21.5.2009

vihaan tuntea!

(nyt tulee pikkunen hupsukkakirjotus, mul on ihan kauhee hikka nyt samalla kun kirjottelen!)

sita vaan piti sanoa, etta tunteet on pyllysta. Ma vihaan mun ajatuksiani ja mietteitani; jos tapaan jonkun kivan pojan, niin miksen voi vaan pitaa hauskaa ja nauttia mun ajastani, vaan mun pitaa heti alkaa stressaa KAIKESRTA! tykkaako se musta, mita tapahtuu huomenna, aletaanko me seurustella yms. AIVAN IDIOOTTIMAISTA! ja ma teen niin aina, ma vihaan sita! 

mun on pakko oppia vaan elaa ja olla. Antaa elaman vieda eteenpain ja nayttaa miten kay, siita ma en halua ite stressata ja murehtia. just live your life!

4 kommenttia:

 1. Stressaamattomuus tollasista asioista on käytännössä mahdottomuus. Usko pois, oon yrittäny vaikka kuinka monta kertaa sellaista ''hälläväliä''-asennetta, hetkeen tarttumista ja stressaamattomuutta.
  Lopputulos: ajatuksiensa kanssa täysin solmussa oleva tytönreppana :DD

  Mutta pysytään positiivisina. Ehkä vielä joskus se (kaikki?) on helpompaa :)
  Eikä sulla sitä paitsi aika oli ihan vielä lopussa. Nyt vaan kaikesta kaikki irti! :)

  VastaaPoista
 2. (katos vaan, tanne sitten tulin avautumaan ennen nukkumaanmenoa! :D)

  niinhan se on, sa oot ihan oikeessa. Mut MIKS!? pitas vaan elaa hetkessa ja olla stressaamatta. ja mua ihmetyttaa se, et miks se on niin, etta paaasiassa tytot stressaa ja miettii kaikkea ihan liikaa? huuuooooh, vaikeita asioita.

  Toivottavasti kaikki on tulevaisuudessa helpompaa, nyt aion vaan olla stressaamatta (aivan varmasti) mun loppuajan taalla, katotaan mita tulee :)

  VastaaPoista
 3. musta se on äärimmäisen epäreilua että vaan tytöt stressaa ja pojat ottaa lungisti :DD

  VastaaPoista
 4. Se on suoraan sanottuna ihan PERSEESTA! Eilen just kun juteltiin Rayn (the one here) ja Julien (ihana ystava taalta) kanssa vahan syvallisempia, niin oikeesti siina huomas miten epareilusti toi jako menee; miehia ei vois vahempaa kiinnostaa mikaan muu, kun hauskanpito ja naiset taas menee paljon miten ma sen sanoisin.. syvemmalle? tiedat varmaan mita tarkotan! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!