3.11.2009

Nina is here!


Wake up Nina !

I paint Nina !

We go out Nina !

Normiarki on nyt alkanut rullaamaan ja oon paassyt takas Au Pair-elaman makuun taalla Jenkeissa. Tyopaivat alkaa kasilta ja paattyy kun mamma tulee kotiin, joskus aikasin, joskus hyvinkin myohaan. Mut kun joustaan molemminpuolin, niin asiat hoituu paljon paremmin!

Mita mielessa? No, odotan Vegasin reissua (13.11.2009) kuin kuuta nousevaa! Kerron teille siita lisaa joskus myohemmin. Ajatukset shoppailustakin piilee kokoajan takaraivossa, varmaankin lauantaina paastan shopping monsterin valloilleen! ja ainiin, menin lupautumaan Bellin, hostmamman, seuraksi 10km maratooniin, joten ei kun treenailemaan. Siihen ei ookkaan kun enaa vahan alle kuukausi, shit. Taytyy asettaa vahan eri tavotteet juoksun suhteen kun "jos juoksen tan kertsin, niin saan kavella taas seuraavaan kertsiin asti" :D

Ps. Mites taa saa, sunny California huh? Pikkasen friikkia, kun eka aamupaivasta johonkin kolmeen asti oli niin aurinkoista ja lamminta, etta otin aurinkoa bikineissa takapihalla ja sitten hupsista vaan, saa naytti siina neljan aikoihin talta! No, ei aina voi olla kivaa :)

Edit. 10km juoksu, ei maratooni :D

4 kommenttia:

  1. kymmenen kilsan MARATON? no ei ehk iha. eiks maraton ole reilu 42...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kato, nain ammattilainen ma oon urheilun suhteen :D kyseessa ei siis oo maraton vaan joku turkey trot what ever. No, joka tapauksessa juostaan 10km! :)

    VastaaPoista
  3. Hei sahan voit siirtyy mun joskus kayttamaan tekniikkaan, joka on: "Juoksen tan biisin niin sitten voin kavella seuraavan!" Astetta raskaampaa :D

    VastaaPoista
  4. Susette: Viela ei ole sen aika, vasta sitten kun tohon juoksupaivaan on pari paivaa aikaa :D se ois niin mua. Ei vaan, pakko mun on alottaa "treenaus" tota juoksua varten, muuten kuolen jo ekan kilsan aikana!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!