAY

Raitaa ja ristiä. Ja taas pipo on päässyt tohinoihin mukaan!

Siinä vähän esimakua siitä, että minkälaista rytkyä mä päälleni aamuisin päädyn vetämään :) Oli muuten aika huvittavaa kuvailla jossain työpaikan vessoissa noita kuvia, kerran yks kolleega "yllätti" mut, oli siinä naurussa pidättelemistä :D Kaikki kuitenkin työpaikalla tietää, että tällanen hömppäpömppä mä olen ja mua kutsutaankin meidän työpaikan Junioriksi.

Eipä muuta, täytyypi mennä pikkuhiljaa yöpuulle, on tukka pikkusen pipi. Ja joo, eilen meni kovaa! Siitä lisää huomenna, kun oon päässyt takaisin elävien kirjoihin!

5 kommenttia:

 1. Löysin tänään sun blogin googlen kautta kun googlettelin aupair-blogeja ja oon nyt lukenu varmaan 20 sivua putkeen tätä, on ollu hauskaa!
  Oot niin piristävä tapaus et jatkan kyllä lukemista sun kommelluksista :)

  VastaaPoista
 2. moikkamoi pitkästä aikaa! (: en oo ehtiny liiemmin pyöriä koneella ja nyt vasta muistin tulla lukemaan sun kuulumisia. ihanan keväisiä asuja! toivottavasti oot viihtynyt nyt suomessa. (:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Hei tervetuloa :) tällanen kommellusten mestari mä vähän olen, toivottavasti viihdyt!

  J: Mooii! Kiva kuulla susta pitkästä aikaa :) Miten menee? Lähestyykö Afrikka pikkuhiljaa? Ja oon mä ihan hyvin viihtynyt Suomessa, ikävä tietty on kova, mutta kyllä mä täällä myös tykkään olla. Ja sisua löytyy tulevan eteen! Suunnitelmia on, mutta mä en niistä kerro ennen kun tiedän 100% varmasti ne toteuttavan ;) Mulla on kevättä rinnassa ja se kyllä näkyy ihan kaikessa - vaatteissa, kotona, fiiliksessä yms!

  VastaaPoista
 4. mä tuun lainaamaan noi revityt farkut sulta.. pipon voisin myös pölliä mut siitä en aio kertoa, muhah.. :D

  -mara-

  VastaaPoista
 5. Mara kuules, revityt farkut sai vähän kyytiä lauantaina tanssilattialla, joten taitaa jäädä lainailut sikseen :D Pipo on ihan mun lemppari, mä nukuin se päässä la-su yön, joten sen pölliminen voi olla HYVIN hankalaa! koska nähdään pelle? <3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!