8.11.2010

Day 6: Your Favorite Quote

Mun poikaystävä sai tänään tekstarin ex-tyttöystävältään, jossa luki aika pitkälti seuraavaa: 

"Hei ihana :) Koskas olet tulossa Aasiaan pelaamaan tennistä mun kanssa? ;) Haleja!" (Neiti siis on töissä maailmalla) 

Mä suutuin ja ärsyynnyin tosta tekstarista aikalailla, mut vielä enemmän pisti vihaksi mun poikaystävän reaktio mun ärtymykseen. Olen lapsellinen ja naurettava. En luota häneen ja liiottelen asioita aivan sairaasti. Joo, myönnetään, oon aikamoinen drama queen, mut mitä sitten, en ymmärrä miks mun pitäis hymyillen ja kiltisti sulattaa tollanen tekstari ex-tyttöystävältä. Tai yhtään keltään muulta tytöltä?! Ja joo, seurustelusta on aikaa vuosia ja me ollaan vaan kavereita eikä meidän välillä tuu olee enää mitään ja lässynlässynläää. 

Ja mehän ollaan nyt oltu puhumatta siitä sekunnista lähtien, kun tekstari tuli. Riita ei todellakaan enää johdu pelkästä tekstarista vaan ton miehen käytöksestä ääärrrgghhhhh! Ja juu, oon tossa klo 5.30 junalla suuntaamassa Helsinkiin pariksi viikoksi, että ihan mukavaa tää mykkäkoulu just nyt, aivan loistavaa..

Oon välillä alkanut miettimään, että oonko mä aikuisten oikeesti valmis tähän. Tiedän, että on aika ristiriitaista kirjottaa näitä mietteitä ton mun hää-postaus-härdellin jälkeen, mutta olkoon menneeksi! Mun motto on 10-vuotiaasta asti ollut:

Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi

Onko tää se mitä mä elämältäni haluan? Oonko valmis luopumaan muista toteutumattomista unelmista rakkauden takia? Tää on täydellistä, ihanaa, aitoa, oikeaa ja kaikkea sitä mitä oon aina toivonut, mutta haluanko mä tätä kaikkein eniten maailmassa? Entäs mun omat pienet seikkailut?

Juu, voitte vaan kuvitella miten paljon ikävöin Jenkkeihin. Ikävöin usein.

Kyllähän mä tota ihmistä rakastan yli kaiken, tulis nyt vaan perkele pyytämään anteeksi. ONE WORD, that's all I ask for! ja sitten jos voisin saada vähän jätskii tänne sänkyyn kun oon vielä aika känkkäränkkä, kiitos! :)

Ja hei ps! Ihan mielenkiinnosta, kertokaapas, että minkäslaisen reaktion samankaltainen viesti aiheuttais teissä?

7 kommenttia:

 1. Tollasen viestin jälkeen hermostuisin juu. Oon muuten itessäni huomannu sellasen, että just silloin ku tiiän et minä tai toinen on lähössä pitemmäksi aikaa pois (toinen on paljon työreissuilla), niin sitä jotenki reagoi kaikkeen tosi voimakkaasti mitä se toinen sanoo. Sit on sellasia pieniä (tai isoja) ihan turhia riitoja pari päivää ennen sitä. Oon jotenki aatellu, että se liittyy siihen ikävään mikä tulee... et olisko se sitä et ei halua et se toinen lähtee niin sit kiukuttelee vai olisko se jotain ikävän lievitystä (todella loogisesti :D), että "kun nyt oon tolle vihanen niin en kaipaa sitä yhtään ku se on pois"..
  en tiiä, jännä on ihmismieli :D

  VastaaPoista
 2. Totta, muthei Janskubansku välillä pitää päästää joistain unelmista irti että voi saavuttaa toisia :)

  VastaaPoista
 3. Iso plussa poikaystävälle siitä että se tuli kuitenkin kertoneeksi/näyttäneeksi viestin sisällön sulle! Eiköhän se kerro just sen että se luottaa suhun eikä ne ole enää muuta kuin kavereita ja lässynlää ;)
  Kyllä mäkin harmistuisin ja vähän ärtyisin mutta jos poikaystävän reaktio tekstiviestiin ei olisi olankohautusta kummempi niin en alkaisi tunti/päivätolkulla tappelemaan :)
  Ja tässä puhun nyt omasta puolestani vain. Oot Jannina ihana :)

  VastaaPoista
 4. Mäki ottaisin kauheet pultit tollasesta viestistä. Mutta ehkä leppyisinn jos poikaystävä näyttäis ja vaikuttais siltä et sitä ei kiinnostais koko homma. Mut kuten Nora sano, niin luottamusta miehelle, koska se kerto sulle siitä viestistä! :)

  Tsemppii! Hyvin sä vedät!

  VastaaPoista
 5. Dotha: Hei nyt kun alan tarkemmin ajattelemaan, niin mulla on aika sama homma! Riidan jälkeen menin yksin nukkumaan enkä saanut unta kun jompsu ei ollut vieressä vaan teki jotain koulujuttuja. Huusin sen viereen ja sitten kun se tuli siihen niin halusinkin sen pois ja kohta jo huutelin uudestaan :D Toi käyttäytyminen aivan varmasti johtu just siitä ikävästä mikä tulee, tieto että nyt sitten nukutaan yksin monen monta päivää.. on tosiaan aika kummallista :D

  Marke: Sinäpä sen sanoit Brutukseni :)

  Nora: Näinhän se on, siitä olin kyllä aika ylpeä, kun ei jättänyt kertomatta tai ois jotenkin salaillut. Ja onneksi kaikki on nyt hyvin, pakotin poikaystävän laittamaan ex-tyttöystävälle viestin, että Jannina ei nyt kuule tykännyt sun tekstarista :D Ja niin säkin oot aivan super!<3

  Tiina: Totta turiset :) kaikki on nyt ookoo, mut emmä kyllä silti tykkää siitä ex-tyttöystävästä, oli sitten mun poikaystävän kanssa kuinka hyvä kaveri tahansa! Kiitos<3

  VastaaPoista
 6. Olet ihan ku mä, mut ehkä se on luonnollista isosiskoseni :) <3 Jos petri sais tommosen viestin nii raivo Nellukka pullukka tulis esiin ;D hhaha, Jouni on kiva!

  VastaaPoista
 7. Neela: niin, sisaruksiahan tässä ollaan pieni <3 joo jouni ei kyllä tällä hetkellä oo ollenkaan kiva, liehuu pitkin kyliä ja minä vaan kotona yksinäni mökötän. MURRR!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!