18.5.2009

sunday

Sunnuntaina oli sitten tiedossa BLUES FESTARIT! kuulostaa toooosi tylsalta, mut herranjessus mika meno, oon niin ikavoinyt kesaa ja festareita ja naa festarit tuli niin hyvaan paikkaan. Ja oli niin ihanalle paikalle jarkatty lavat ja festarialue, noin 20m rannasta ahh :) tan takia ma rakastan tata paikkaa, meri ja ranta on kokoajan lahella, lasna.

(nyt tulee PALJON kuvia)

Piknikaamupalaa, hyvaa musiikkia.. Ihanaa!

Julien piti lahtee kotiin jo kolmen aikaan, joten kavin saattaa sen autolla. Matkalla ihan joku randomtyyppi vaan kysy, et ollaanko menossa takasin sinne festarialueelle ja jos ollaan, niin tassa teille VIP-rannekkeet VAU! Julien lahtiessa tapasin Rayn ja Ryanin ja me mentiin kolmistaan chillailee sinne festarialueelle, pojat oli niin innoissaan niista rannekkeistaan! WHO IS THE BEST HUH!? :D


Festariruokaa..


Lisaa festariruokaa..


Festarishoppailua..

Festarifiilista.. (voi kumpa oisin saanut videolle tan rouvan muuvsit!)

VIP-lipuilla paastiin ihan lavan eteen jee!

Oli ihan mielettoman hauska paiva tuolla festareilla. Ja oli niin kivaa hengailla noiden kahen urpon kanssa! i am going to miss this all more than anything.. Festareiden jalkeen oli vuorossa Rayn keikka San Clementessa, mun piti menna sinne monen monen ihmisen kanssa, mut loppupeleissa ma istuin yksin Rayta lahimmassa olevassa poydassa ja vaan hymyilin ja hyrailin ja nautin :) sen musa on aivan parasta!

4 kommenttia:

 1. Niin, piti vaan päästä sanomaan, että sulla on tosi kiva blogi. Löysin tän pari viikkoa sitten, ja jumiuduin vallan :)

  VastaaPoista
 2. mukava kuulla etta tykkaat :) siita vaan seurailemaan kuinka ma sarjen sydameni ja kaiken muunkin taalla, haha!

  VastaaPoista
 3. JANNINAAAAA!!!! Ihanaa, että sulla menee siellä noin ihanasti. Kaikki näyttää niin kivalta varsinkin verrattuna mun tänhetkiseen elämään: pääsykokeita, töitä, lukemista, pänttäämistä eikä mitään hauskaa... Paitsi että mennään tänään lorttoLindan kaa Tavastialle kattoo SMG:tä! I-H-A-N-A-A!! "mustana, maidolla, kylmänä, kuumana..."

  Nyt ku oon seuraillu tätä sun meininkiä niin bongaan niin itteni noista sun jutuista ja siit ahdistuksesta, että joudut lähtee... Mulla oli aivan sama juttu sillon ku olin Ranskassa au-pairina! Olin korviani myöten rakastunu, kaikki oli niin uutta ja ihmeellista, kaunista ja ihanaa... Ja sit piti lähtee takas SUOMEEN! Itkin lentokentällä niin paniikissa, että joku turvamies tuli kysyy "Miss, Is everything ok?" ja sithän mä avauduin sille vieraalle turvamiehelle :D raukka...! Mutta siis, mitä mä tässä yritän sanoa, on se, että mä muistelen sitä kesää ja sitä mun au-pair rakkautta niin valtavalla lämmöllä, ettei mitään rajaa. Mut oon silti ilonen, että lähdin kotiin.

  Joten Jansku, TUU KOTIIN! Älä jää sinne!!! Odotetaan sua ihan VITTUNA!!!! <3
  -Milka

  VastaaPoista
 4. Milka, ma oon paiva paivalta vaan ahdistuneempi. Ahdistaa niin paljon etta oikeen sattuu! Taalla on ihanaa ja kaikki on ihan taydellista, mut en ma osaa nauttia tasta loppuajasta taysilla kun tiedan, etta kohta taa on ohi :s mika on tyhmaa! ma tiedan etta tuun kans ihan samanlailla vollottamaan ainakin viikon putkeen, VARAUTUKAA :D

  oohhh, SMG I love it! Ma oon kade! ja oon myoskin vahan kateellinen siita, etta sulla sentaan on joku suunta elamalles, opiskelu (paasykokeet yms). Ma en tieda ollenkaan mita tuun tekee seuraavan vuoden sisalla.. shit, toikin vaan alkaa enemman ja enemman ahdistaa!

  mutta milka pienoiseni, ma en jaksa millaan oottaa sita etta naan sut lorttoseni!! <3 ja sun pienen kolosen!

  ja ps. hyva etta mulla on joku, joka tietaa milta taa aupair-rakkaus oikeen tuntuu!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!