16.9.2009

I force you to try!

Mulla on kaksi uutta parasta kaveri :)

Ihana tehosekotin, olen rakastunut! En vaan oikeen vielä hahmota sitä, että mikä minkä kanssa maistuu hyvältä. Onko teillä vinkkejä? Smoothiet kiinnostaa :)

Joskus kuukausi takaperin jaoin teijän kanssa mun lempparireseptin: Feta-basilika-tomaatti-piirakka. Mä PAKOTAN teidät kaikki kokeilemaan sitä, se on niin täydellinen!

Voitaikinapohja

1prk fetakuutioita (NAM APETIT feta-snacks)
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 ruukku basilikaa silppuna
2 kananmunaa
2dl ruokakermaa
suolaa, pippuria + muita mausteita
50-100g juustoraastetta

Painele taikina piirasvuokaan. Tee pohjaan kunnon reunat, pistele pohja haarukalla. Paista 250asteessa noin 10 min.Sekoita kananmunat, kerma ja mausteet. Lado basilikanippu, fetajuustokuutiot ja tomaatit piirakan pohjalle, kaada munakerma päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 225 asteessa uunin alatasossa noin 20min. Koristele piiras kirsikkatomaateilla ja basilikan lehdillä.

Olipas ruokaisa postaus tällä kertaa! (ja näillä eväillä ei sitten hirveesti imarrella tätä mun kroppaani..) pusspuss!

5 kommenttia:

  1. Moikkis! Mulla OLI tollanen samanlainen mixeri, mut ei oo enää. Vinkiks vaan et älä missään nimessä laita sinne jäitä tai esim. liian kylmää/kovaa jäätelöa tai jäisiä marjoja, vaikka ohjeissa kyllä sanotaan et niin voi tehdä. Mun nimittäin hajos siitä, ja oon kuullu muiltakin samaa tarinaa. Mut smoothiet on kyl ihanii! :)
    Terkuin: Juuli-täti

    VastaaPoista
  2. Juuli: no mä vähän oonkin ihmetelly, et ei oikeen pelaa just noiden jäisten ja kylmien juttujen kanssa.. ja siit tulee sellanen ihme haju? hyvää laatua! no, katotaan kauanko mun smoothiekone kestää :)

    VastaaPoista
  3. Hoo, mita helpoin ja herkullisin pirteloresepti tulee tassa:
    -banaani
    -maitoa
    -jaateloa (vanilja tai suklaa on parasta :P)
    Muutaman minuutin verran sekoitusta ja tadaa!Ja kun banaani on itessaan niin makea niin, ei tartte lisailla "pahaa" sokeria. Niin yksinkertaista, niin hyvaa :)

    VastaaPoista
  4. Susette: namm kokeilin tota tänä aamuna ja oli aivan törkeen hyvää! (tohonkin piti apua teiltä pyytää, en ite ois keksinyt noin vaikeaa ;)) kiitos!

    VastaaPoista
  5. Tällainen smoothie on ainakin tosi hyvä ja terveellinenkin:)

    Eli pistä vadelmia, mustikoita, mangokuutioita kaikkia vähän alle deci.Sitten maustamatonta yogurttia+mustikkakeittoa yhteensä n.1.5 deciä. Lopuksi olen itse vielä laittanut jääpaloja ja jos on vaatinut lisää nestettä niin luraus maitoa mutta itse tykkään enemmän paksummasta:)

    Ja pitää kyllä kokeilla tuota sun tekemää piirakkaa, näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!