27.11.2009

My very first Thanks Giving

Aamulla kun juoksut oli juostu, paatettiin lahtea koko perheen voimin meidan rannalle :) Oli tosi lammin paiva ja aurinko paistoi taas pilvettomalta taivaalta.

Sweethearts

Vesi ei ees ollut kylmaa! Joku paiva pitaa menna oikeen kunnolla pulikoimaan :)

She is such a diva!

Boogie Board ride!

Gubben kertoo aina tohkeissaan mulle, miten hanesta tulee "Surfer dude one day". Kokeiltiin Boogie Boardingia Gubbenin kanssa kunnolla ensimmaista kertaa ja ai etta toisella oli kivaa! Boogie Boarding on yks surffilajeista; lauta on pehmea ja sen paalla "ratsastetaan" aalloilla maaten, ihan torkeen hauskaa!

Kun tuli kotiin lahdon aika, ei ollutkaan gummanilla enaa hymy huulilla. Tsiisus, minka kiitospaivashown noi kaks apinaa veti rannalle siita, etta kumpi saa istua rattaissa. Ihmiset vaan nauro, kun toinen kiljuu naama punasena "Miinee mineee" ja toinen roikkuu rattaissa parkuen :D elama on kovaa.

Kaytiin kaikki kotona vetamassa pikkunapit ja viiden aikaan suunnattiin Thanks Giving Dinnerille yhelle meidan tuttavapariskunnalle. Syotiin ihan tajuttoman hyvaa ruokaa ja paljon - oli kalkkunaa, stuffingia (tayte, vai miten se suomennetaan?), papuja, puolukkahilloa, perunoita, kurpitsakeittoa, piirakoita ja paljon viinia, namm! Ruokailun jalkeen katottiin jotain vanhoja kuvia ja pelattiin minigolffia sisalla, oli kivaa :) Siinapa se pahkinankuoressa, mun ihka ensimmainen thanks giving!

Ja koska kiitospaivanahan on tarkotus osoittaa kiitollisuuttaan, niin ma haluisin kuulla mista te ootte kiitollisia :) Te varmaan arvaattekin ainakin yhen asian mista ma oon ihan mielettoman kiitollinen..

KIPPIS! SKAL! CHEERS! Gubbenilta terkkuja ;)

5 kommenttia:

  1. Ai että ku Gubben ja Gumman on niiiin sulosia! (: Hei kuinka syvälle ton boogieboardin kanssa mennään, olis nimittäin kiva kokeilla tollasta! :p

    ...Ja mä oon kiitollinen tiiviistä perheestä ja hyvistä ystävistä! (:

    VastaaPoista
  2. J: Boogieboardin kanssa pysytaan aika rannassa, silleen et ui eka aallon taakse ja kun se aalto "purkaantuu" eli lahtee rantaan pain aaltona, niin sa meet sen aallon mukana rantaan. Olipas oudosti selitetty, mut ihan sairaan kivaa! :D kokeile!

    VastaaPoista
  3. Joo täytyy kokeilla! (: Miten onko kivempaa ku surffaaminen? :d

    VastaaPoista
  4. J: No ma en oo ikina kokeillu surffausta, mun pitaa kylla paasta laudan kyytiin heti kun aikaa liikenee sille :)

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti! Sä oot kuitenki surffauksen kehdossa (; Kiitos biisistä, pidin kovasti!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!