25.11.2009

KILPAILU!

Mun mielesta nyt on aika pitaa pienimuotoinen kilpailu taalla blogin puolella, koska ma niin tykkaan teista :) Rakastan tata blogin kirjottamista yli kaiken, mut pakko myontaa ettei tata olis ilman teita ja teidan ihania kommentteja, kiitos ja kumarrus siis siita!

Mulla on pikkunen kysymys, johon haluaisin teidan vastaavan ja tietty se liittyy mun blogiin :D haha, ei oo mielikuvituksella tata tyttoa pilattu! Kysymys tulee tassa:

Miksi sina luet juuri minun blogiani?

Samalla voit jattaa hei myos postausideoita tai toiveita :)

Vastausaikaa on sunnuntaihin 6.12.2009 asti. Anonyymitkin voi osallistua, muistathan vaan laittaa oman nimimerkin ja sahkopostiosoitteen vastauksen loppuun! Varmaan ymmarratte ettei oo ihan maailman halvinta lahettaa paketteja taalta Suomeen tai muualle maailmalle, joten arvon kaksi pienta yllaria. Voin kertoa, etta Charlotte Russe liittyy palkintoihin ;)

Translation: Why are u reading my blog? Take part in to a lottery and answer to my question before 6th December 2009. I will choose two of the best answers and send them prizes. Please remember to add your e-mail address to the answer :)


With love, Jansku !

16 kommenttia:

  1. siistiä, ensimmäinen kommentti :)

    Niin, siihen kysymykseen miksi luen blogiasi?

    Täältä välittyy aito ja iloinen tunnelma ja ennenkaikkea oma au pair-vuosi haaveeni saavat tulta purjeisiin ( mikä välttämättä ei ole kaikista parhain asia :()

    Musta on vaan niiiiin siistiä lukea ulkosuomalaisten blogeja!

    VastaaPoista
  2. Ai miksi luen tätä? :D

    Ensin löysin tän sen takia kun aloin ettiä au pairien blogeja (koska itellä on haaveena au pairiks lähteä :)) ja sun oli yksinkertasesti parhaiten, mielenkiintosimmin ja värikkäimmin kirjotettu joten luin kaikki sun postaukset ja siitä se sitten lähti :D
    Musta on ihanaa lukee sun au pair ajasta ja kaikesta muusta ihanasta mitä sulle siellä tapahtuu :D Tuntuu ku lukis suoraan omia haaveita :)

    Siinäpä tais olla mun syy :D
    -Sini (sinde.91@hotmail.com)

    VastaaPoista
  3. Sä oot erilainen kui muut blogin pitäjät, semmonen rempsee.Tai sä ainakin kerrot paljon enemmän asioistas ja paljo suoremmi.Esim. sä uskallat sanoo et vedettiin perseet, oli iha vitun hauskaa ja näytät just niitä hauskimpia kuvia, ei jotai perfect kuvaa jota on mallailtu vuoskausia :DS
    PLUS sä oot au pairina, voiku mäki oisin, sä käyt kaikis kivois paikois jotka vilahtelee niin monis sarjois et ne on jo "tuttuja".
    JA sä tuot hassuilla jutuillas piristystä tänne kylmään mustaan paskaan :D
    Siinä muutama! :))
    -Peppa (peeta89@hotmail.com)

    VastaaPoista
  4. Löysin sun blogin yhden toisen au pairin blogin kautta. Ja syyt miks luen tätä on, koska et kaunistele asioita vaan kerrot asiat suoraan, vaikutat hauskalta ja piristät sun jutuilla mun jokaista päivää!
    Sun tekemisiis on niin helppo samaistua, että( toivottavasti et nyt pidä mua minään stalkkerina, mutta) näin jo kerran unta, että hengailin sun ja hostlapsies kanssa siellä rannalla. :D Pääsyy kuitenkin miks luen tätä on, että oot aupairina ja haluan tietää kaiken mahdollisen siitä ennen kun itse lähden :)

    -Sini (sinipulkkinen@hotmail.com)

    VastaaPoista
  5. Oon ollut itse kahteen otteeseen au pairina (Englannissa ja Kreikassa), ja nyt asustelen muista syista Englannissa, ja tykkaan lukea ulkosuomalaisten blogeja, varsinkin sellaisten jotka ovat ulkomailla au paireina. Blogisi loysin toisen au pair-blogin kautta.

    Sanna bj_always86 (at) suomi24.fi

    VastaaPoista
  6. No ku oot ihana! =)
    (Ainii mun piti kysyä, että miten sujuu 10 km maratooniin treenailu?)

    VastaaPoista
  7. Tiedätkös, rakastan O.C:ta (tshiis tv-show) ja en voi olla seuraamatta herttaisen ihmisen blogia, joka vaikuttaa parhaillaan samoilla mestoilla siellä Aaaameriiiikan ihmemaassa.

    Päivität usein, vaikutat suloiselta ja hymys on niin mahtava.
    Mulla on todella tarkat kriteerit blogeille mitä luen ja niitä ei ole paljon. Tykkään kuitenkin sun blogista ja siksi se onkin Suosikeissani.

    Pidä hauskaa siellä USAssa. Perrrkele, että olen kateellinen!

    Terkuin,
    vaaleanpunainen possu
    ananasjaatelo@wippies.com

    Ja sitten postausideoita:
    - Juttu ns. perusamerikkalaisista, kulttuurista sun muusta. Mistä pidät erityisesti siellä ja mistä et niinkään? Millainen on peruscalifornialainen pukeutumistyyli? Kuinka nuorten seurustelu eroaa siellä suomalaisista? Vai eroaako? Jne. Eli haluaisin niiiiiiiiiiin, että tekisit postauksen kulttuurista siellä ja eroista Suomeen :)

    VastaaPoista
  8. Koska sä vaikutat aidolle ja ylihauskalle ihmiselle! Kuvia on paljon ja ne tosiaan ei oo mitään pelkkiä poseraauskuvia. Kuka ei pitäis susta luettuaan sun blogia?? :D Ja tosiaan oot aupairina niinkuin mäkin, sillä lailla tänne aluperin löysin. Ja tietty on plussaa, että saa ihailla Kalifornian maisemiaja säätä ja istua täällä kylmässä kateellisena. Haha. ;)

    VastaaPoista
  9. Tykkään lukea Amerikassa asuvien blogeja. Haluaisin itsekkin au pair- blogeja. Oot niin hyvä kirjottaan ja näitä sun juttuja on kiva lukea.

    Olis kiva jos tekisit postauksen jossa olis kuvia sieltä Kaliforniasta ja vaikka jostain The O.C:n maisemista ja sit just noita mitä noissa muissa kommenteissakin on jo. :)

    VastaaPoista
  10. Luen sun blogia, koska se yksinkertasesti on niin hauska! Sanot asiat suoraan ja laitat ihan hulvattomia kuvia!
    Sulle sattuu ja tapahtuu uskomattoman paljon, joten sellasta on hauska lukea täältä oman tylsyyden keskeltä ;)

    VastaaPoista
  11. Moikka Jannina!

    Siihen miks luen just sun blogia on aikas monta syytä:

    Sun blogi erottuu joukosta nimenomaan sun rempseän ja räiskyvän kirjotustyylin ja yleisestikin bloggailun ansiosta. Oon ihan häikäistyny siitä miten jaksat joskus päivittää blogias kolmekin kertaa päivässä ja aina sulta löytyy mahtavia kuvia ja uutta sanottavaa. Toi sun esittelyteksti pitää todella paikkansa: sulle sattuu ja tapahtuu. :)

    Oon myös ite ollu aupparina ja sun blogi on keino purkaa mun ikävää aupparielämään ja yleensäkin elämään ulkomailla. Kateellisena lueskelen täällä sun kokemuksia just nimenomaan au pairina!

    On myös ihanaa huomata kuinka tyytyväinen tunnut olevan elämääs ja työskentelyyn siellä. Kuvat puhuu puolestaan ja huomaan, että oot aivan uskomattoman hyvä lasten kanssa :) Tunnut todella nauttivan ja ihanaa nähdä kuinka läheinen oot hoidokkies kanssa.

    Niin ja lisäks vielä: kirjottelet blogias ehkä maailman ihanimmasta paikasta ikinä eli Kaliforniasta! Olin kesällä kaks viikkoa siellä ja rakastuin<3

    Tsemppiä sinne toivottavasti jatkat samaan malliin kirjoituksias :)


    Terkuin,
    Maiju

    (maiju.vanhanen@hotmail.com)

    VastaaPoista
  12. Luen siun blogia koska oon itse lähdössä keväällä auppariksi, minne päin, ei vielä tietoa mutta sinne Jenkkilään siis tottakai.

    Siun blogista välittyy niin ihanan aito, hupsu, hauska ja välillä ihan järjetön elämä mitä siellä elät, että on oikeesti välillä niin hauska vaan päivän päätteeksi tai alkajaisiksi tulla kurkkaamaan mitä siulle kuuluu.

    Ja ihanaa että jaksat päivittää usein!! :)

    Se mörkö-abc-laulu-video oli ihana! Tuollasia haluaisin lisää =)

    VastaaPoista
  13. Luen sun blogia, koska oot riehakas ja samaan aikaan niin sympaattinen persoona. Kirjoitat mukaantempaavasti ja avoimesti, meni sitten hyvin tai huonosti. Suhun on tosi helppo samaistua ja mulle oot ainakin antanut kipinää luottaa omiin haaveisiin ja siihen et jaksan pitää niistä kiinni, koska sä oot vaan näyttänyt lisää kuinka paljon voi rikastua (henkisellä puolella siis) ja nauttia lähtemällä aupairiksi. Sun blogia lukiessa oon huomannu, et tulee sellanen ihanan jänskä sydäntä oikeen lämmittävä ja kutittava tunne. Ei vaan voi olla pitämättä (...ja hiukan kadehtimattakin)! (:

    ps. Gubben ja Gumman on ihania murmeleita! 8)

    VastaaPoista
  14. Tällainen salainen vakooja kuin minä lukee Janninan seikkailuja siksi, että sinä elät nyt oikeastaan sitä, mikä on minun haaveeni, ja kirjoitat siitä todentuntuisesti, paljon ja usein - no tietenkin todentuntuisesti, tottahan tuo on ellet vedätä meitä lukijaparkoja:D Sinulla on ihanan myönteinen asenne kaikkeen ja olet joutunut/päätynyt tilanteisiin, joissa herkemmällä ja melankolisemmalla aupparilla olisi tullut märsy, mutta olet kuitenkin taaplannut läpi ja vielä kirjoittanut kokemuksistasi.

    Olen saanut myös täältä tietoa ja vinkkejä millaista arki au pairina on, eikä vain vapaa-aika, mutta sitä et todellakaan ole unohtanut:D Kuulumiset sieltä ihanan lämpimästä Californiasta lämmittää minun kaukokaipuista suomalaispäivää ja antaa omille haaveille lisää tilaa ja siivet, koska tiedän ja uskon että ne on mahdollista toteuttaa; joku suomalainen, minua vähän vanhempi ihminen elää nyt unelmaansa ulkomailla, miksen minäkin voi joskus? Voin ihan hyvin!

    Sulla on lisäksi tosi hyvät ja hauskat kuvat, jotka on elävästä elämästä eikä turhaan mallailtuja ja tälläiltyjä, että niistä tulee hienoja. Rantakuvia katsellessa tulee aina melkeinpä kateellinen olo:)

    Terveisiä Linnan juhlia katsovalta kansalta!

    VastaaPoista
  15. Voi apua toivottavasti tää mun kommentti ehtii vielä mukaan!! :)

    Löysin sun blogin oikeestaan sattumalta melko vasta. Etsin blogeja joiden kirjoittajat olis au paireina ja tää sun blogi erottu sitten jotenki niistä muista heti ja jäin ihan koukkuun!! Sun tyyli kirjottaa on niin ihanan rempseä ja sellanen ilonen, että itsellekin tulee heti hyvä mieli! On myös kiva lukea sun arjesta siellä, koska itsellänikin olis haaveissä lähteä joskus au pairiksi jenkkeihin ja tän sun blogin ansiosta oon kyllä vielä sata kertaa enemmä innoissani ja halu lähteä vaan kasvaa ja kasvaa! Lisäksi sun tyyli on kans tosi kiva, sellanen rento mutta tyttömäinen :-)

    Toivottavasti sun blogia saa lukea vielä pitkään, me likes!! Mukavaa joulun odotusta sinne!!

    nelli-i@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Kilpailu paattynyt! Ihania kommentteja teilta tullut, ma oon lukenut naita ihan hymyhuulin melkeinpa tippa linssissa! :D ma alan kaymaan naita oikein ajatuksen kera lapi tanaan illalla, elikka huomenna pitais olla voittajat selvilla :)

    KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA!<3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!