12.5.2009

I am not leaving.

Uuden aupairin liput on nyt ostettu ja lahto alkaa tosiaan tuntua niin paljon todellisemmalta. Uus aupairi, Juuli, jonka tapasin EF:n kielikurssilla Isle Of Wightilla vuonna ooo, oisko ollut 2004, tulee tanne kuukaudeks hoitamaan Alexanderia. Me ollaan viikko taalla yhdessa, jotta paasen tutustuttaa Juulin kaikkeen: ymparistoon, ihmisiin, normirutiineihin yms. Ja ma aijon keksia meille jotain tosi kivaa! Ainakin siks viikonlopuks kun ollaan taalla yhdessa, maybe hollywood, maybe new port, maybe surfing, maybe shopping, maybe partying tai maybe kaikkea noita! :)


Jotenkin on vaan tosi .. rikkinainen olo, kun tietaa, etta oon kohta lahdossa, kaikki jaa tanne. Aloin asken kattelemaan lentolippuja takasin tanne kesan jalkeen, niin menopaluu HKI - LAX lahtis Janninalle alle 600eurolla! VOU, ma vahan hammastyin ja meinasin menna herattamaan Bellin ja Nickin ja menna kertomaan, etta voin vaikka itse ostaa lentoliput jos ne ottaa mut takas! Toki ma tiedan, etta jos (ja kun) tuun tanne takas, niin ei se tuu olemaan samanlaista kun nyt. Nyt mulla on Julie ja oon just tutustunut ihan mielettomaan ihmiseen, Rayhin. En tieda yhtaan mistaan mitaan, mut mulla on vaan niin sellanen olo, et taa paikka, just taa paikka on mulle. Suomi on liian pieni.

Ma oon kanssa miettinyt mun asunnon laitaa. Se on niin jarkeva sijoitus, mut kun ma tiedan, etten tuu pysyy paikoillani, en tuu asumaan lopun ikaani Espoossa, mun pikkuruisessa kaksiossa, niin sita alkaa miettia et mita sille pitais tehda. Pitaisko mun vaan ottaa riski ja myyda se? no, en todellakaan tuu samaan taytta hintaa tallaisina aikoina ja sitten ois viela se putkiremppakin.. Pitaisko mun jatkaa sen vuokrausta? Ainakin tan mun nykyisen vuokralaisen kanssa kaikki on mennyt niin odotettua paremmin! mut ma en haluu tehda hatikoityja paatoksia, ma haluan miettia ja istua. Pistaa kaikki ajatukset tulevaisuudesta paperille ja vaan tuijottaa sita paperia. Tuijottaa pitkaan ja jarjen kanssa miettia paatoksia.

Tiedan vaan, etta Suomi ei ole mun tulevaisuus. Ei ainakaan lahitulevaisuus. Tallasta talla kertaa.

10 kommenttia:

 1. Wonderful, mulle sopii et tehdään noita kaikkia! Mut ei mennä patikoimaan käärmeiden sekaan..;)

  -Juuli-

  VastaaPoista
 2. Juuli, kaarmeiden seassa patikointi tuli koettua eilen, joten se jatetaan pois suunnitelmista ;) KOHTA OLET TAALLA!

  VastaaPoista
 3. Hei :)
  Halusinpa vain sanoa että sun blogia on ollut mahdottoman kiva lukea. Kurjaa että joudut tulemaan takaisin sieltä kun siellä tapahtuu niin paljon kaikkea jännää ja ihanaa!
  On ollut kyllä kiva lukea näin valoisaa blogia. Ihanan positiivinen tunnelma :)

  take care,
  Nora

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Otetaanpa uudestaan:

  Mä oon kyllä sitä mieltä et jos haluut lähtee ulkomaille ni anna palaa vaa! Suomi on oikeesti pieni paikka ja mun mielestä on vaa tyhmää jos joku ei ikin matkustelis ja näkis maailmaa.. sitä paitsi suomeen voit aina palata takas ja turha stressaa mitää et kaverit jäis, koska ne jotka on sun OIKEITA ystäviä ni ne kyllä myös pysyy oikeina ystävinä :) mut eka saat kyllä tulla tänne takas ainaki kesäks !!! :D <3

  VastaaPoista
 6. Hei mä samoin haluan kyl sanoo että hirmu ihana blogi sulla. Mistä ihmeestä oot löytäny noin ihanan hostperheen?

  VastaaPoista
 7. nora: ihan hirmu mukava kuulla. Emma yhtaan ajatellut, etta joku oikeesti alkais lukea tata ja viela etta tykkais! Ajatuksena oli, etta kirjotan tata mun blogia mun kaverille Saaralle (se menee ihan sekasin kaikista noista mun vaatekuvista yms...) ja that's it! mutta... ooo, tervetuloa?

  Jep, niinkun varmaan kirjotuksista huomaa, niin en kovin mielellani oo pois tulossa :s saa nahda mita kay. MUT PIAN ON SUN VUORO! ja ma kylla innolla odotan saada kuulla, etta mita sun vuotenas tapahtuu! ALA IHASTU/RAKASTU! kertoo neiti korviaan myoten rakastunut. kram :)

  Saara-Mari: Voi ystava, sa oot niin positiivinen ja optimistinen ja yllattava ja ihana. Mulla on niin ikava sua! kesa on kohta taalla ja MA EN JAKSA ODOTTAA etta naan sut! <3 ja lahdetaan kummatkin maailmalle vahaks aikaa, sitten palataan hanta koipien valissa takasin kotiin, Suomeen. Eeeiii, toi ei kuulu suunnitelmiin! :D

  mut niinkun sanoitkin, oikeet ystavat pysyy ja SINA PYSYT!

  satc: kiitos tuhannesti! :) hostperhe tuli tuttujen kautta, ja musta oli tosi kiva, etta meilla on jotain yhteista perheen kanssa (perheen aiti on mun hyvan ystavan serkku). taa on tosi ihanaa kun ei periaatteessa oo sidottuna siihen vuoteen ja perhe on sanonut etta oon aina tervetullut takaisin. Mun mielesta kaikkien, jotka lahtee aupairiksi, tulis tuntea etta hostperhe tosiaan ON perhe, eika tyopaikka! Nain mulla ainakin :) Ootko ite aupairina tai kenties lahdossa?

  VastaaPoista
 8. Vau, ihan mieletön blogi :D Piti lukea aamulla pääsykokeisiin mutta jotenkin eksyin tänne ja luin koko au pair-osuuden putkeen, ei mennyt kuin pari kolme tuntia ja siihen vielä muutama hetki ihastellen noita kuvia!

  Aika mieleton tuuri sulla on käynyt kaiken suhteen, ihan kuin olisin joskus lukenut tästä jonkun kirjankin, aika klassista, ihana perhe, shoppailua, biletystä, poika ;) ja vaikka mitä muuta mukavaa. En ole ainakaan kateellinen ollenkaan, en...

  Itsekin olen lähdössä au pairiksi syksyllä jonnekin mutta tämä kyllä valotti sitä valintaa positiiviselta puolelta mukavasti :) Kai se tämän perusteella on siis pakko käydä kokemassa, ei siinö taida muu nyt auttaa.

  Kiitos että kirjoitat tätä, masentunut aamu sai kyllä mukavan piristysruiskeen loppupäivälle! :>

  VastaaPoista
 9. Joo oonhan mä lähdössä tossa kesäkuussa jos nyt vaan se perhe löytyis =)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: ma oon ihan sanaton! kiitos :) mita tahan nyt sanoisin, kiva etta joku tykkaa lukea MUT PAASYKOKEET ON TARKEEMMAT! :D eii, ma ymmarran, paasykokeet suck.

  Ma oon kanssa niin onnellinen tan koko kokemuksen kanssa enka millaan haluis jattaa kaikkea taakseni. Ja ihastuksen ajoitus oli mita PASKIN!

  Toivottavasti loydat kivan perheen ja oon aivan varma, etta hauskaa tulee olemaan!! :) rohkeesti vaan kaikille juttelee, niin loytyy paljon kavereita ja sita kautta aivan mielettomia kokemuksia! mut kylla se perhekin oman kortensa kantaa kekoon noiden kokemusten kanssa :)
  Kerro heti kun loytyy perhe, ma haluun kuulla!!

  satc: Onnea perheen metsastykseen, ilmota sakin kun perhe loytyy, innoissani haluun seurata teidan matkaa tannepain :) ehkapa tavataan, jos tuutte californian lahelle, oon nimittain paattanyt tulla takas!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!