17.11.2009

After party in Vegas

Nyt into kirjottaa Vegasin tapahtumista vei voiton, joten heti kun saan pro-kuvaajalta vahan kuvia, niin saatte nahda ne parhaat palat kuvien muodossa erikseen ! Tokihan multakin jotain oikein mielenkiintosta kuvamateriaalia loytyy.. SO here we go!

Perjantaina Vegasiin saavuttaessa oli niiiiin partyanimal irti, etten malttanut hetkeakaan pysya paikoillani! Poukkoilin paikasta toiseen ja taisinkin jo siina vaiheessa saada lempinimen "Junnu". No hei, se oli vaan siks, kun mun huonetoverit oli jo aikansa elaneita kurpsahtaneita rottia :D ja ne ihan tosissaan pohdiskeli, etta jaksaako tanaan lahtea ulos ja YKS JOPA MENI NUKKUMAAN! Sita se vanhuus teettaa, Anna ;) just kidding.

Hotelli missa yovyttiin oli Alexis Park Resort, joka ei kylla ollenkaan ollut mikaan Vegas hotelli, ei yhtaan! Muistutti lahinna sellasta rauhallista perhelomakohdetta Teneriffalla.. Mut en ma valita, vaikka ei oltu lahellakaan Vegasin "keskustaa" eli Main Strip:ia. Oisin voinut nukkua vaikka kadulla tan porukan kanssa! Tavattiin sitten puolenyon aikoihin hotellilla loput meidan aupair-ryhmasta, johon siis kuului 24 tyttoa ja 1 poika. Vegas-reissun jarkkaajalla oli kaikille pieni yllatys..


VIVA LAS VEGAS '09 t-paita, jonka selkapuolella oli lista asioista, jotka pitaa suorittaa lauantain aikana, kyseessahan oli kisa nimittain! Mun mielesta taa idea oli ihan torkeen loistava ja noi tehtavatkin oli hauskoja! :D Paidan kalsarivari aiheutti ihmisten keskuudessa kyllakin hieman naraa, mut heii.. ajatus tarkein huh?


Kisahan lahti heti kayntiin, ainakin meidan osalta :D Miten sattuikaan - heti hotellin ovista ulos astuttaessa meita vastaan kipitteli Jeff, jonka kanssa paastiin kuvaan, tai no mina ja mun isohko takapuoleni vie ainakin puolet tasta kuvasta!

Pyorittiin perjantaiyo aika pitkalti meidan hotellin lahistolla ihan varmuuden vuoksi ettei eksyttais!


Hard Rock Cafe oli naapurissa ja se kylla oli tylsa ku mika! Parit pakolliset kitarakuvat nyt pakko oli kayda ottamassa mut se tais olla siina Hard Rockin osalta. Ei ees yhtia juomia otettu! Meita kiinnosti enemman tien toisella puolella sijaitseva CVS (marketti joka on auki 24/7 ja viinaakin sielta saa kellon ympari), jonka alkoholiosastolla viihdyttiin pariinkin otteeseen sen illan aikana. Kassat vaan naureskeli meille kun oltiin niin pelleja :)



Jenni loysi toisenkin Jeff-nimisen herran! So Vegas.


Kippistelya CVS:n parkkiksella, jossa innostuttiin vetelemaan joululauluja suomeksi ja hammastyttamaan autoilijoita..

Sitten yllatti nalka. Ehdottomasti yks parhaista pikaruokaloista taalla on In And Out Burger, jonne otettiinkin taksi. Autoa ajo joku hamara hussein, joka ihan selvasti tiesi, ettei kyseinen paikka oo auki ja silti heitti meidat jonnekkin ghettoon! No, kokeiltiin Jack in the Boxia, joka on tosi paska. Jonotettiin autojen seassa ruokaa joku vartti ja luukulla meille vaan tylysti tokastiin, et mennaan kiinni 5min paasta. "Ooo, miks tossa kyltissa lukee 24h auki?" okei, ymmarrettavaa ettei oltu mitaan haluttuja autokaistavieraita rakanauruinemme, huonoine vitsine ja kameran itselaukaisijan kanssa!


No, okei kokeillaan sitten Del Tacoa. Autokaistalla muut tytot meni natisti jonoon, mut ma jostain kumman syysta jain kokottelemaan luukulle. Luukkuseta palveli autoilijoita eka, joista jokainen kummasteli mun tapaa jonottaa. Yhesta autosta tilausta tekeva tosi komea mies sano mulle jotain niin v*tun sairasta "Jos olisin yksin tassa autossa niin nappaisin sut mukaan ja tappaisin sut!" ANTEEKS!? -Tytot nyt akkia ne burritot messiin, me ollaan jossain niin oudossa paikkaa!

Juostiin akkia tien toiselle puolelle taksia odottelemaan. Eka yritettiin kaappaa se vauhdista ja sitten paadyttiin soittaamaan taksi meille, ihan varmuuden vuoksi. Yhtakkia meidan eteen kaartaa poliisiauto, joka alkaa hirveesti kyselemaan, et mita hittoa tehdaan NAILLA huudeilla, ei kuulemma ollut mitaan putipuhtoisen turvallista seutua.. Yks meista sitten kerto kaiken ihan kadesta pitaen ja hehkutteli meidan dollarin burritoja, jonka takia poliisi alko varmaan viela enemman epailla meita. Sitten alko kyselyt meidan asuinpaikoista ja tekemisista USA:ssa ja kun vastailtiin niin se kirjotti kaikki ylos sellaseen pieneen vihkoseen :D Vikaks se paatti viela soittaa taksifirmalle ja varmistaa, etta meille oli tulossa taksi. MITA!? naytettiin varmaan niin epailyttavilta :D No, taksihan sitten kurvas minuutti puhelun jalkeen meidan eteen, toivotettiin heipat "officerille" ja taksissa alko jarkyttava kakatys!

Paastiin ton poliisitempauksen jalkeen vihdoin meidan hotellille ja jarkattiin pienimuotoiset after partyt sinne, eka tietenkin kaytiin taas tuhlaamassa omaisuus viinoihin CVS:ssa. Vieraiksi tuli aupaireja ja.... ette ikina arvaa! RAY JA JON! siis RAYRAY :D se oli tullut vegasiin sen takia, etta se ties mun ja meidan porukan olevan siella :D hahahah apua miten saalittavaa!

"Obtain a pair of men's undies" - Mission impossible, koska perkeleen Ray sammu samantien kun se tuli meidan huoneeseen, hieno mies. Ja yritti muuten kayda kusella meidan huoneen verhoille :D

Jatkojen jalkeen meidan huoneeseen jai vaan tyhjat pullot (HUOM MEIDAN viinat, jotka kaikki vaan joi), tyhjennetty ilmapatja ja tulevaisuuttaan sen miesaupairin kanssa suunnitteleva Jannina :D Onneks tytot sai mut vihdoinkin nukkumaan siina 7.30AM.

.. To be continued ..

7 kommenttia:

  1. Hei Jannina, kiva lukee sun blogii, oon alkanu seurailee.. :) Tuli mielee sellanen juttu et luulin et jenkeis viina ikäraja 21? :OO

    T. Cami, (Tuomon kaveri jos muistat) :))

    VastaaPoista
  2. Hei Jannina, unohdit nyt erittäin olennaisen osan tuosta illasta. Mä nukuin vaan 2 tuntia ja olin heti teidän mesissä ku tulitte meidän hotelliin afterpartyille. Otin joap yhden kokisen ilman alkoholia :) Niin ja niiden kauneusunien ansiosta mä jaksoin bilettää suraavana päivänä amu 7 asti ku sä vetelit sikeitä sen sun husbandin kanssa hotellihuoneessa ;) T Anna-vompatti

    VastaaPoista
  3. Cami: Haha, hauskaa! :D tervetuloa tanne, kiva kun tykkaat :) ja tottakai ma muistan! ja joo, jenkeis ikaraja on 21v mut tokihan mulla on fake id! Oli hauskaa, kun tytto, jonka papereita lainaan, menee mun edella ostamaan viinaa ja heti peraan tuun ma :D tyhmat jenkit! Ja muutenkin tuntuu vahan tyhmalta olla taaaaas alaikanen!

    Anna: voi eiii! Mut ma kyl kirjotan tan sun komssun lauantain tapahtumiin ;) vompatti<3

    VastaaPoista
  4. oot söpö tossa mis oot jossain peitteiden lomassa. kuvat joissa ei poseerata on kivoja ja aitoja ;)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: kiitos! :) makin oon samaa mielta, mut kun oon niin linssilude et mun on pakko aina vaantaa joku irvistys naamalle :D

    VastaaPoista
  6. haha, lempinimi junnu on kiusannu mua jo pitkään, mut reissun perusteella sä oot harrastanu junnumaist höntyilyä! (;

    ps. must on hassua et sun blogia luettua tuntuu et olisin tuntenu sut ikuisuuden ja et olisin ite gumman ja gubbenin kanssa. kelpais! (:

    VastaaPoista
  7. J: Meita on siis kaksi! :D hahaha, gubben ja gumman on kyl ihan mahtavia :) Ja niinhan se aina menee esim julkkistenkin kanssa, et tuntuu ihan kun tuntis ne (Mita v*ttua, vertasinko asken itteani julkkikseen? :D)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!