14.5.2009

Naked swimming = WEDNESDAY

mua naurattaa vielakin eilinen! Oli NIIIIN HAUSKAA! :D

Julie tuli aamulla hengailee mun ja Alexanderin kanssa meille, katottiin Me & Murphy (joo, en tajunnu sen leffan ideaa ollenkaan?) ja kaytiin kavelylla. Ihan perusjuttuja. Sitten Julie kavas kotona hoitamassa vahan omaa hoidokkiaan ja vaihtamassa vaatteet ja sitten suunnattiin.. minneppa (ei varmasti oo oikee sana) muualle kuin MOSUNIIN vetelee vahan sushia!

I love that place, I love that food, I love those men! LOVE IT


istuttiin syomassa ja juomassa Mosunissa varmaan kaks tuntia, Julie sano etta mehan ei lahdeta ennen kun han saa eyecontactin jenkkilan kuumimman tarjoilijan kanssa! joten mehan odotettiin. Sushin jalkeen suunnattiin yhteen pubiin jossa oli Karaoke wednesday, ei hyvaa seurannut. Onneks se pubi oli sen verran tyhja, ettei ihmisten korvat sarkynyt, kun naa kaks blondia Skandinaviasta tulee ja repasee Aballa ja Britneylla! :D ja taisin ma jotain Jason Mraziakin luritella, jarkyttavaa kuunneltavaa kun humalainen nainen luulee laulavansa hyvin.. :s hyvinhyvin monta tequilashottia kaatu kurkusta alas ja laskukin oli sita luokkaa, melkeen 80$ UPS! mut ei se mitaan, raha on vaan rahaa, meilla oli yli hauskaa! kippisteltiin joka kerta "to the new friendship" kun janotti. ihanaa :)

Karaoken jalkeen viela vahan tanssijalkaa vipatti ja tormattiin kadulla johonkin ihme rastafariin, jolla oli keikka viereisessa pubissa ja sinne sitten paadyttiin. Ma en ymmarra, me vaan aina ajaudutaan VANHOJEN miesten seuraan! :D mut se on hauskaa, niilla on rahaa maksaa ;) tormattiin muuten sattumalta myos Joniin (Rayn kaveri, jonka kaa ollaan menossa Vegasiin) ja hengailtiin sitten vahan senkin kanssa. Se kerto, etta Ray oli just lahtenyt, kun se oli ollut niin humalassa. Ihan hyva vaan, en ois halunnut naha sita, koska mun kunto ei tosiaan ollut mikaan paras! :D

Pilkun jalkeen VIELAKAAN ei huvittanu menna kotiin, joten jotenkin ihmeellisesti mina ja Julie johdattiin tosi iso porukka Laguna Beachille ja kaikki mentiin alastonuinnille :D tai no me tietty pidettiin alusvaatteet paalla. ja ma en alyy miten onnistuin venayttaa mun polven ja nyt linkkaan kun mikakin elakelainen! Tottakai naihin rantapartyihin kuulu myos Corona, kitara ja rastafarin hauskat Bob Marley luritukset ! ja kourallinen uusia mielenkiintosia ihmisia!

Julie tuli meille yoks ja hitto me ollaan kikateltu koko yo ja aamu tolle illalle ja parille hauskalle tapahtumalle! tanaan ei kummempia, vahan heikkoa oloa, dietin noudattamista, aurinkoa, leffaa, leikkimista Alexin kanssa ja...

.. Hampaiden valkasua! hahah, aika huvittavaa hommaa, kuola vaan valuu pitkin poskia ja kielta kirvelee! taa sama homma pitaa toistaa nyt seittemana paivana perakkain. Itseasiassa ma naan jo vahan tulosta :) we are going to be so awesome in Vegas, white teeth, slim bodies, new clothes, my new hair.. HERE WE COME!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!