16.4.2009

Shoppings

Lempikauppa jenkeissa on ihan ehdottomasti forever21! rakastan sita kauppaa, kaikki oon niin halpaa, vaatteet vaihtuu viikottain ja kaikki on niin mun tyylista siella! Just can't help loving that place.

Kilpakumppani 21:n rinnalla loyty viime viikolla, sellanen kauppa kun Wet Seal. Aika samaa kaavaa mennaan kun 21:n kanssa, halpa, muodikas ja kiva :)

Tassa on vahan kuvia hankinnoista, joita on tullut tehtya taalla. Jotkut on ihan turhia, en ymmarra miks ostin, mut sita enaa voivotelemaan!

Aurinkolasit, ah love them! oon jotenkin ihan hulluna kaikkiin varikkaisiin ja makeisiin laseihin. Mun taman hetkinen rakkaus on noi mustat arskat violeteilla viivoilla! Valkoset normaalit on 21:n, mustat ja valkovarikkaat on Wet Sealista.

Lompakko Tj/Maxista, huuh mun unelmakauppa. Vahan kun Outlet, kaikki merkit (Billabong, Volcom, Roxy, Nike yms) toosi halvalla sen takia, koska asiakkaiden tarttee periaatteessa ite ettii mita ne haluu.

My lovely little pink iPod Nano! sain tan perheelta synttarilahjaksi :) Apple Store

Kellot on toinen juttu joihin oon hurahtanut. Taa on jotenkin niin ihanan massiivinen ja nayttava, Wet Seal

Naa biksut paihittaa kaikki tahan mennessa tehdyt ostokset! Ei pysty sanoin ees kuvailee, miten ma rakastan noita! sitten kun viela saan vahan enemman rusketusta hankittua niin aijaij! Ei paras kuva mut vahan vaan esimakua! Wet Seal

Mustaa pitsia.. Tykkaan tosta mustan ja sinisen kontrastista. Forever21

Niittivyo, en tiia tuleeko tata kaytettya, mutta tulipahan ostettua. Wet Seal

Lisaa niittia, Saara kerto etta uusin Cosmo kertoo niittien olevan kuuminta huutoa ;) tykkaan noista pannoista tosi paljon, etenkin mustasta. Ne vaan ei oikeen passaa pysya mun paassa.. :s Wet Seal

Siina vahan esimakua, en jaksanut alkaa kuvailee ollenkaan viela kenkia tai vaatteita. Huh, niita loytyy jo vaikka milla mitalla, vaikka oon ollut taalla vasta vahan paalle kuukauden! shopaholic ja piste.

2 kommenttia:

  1. Sinä senkin pelle! noi kaikki näyttää iha törkymakeilta.. meinasin itekki tänää ostaa ton tyyppiset lasit..ginasta. jeah. mut hei laita ihmees kuvii muista mitä oot shopannu!!! :) ja haluun kuulla niist homepartyista sit kaiken ja katokki et vedät TÄYSIL!!!!!!! kunpa voisin tulla sun mukaan:( se menis iha överiks ja jenkit ei ikinä unohtais meitä muhaha..

    <3 Saara

    VastaaPoista
  2. pusspuss saara, homepartyt ei ollu ihan niin isot kun luultiin .. :D siel oli meijan kolmen lisaks nelja jatkaa :D mut taysilla vedettiin silti ;) ma haluun jo naha sut!!! ikava on iso. <3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!