10.3.2010

Oscar-humua

Välillä töissä on niin hiljaista, että ei enää keksi mille sivuille sitä seuraavaksi netissä surffaisi. Tänään on ollut sellanen päivä. Jostain kumman syystä eksyin sitten ihailemaan Oscar-gaalan pukuloistoa ja oli aivan pakko nostaa sieltä esille pari supernättiä pukua, kun en meinannut katsetta saada näistä irti!

Sandra Bullock veti pisteet kotiin tällä hohtavan kauniilla pitsihärpäkkeellä, vau! Hiukset ja meikki sopii ihan täydellisesti yhteen asun kanssa. Oscar-palkinto parhaalle naisnäyttelijälle meni mun mielestä ihan oikeaan osoitteeseen, mä ainakin tykkään Sandran suorituksista ja paljon :)

Mä en tiedä mikä tässä Miley Curyksen mekossa mua oikein viehättää ja ihan hämmästyin, että miten mä jostain HANNAH MONTANAN puvusta diggaan :D Jotenkin tässä puvussa kohtaa herkkyys, klassisuus ja jollain tapaa rock-henkisyys. Joo, tää on ihan supermakee! Ja tässä kuvassa on neiti kyllä todella nättinä. (ja pakko tähän väliin myöntää, että mun hoitolapset pakotti mut kattomaan Hannah Montana-leffan ja mä itkin kahdesti sen aikana...)

En yhtään ihmettele miksi namnam Ashton on valinnut upean Demi Mooren rinnalleen (vai olikohan se nyt toisinpäin, aika cougarhan tämä nainen on)! Ihana puuterinvärinen mekko sopii hyvin tummiin hiuksiin ja mä ainakin itse pidän tosta puvun leikkauksesta paljon. Myös mekon hempeys ja suloisuus iskee muhun ihan kympillä!

Mun mielestä Cameron Diaz nyt vaan on niin nätti, että sen päällä hyvältä näyttää vaikka rätti! oohh, mitä riimittelyä :D Puvun väri ja materiaali on tosi kivannäköstä, vaikkakaan puvun muoto ei mun mielestä oikeen imartele Cameronia. Mut on se vaan niin ihana nainen..

Mitä te piditte Oscar-gaala mekoista? Ootteko samoilla linjoilla mun kanssa näiden upeuksien suhteen?

Alotin muuten eilen äkkiä kesäkuntoon-dieetin, katotaan tuleeko tästä yhtikäs mitään.. Dieetti kestää 13pv ja vaikka en itekkään oikeen perusta tällasille ihmekuureille, niin mun teki mieli kokeilla. Eihän tää täysin terveellistä ole, mut ei se 13pv kauheasti hallaa voi tehdä. Mä raportoin teille 13pvn päästä, että miten meni, näkyykö mitään tuloksia ja ehkäpä voisin kuurin "menun" täällä jakaa :)

Hur mår ni alla? Jee, kohta on taas viikonloppu!!
(kuvat googletettu)

9 kommenttia:

  1. Demin mekko on kyl tosi sulonen! :) Ja kerro ihmeessä ihmedieetistä :)

    /cami

    VastaaPoista
  2. Cami: Se on tosi söpö, mut jostain syystä toi Mileyn mekko kirii ykköseks ainakin mun listalla :) ihmedieetistä heti enemmän kun huomaan jotain tapahtuneen! kesäkunto here we come!

    VastaaPoista
  3. Mä en usko et kesäkunto tulee ikinä mun kohal :D Dietti alkaa uusiks joka maanantai, sen takia joku ihmedietti joka Toimis ois hyvä.. Sul on muuten kiva blogi, pirtsakka! Toisaalta aika Jannina-mainen, tai sellasena sut muistan :) :D

    VastaaPoista
  4. jag mår ju bara bra :)iövermorgon ska jag till helsingfors för att se PlayMe! Jippie... Har du sett den?

    VastaaPoista
  5. Cami, höpöhöpö, kohta pääset kokeilee mun huuhaa-dieettiä niin kyl se kesäkunto sieltä itsekullekin tulla tupsahtaa ;D mul on kato suuret odotukset haha! kivakivakiitos, se onkin tosi hyvä homma, jos blogi on mun itteni näkönen. Hei mitä sulle muuten kuuluu? :)

    Anonyymi: Oj, det låter ju roligt! Jag har inte sett den, men min pappa har varit o titta på den och sa att den var bra. Men han e ju lite äldre så tror jag att jag skulle tycka supermycket om den! Berätta sen om det var värd att gå kolla på den :)

    VastaaPoista
  6. Vitsi mulla on jääny paljon lukematta :) mun lemppari on demin, iha sairaan nätti.. en kyl osannu oikee päättää ku tosiaan toi mileynki on tosi makee jotenki!

    mites ois joku tämmönen kakku neidin synttäreille ? :D http://juustokuu.vuodatus.net/

    -Saara-mara- (sain tänää postia nimellä saara-mara)

    VastaaPoista
  7. PlayMe var jättebra! Det var verkligen värd att sitta i bilen i åtta timmar igår. Jag har aldrig nånsin tänkt på att teater kunde vara sån som PlayMe var! Så mycket energi och de var fantastisk bra på att sjunga. Jag är fortfarande i sjunde himlen :D Jag rekommenderar den.. verkligen...

    VastaaPoista
  8. Saara-Mara: Muhun iskee toi Mileyn mekko! Ja NAM, kakut näyttää sika hyviltä, väsätkää Sofkun kaa joku tollanen Paavo Pesusieni kakkunen mulle :D

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Kanske jag måste också gå och se den :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!