4.11.2009

Gosh I love shopping !

Belli tuli tanaan aikasin kotiin pitkan ja ehka vahan rasittavankin paivan jalkeen (kummatkin lapset oli mun kanssa) ja autokin, joka mun jaljilta oli huollossa, oli tullut korjaamolta korjattuna takasin, joten paasin viettamaan laatua aikaa itteni ja lompakkoni parissa kunnolla ekaa kertaa :) Aaaahhhh! Ajelin ympariinsa ja kiertelin kaikki meidan lahella olevat shopping mall:it yms. Ai etta on ihanaa, kun ei tartte enaa karttoja ja voi huoletta ajaa minne haluaa - jos "eksyy" niin aina loytaa takaisin eika iske paniikki.

Ma shoppasin ihan mahottomasti.. Pari juttua maltoin kuitenkin jattaa viela harkintamyssyyn ja ehka nyt kuitenkin tulin katumapaalle ton mekon suhteen..

Mekko on kyl tosi kiva, eiko? :) Toi jakku on vahan raasy, antaa sen jaada kaupan henkareille roikkumaan.

Irvine Spectrumissa (ostoskeskuksessa) on jo joulu ovea kolkuttelemassa! Vaikka jouluun on viela yli 1,5kk, niin taal on aika hyvin jo kuuset pystyssa ja lumiukot kauppojen ovilla kilisyttelemassa kulkusiaan. Innostuin taas leikkimaan mun hienolla Sonylla kun oli Irvinessa niin kivat valot ja fiilikset :)

Good night, sleep tight and don't let the bed bugs bite!

Ps. Maanantaina tapaan uuden kaverin, ruotsalaisen Malinin. Siita lisaa maanantaina :)

9 kommenttia:

  1. hihii, kiva kun oot taas siella ja paivittelet nain usein ! tykkaan ! :)

    VastaaPoista
  2. Mekko on tosi kiva, turha sita on katua! :) Ja niinpa, joulukuuset oli pystyssa ostareilla jo ennen halloweenia ainaski taalla itarannikon tuntumassa ;D

    VastaaPoista
  3. Apila: Hyva etta muutkin tykkaa, ma ainakin rakastan olla taalla! Ja jotenkin taalla tulee kirjoteltua paaljon enemman ja siita ma tykkaan kanssa :)

    Susette: Ja ei toi mekko ollut kun vaan 14,99$ joten akkiakos ma tanaan huristan Rossiin sen nappaamaan :) Mun mielesta taa Halloween/Joulu ymsyms hossotys on hauskaa! Odotan joulua innolla :)

    VastaaPoista
  4. Hassua, miten siellä on aina noita ruotsalaisia vaan! :DD Toivottavasti se on kiva! Nähdään pian, Begas kutsuu...! :)) Ooks jo miettiny mihin aikaan ja miten tuut tänne sillon perjantaina? Anita kai suunnitteli et lähdetaan ajaa vasta 7 illalla. Ihan sama se, kun jos lähtis esim klo 5 juuttus vaa ruuhkaa eikä ois kuitenkaa perillä aiemmin :D

    VastaaPoista
  5. Marke: Ihan oikeesti, taa O.C. on ihan ruotsalaisten valtaama! Tai sitten ma vaan jotenkin kummallisesti aina tutustun vaan niihin.. Ainakin mita nyt ollaan Malinin kanssa tekstailtu, niin vaikuttaa kivalta! :)

    Ma tuun varmaankin junalla tai sitten kysyn jos joku mut vois heittaa. Mun taytyy jutella Bellin kanssa tosta perjantaista, niin saan vahan selkoa hommiin :) Juna ois siina mielessa hyva, et voisin taas bongata sielta niita uusia kavereita ja sompailla ite Santa Monicaan yms mutmut, kattoo nyt! IHANAA LAHTEA! Hei miten muuten ne huonejaot menee, tiedatko yhtaan? :)

    VastaaPoista
  6. Hei toi ekan kuvan mekko, I LOVE IT! näyttää tosi hyvältä. haluun ite tommosen, hitto vie:) tykkään sun blogista, kiva ku päivittelet usein. en oo tosin pahemmin kommentoinu mut ehkä muutan sen!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Noita mekkoja oli tosi monessa eri varissa mut toi kerman varinen ylaosa vei sydamen. Tanaan kayn ostamassa sen! Mukavaa kun tykkaat ja nyt vaan kommentoimaan useimmin! Kommentit saa mut hyvalle mielelle ja sita myota myoskin kirjottaa paljon paljon enemman :)

    VastaaPoista
  8. tosikivoja noi sun kaikki vaatteet kyl on california girl. etenki tos sun ylimmässä kuvassa. ja jossain oli tissiliivitki päässy blogiin...... ;)
    -s

    VastaaPoista
  9. Sofia, jotenkin ma kuulen naissa vaatekommentoinneissa sellasta pienta vittuilun makua :D joo ma tykkaan kans tost mekosta, en kyl oo vielakaan kayny ostaa sita! :D ehka tanaan..

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!