13.11.2009

LAS VEGAS!

Las Vegas by night

Alexis Park Resort - Our hotel to be

Kahen tunnin paasta pitais istua junassa matkalla Los Angelesia enka oo vielakaan alottanut pakkaamista. En keksi mita otan mukaan :( ja juomatkin on viela pullottamatta! (Mulla on niin pirun suuret murheet)

Hei mahtavaa viikonloppua teille kaikille ihanille lukijoille, tutuille ja tuntemattomille! Palataan sunnuntai-iltana (teidan maanantai-aamuna) miljoonan kuvan kera. Ja vihdoinkin jotain muuta kun noita nuppusia luvassa ;)

3 kommenttia:

  1. kiitos samoin!! :DD (tosin vknloppu meni jo)

    VastaaPoista
  2. mageeta hei! kiitos puhelusta taas tyttö ;D olit onneks paremmassa kunnossa ku viimeks ku kuulin susta vegasissa :D vaik tosin kello tais olla sillon joku 11 aamulla teidän aikaan et oot varmaa kitannu iltaan saakka ja meno saatto viel yltyy.. tiiätköhän ees mistä mä puhun. muistatkohan siis :P mä oon ollu viikon kipeenä ja oon sikainfluenssaepäilty. nice.

    -s

    VastaaPoista
  3. Sofia: Voi viturallaa joo kuulin jenssilta, et sul voi olla sikainfluenssa :s koita parantua kultsi<3

    joo olin kyl aika humalassa viela sillonkin :D kysyin meidan tarjoilijalta, et onko se polliny mun rintsikat, koska jatin ne meidan ruokapoytaan ja kun tulin takas vessasta niin ne ei ollu enaa siina :D

    vegas oli ihan mahtava! Sofia ma saatan jaada tanne pidemmaks aikaa.. maaliskuuhun.. ja jens kyseli multa siita muutosta! :DD lol! Ma soitan sulle taas joku paiva, mul on kamala ikava sua...

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!