2.5.2009

what a friday !!

huhhuh. huhhuh.

Eilen Marie, aupair kaveri ruotsista, soitti mulle ja kysy haluunko menna niiden kanssa bileisiin, jotka itseasiassa oli tassa samassa "kylassa" Dana Pointissa, missa asun. OFCOURSE! i'm always up to any parties! No, sitten ne tulikin tunnin paasta hakee mut ja ajettiin 2min mun kotoota bileisiin, jotka oli Gomerzon (en edelleenkaan tiia sen pojan oikeeta nimea mut whatever..) luona. iiiiiiiiihan kiva "pikkutalo", pihalla uima-allas ja poreallas. sellasta.


Sofia, Sara, mina ja joku niin sekasin oleva jatka, joka nauro aina kun sanoin sanan Santa Claus. Se oli itseasiassa aika pelottavaa.. :D ja miks ma taas kerran paadyin vetaa tollaset rytkyt paalle. ja taas kerran vedin hiukset tolle pikkumyysykerolle.. huoh!


Gonzo wtf, Marie ja Cody. Huomaa legendaariset red mugs!


Ja taas pelataan Thumperia. 


Cuties :)


Gonzo, Cody and Annelie. Ja meilla kaikilla oli niiiin muuukaaavaaa !

Tytot sitten halus lahtea kotiin jo joskus yhen aikoihin ja ma olin niin partyfiiliksissa, etta jatin menematta kyytiin ja sanoin kavelevani kotiin. No, en kavellyt. Enka mennyt kotiin. Tai menin, mutta se tapahtu aamulla klo 9:00. Jain sinne yoks sohvalle nukkumaan ja me jatkettiin biletysta kuuden pojan kanssa ja ma tein jotain mita en oo ikina ennen tehnyt, it was fucking scary..

Oli niin sairaan kiva ilta, olin aivan sekasin, mika ei ollut paras juttu, mut ah mita valia! Kaikki hyvin, oon kunnossa, vaikka mulla onkin ihan kaamee bakis.. 

I WANNA HAVE SOME MORE PARTIES!

5 kommenttia:

 1. Onks tossa Cuties kuvassa vasemmalla ruotsalainen Caroline? :D

  VastaaPoista
 2. Mun piti vaa sanoo et miks ton cuties vasemmanpuoleisen tytön naama on iha valkonen mut muuten sen iho on normaalin värinen?? :D meikkivoide väärä vai onks vaa kameran vika???

  VastaaPoista
 3. JOoo marke se on Caroline! tunnetko sen? :D

  ja Saara, ma en tiia, meikkia kuitenkin loytyy niin oisko se ihan vaan meikkivoiteen syy..? maskeeraaja heti taalla valittamassa :D

  VastaaPoista
 4. Haha joo tulin Carolinen kans samana päivänä tänne, oltiin New Yorkissa Au pair training schoolissa samaan aikaan mut ei olla sen jälkeen nähty. Sähän voit järkkää meille ens vknlopulle samanlaiset bileet ja pyytää Carolinen mukaan niin näkisin sitäkin ;DD EMMÄ SIIS MITENKÄÄN halua tollasia jenkkibileitä muovimukien kanssa, IHANVAAN et näkis Carolinee haha :DD

  VastaaPoista
 5. aijaa vahan hauskaa :DD eli Caroline on myos tullu pari kuukautta sitten.. ehka mun pitaakin jarkata ;)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!