2.11.2010

Day 3: A YouTube Video

Olipas tapahtumarikas viikonloppu! Perjantaina tehtiin matkaeväät (tonnikalaleipiä mummms!) ja kiireellä heitettiin matkakamat autoon ja huristeltiin Espooseen päin. Syynä viikonloppureissuun oli Ikea (no hei, en oo päässyt yli kuukauteen), mun ihanan ystävän Erikan tuparit, Sofian kanssa mojiton nauttiminen sekä mun isän 44v synttärit.

No, Ikeassa käytiin viikonlopun aikana KOLME kertaa :D ja lauantaina vedettiin 2 x lihapullat nassuun/naama, ei sentään yhdellä kertaa vaan ekaksi aamupäivällä, sitten illan tullessa. Jooo.. Ja mites tää meidän opiskelijabudjetti? No, ei taas pitkään aikaan pääse Ikeaan, niin pistetään sen piikkiin :) Saatte sitten kurkkia niitä uusia juttuja samalla kun esittelen meidän uuden asunnon teille!

Erikan tuparit oli tosi kivat, oli ihana nähdä pitkästä aikaa tuttuja omia rakkaita kavereita. (Kiitos Erika, tuun pöllimään sun maton parin viikon päästä!!) Sofia oli poikaystävineen myös siellä ja kun oli aika siirtyä Helsingin yöhön, niin jotenkin ihmeellisesti eksyttiin muusta tupariporukasta ja mentiin sitten yhille Bruuveriin. Matka jatkui sieltä Dublineriin, jonne minä ja Sofku ei päästy sisään :D ihanaa olla vielä näin nuori! Jätettiin miehet sitten sinne oman onnensa nojaan ja livahdettiin Amarilloon kahestaan. Huhhuh, millonkohan viimeksi on tullut tanssittua niin.. Jos joku sattu olemaan paikalla, niin anteeksi, että riehuin koipieni kanssa ja ne mun tanssilattialla makaamisetkin oli ihan kivoja.. Ja nehän siis kuului koreografiaan ;)

Taksijonossa taas tapahtui, tottakai. Jannina pääsi vauhtiin, voi ei :D ehkä tuli hieman suukopua yhden vähän vanhemman ukkelin kanssa ja ehkä pääsi herran silmälasit lentämään viereiseen puskaan, ehkä.. Sellaista! Ehkä ihan hyvä, että näitä Helsinki-viikonloppuja ei oo hirveen montaa loppuvuonna enää :D

Sunnuntaina sitten suunnattiin onnittelemaan mun pappaa, joka siis juhlisti synttäreitään. Mun isän ekat sanat mulle oli: "Du ser så spurgu ut" TACK PAPPA, love u too. Seuraavaksi se sitten silmät pyöreinä ihmetteli mun lautasta, koska sillä oli kuulemma niin paljon ruokaa :D On se mun pappa kyllä sellainen mies että! Oli silti ihan superkivat synttärit, siellä oli kaikki ihanat sukulaiset ja mikä parasta, minun pienen pieni kummipoikani, joka on kasvanut niin hurjasti ♥ Sillä on jo hampaita ja se vikkelästi konttailee ja seisoo ja kävelee tukea vasten..

Ainiin, ne videot! Koska nää on mun ainaiset lempparivideot, joille jaksan uudestaan ja uudestaan nauraa kyyneleet silmissä, niin ajattelin jakaa ne teille: 
Lapset on maailman ihanimpia :D

4 kommenttia:

 1. En ollukaa nähny tota viimosta videota, repeilin ihan kunnolla täälä,toinen niin tosissaan.. :D

  VastaaPoista
 2. ""not funnyyyyyy!!" toinen on aivan ihana :DD

  VastaaPoista
 3. http://www.youtube.com/watch?v=ecphY-6dW3g

  Tää on ehkä parhain ikinä, kunnon pikkudiiva! :D

  VastaaPoista
 4. J: EIKÄ, miten mä saatoinkaan unohtaa ton :D whatevaaaaaah!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!