12.11.2009

Playdate with Malin and Ella

Hei kaikki! Miten menee? :) Meilla oli kiva paiva tanaan Gummanin kanssa. Aamulla kaytiin eka kavelylla, sitten jotenkin kummallisesti eksyttiin minnekas muuallekaan kuin TJ/Maxxiin:

Musta nahkanen pikkulaukku 15$, TJMaxx
Jes, nyt puuttuu enaa ne kengat!

DC:n huppari 20$, TJMaxx
Is this love, is this love that I'm feeling..

Ihme kylla, gumman alko itkemaan kun meidan piti lahtea kotiin, koska alko tulla tutitime (nukkumaanmenoaika) - niin kivaa shoppailu oli pikkuneidin mielesta :D Pienten torkkujen jalkeen matka jatkui Malinin hoodeille - meilla oli playdatet leikkipuistossa!

Sellainen paiva meilla tanaan, nyt puuhailen kaiken Vegasiin liittyvan kanssa:

"Akut tayteen (niin omat kuin myos elektroniikkahardelleiden), pakkaaminen, junien ja bussien kattominen, alkoholin muovipullottaminen, automatkamusiikin tsekkaaminen.."

LAS VEGAS, HERE I COME!!

5 kommenttia:

  1. Minne hotelliin meet? :) Millä yleensä maksat siellä Vegasissa esim just hotellin? Ottaako ne käteistä?

    ps. ''alkoholin muovipullottaminen'' täh? :-D

    VastaaPoista
  2. Ainiin ja tohon yhteen postaukseen viitaten, mitä sulta kyseltiin tosta sun perheestä siellä lentokentällä ku sanoit että oltiin kiinnostuneita.. :o?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Me yovytaan sellasessa hotellissa kun Alexis Park Resort, aivan varmasti huomenna viela hehkuttelen kuvia siita hotellista ennen lahtoa :D Ainakin viimeks otti kateista, nyt maksan hotellin tan "matkanjarjestajalle", yhelle aupairille, joka on hoitanut jo kaikki maksut kai etukateen. Mut illan mittaan mulla alkaa kylla aina kummasti visa vinkumaan.. huppsss :D

    Joo, alkoholin muovipullottaminen! Kaliforniassa ei saa autossa olla avonaisia alkoholijuomia, joten me laitetaan ne muovipulloihin ja jos meidat pysaytetaan, niin ne korkit on visusti kiinni ;) haha!

    Kentalla tullessa ne oli tosi kiinnostuneita siita, etta miks oon aikasemminkin ollut just vahan alle sen 3kk. "Serkkujen" luonahan ma nyt asustelen ja tulliseta keksi kysya KAIKEN serkkuihin liittyen: nimet, iat, ammatit.. Sanoin tohon ammattiin etta "They work in a shop" koska olin niin paniikissa :D Sit se pyys viela kaiken lisaks nahda mun paluulipun. Tais olla viimenen kerta kun mut paastetaan jenkkeihin.. hope not!

    VastaaPoista
  4. EI vitsi, ihan kamalaa varmaan toi ''kuulustelu'' :D Minkä takia ne niin paljon siitä kyselee ja jos nyt tosiaan pelkäät ettet enää ees pääse sinne? :/ Voiko niin tosiaan käydä?

    VastaaPoista
  5. 11/9 jalkeen kaikki maahan tulijat kuulustellaan, ettei ne jaa maahan laittomasti tai oo jotain terroristeja ymsyms. Nuoria kuulustellaan lastenhoidosta ja opiskelusta. Miehia kuulustellaan armeijasta, ainakin nain ma oon ymmartanyt. Ja sit epailyttavia muuten vaan kuulustellaan :D Mut emma sit tieda auttaako se paljoa, et ne laittaa kaikki suunnilleen pissimaan alleen ennen kun paaseen yhdysvaltoihin!

    Emma usko etta niin voi kayda :) Paitsi jos nyt otan tavaksi aina tulla ton 3kk, 3kk, 3kk, 3kk niin sitten varmaan voi evata paasyn. Mut jos normaalisti tuun lomalle niin ei ne voi olla paastamatta mua :) Tai mista sita ikina tietaa!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!