14.3.2010

We ♥ Mojitos

Lauantaina pistettiin päätökseen mun 7 vkon tipaton kausi. Oli pakko "harjoitella" viikon päästä olevia synttäribileitä varten, joiden teemana on ... tittiittidiii JUOMAPELIT! Ihan järkevä ratkaisu nuo "harjoituskännit" mun mielestä :D

Aloteltiin ilta Sofian kanssa valkkarilasien ääressä mun luona. Vähän jännitti kulauttaa se ensimmäinen huikka kurkusta alas, tuntui jostain syystä siltä, että mä teen jotain kiellettyä :D Hassu minä. Mutta kyllä ne huikat alkoi illan myötä ihan hyvin uppoamaan alas ja olinkin hauskan hilpeässä pikku hiprakassa illan hämärtyessä.

Kummatkin halajasi (onko oikea sana?) mojitoja, joten hipsittiin Coloradoon drinksuille. Siellä on muuten tosi laajat valikoimat margaritoja ja mojitoja ja se on sellanen kiva tunnelmallinen istuskelubaari - Jansku tykkää :) Lauantaina se vaan oli ihan tosi kuollut paikka, joten mojitojen nauttimisten jälkeen päätettiin vaihtaa paikkaa. Sitten tulikin pieni mietintähetki, kun funtsittiin, että minne sitä sitten jatkaisi. Haluttiin jonnekkin menevään paikkaan, jossa kuitenkin voi istua rauhassa ja jutella ja jos mieli tekee niin voi käydä tanssilattialla parit moovssit pyöräyttämässä. No me päädyttiin jostain hyvin kummallisesta syystä Amarilloon - teinihelvettiin. Siellä sitten me kaksi teiniä (love you anonyymit) muiden seassa istuskeltiin rauhallisessa nurkassa ja siemailtiin muutama mojito lisää (ja pari shottia) ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Ja tais se Sofku mut jossain vaiheessa tanssilattiallekin raahata. Siellä oli hyvin riehakkaat tanssit mulla - tais housutkin revetä ihan kunnolla :D

Mentiin pilkun jälkeen Sofialle ja Ramille yöks ja saatiin joku pienen pieni kriisikin meidän kolmen välille aikaseksi. Hauskaa :D Sunnuntai meni nukkuessa, herättiin vasta puoli kolmen aikoihin! Hieman oli pää kipeänä ja jalat hellinä korkkareista.. But Saturday was worth it!

Oli tosi hauskaa pitkästä aikaa käydä kunnolla ulkona ja nauttia ton Sofia-neidin seurasta :) Nyt odotellaankin ensi viikonloppua, jolloin pistetään vuoden pirskeet käyntiin!

Haluisin muuten teiltä kysyä vinkkejä Helsingin yöelämään - mitä lemppareita teillä on noiden baarien/pubien/klubien suhteen? Kaipaisin jotain uutta ja olis kiva kuulla teidän ehdotuksia!

13 kommenttia:

 1. Kaveri oli juhliny synttäreitään Ruma:ssa, joka on kuulemma tullu Operan tilalle ja kehui tosi hyväksi. Musiikki oli kuulemma sellasta rokahtavampaa eikä mitään listajumputusta. Itse ainakin meinaan tsekkailla tuon paikan kun täältä kerkeän takaisin Suomeen :D

  VastaaPoista
 2. Nora: Hei mäkin oon kuullut tosta paikasta kehuja! Täytyykin käydä katsastamassa jahka kerkiän :) millon sulla on kotiintulopäivä vai onko vielä harkinnan alla?

  VastaaPoista
 3. hahaa :D oli kyl kiva ilta ja keskustelut tod maan ja taivaan välillä :D:D:D

  VastaaPoista
 4. onks sulla nyt pidennykset hiuksissa? näyttää kivalta, muutenkin tykkään sun tyylistä!

  VastaaPoista
 5. :D toi "hahaha oli kyl kiva ilta kommentti" oli siis multa !!! Jannina ei ollu kirjautunu ulos mun koneelta :D

  -sofia

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Joo on sellaset hirveet takkupesät, sen takia lättäsinkin pipon päähäni :) mut pipo on love. Kiitos!

  VastaaPoista
 7. :D toi "hahaha oli kyl kiva ilta" kommentti oli siis multa! jansku ei ollu kirjautunu ulos tält koneelta! :D

  -sofia

  VastaaPoista
 8. :D:D:D:D:D:D: HAHAHAHA TÄÄ KONE SEKOILEE JA HEITTELEE NÄIT KOMMENTTEI VAA TÄNNE!!

  VastaaPoista
 9. Mä oon ihan surkeena ku pidin uuden vuoden jälkeen tipatonta muutaman kuukauden ja nyt en kestä alkoa enää ollenkaan :D entinen teräsvatsa saa armottoman darran siitä et juo muutaman hassun :D toisaalta syy vähentää.
  Mut helsingin baareista en ossaa sannoo mittään :D

  VastaaPoista
 10. terkuin Peppa ^^ !! :D:D

  VastaaPoista
 11. Sofia: voi kulta, ihan rauhassa siellä :D sä oot kyllä välillä niin kämmäri näiden elektroniikka-asioiden suhteen..

  Peppa: Apua, katotaan miten käy sunnuntaina, et onko munkin kohdalla kohtalo pistänyt sormensa peliin ton huonon viinapään kanssa! toivottavasti ei, muuten kiroan ton tipattoman maanrakoon! :D

  VastaaPoista
 12. Heinäkuun lopulla oon tulossa takaisin :) Nelisen kuukautta siis vielä jäljellä. Iik kun aika juoksee :D

  VastaaPoista
 13. Nora: No ei oo kyllä enää pitkä aika! aika tosiaankin juoksee välillä liiankin nopsaa.. :s

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!