19.11.2009

Saturday night in LAS VEGAS!

Klo 17.45 meilla oli koko jengin kanssa treffit Circus Circuksessa, jonne oltiin menossa syomaan. Ma olin kokoajan kelannut, etta meille on 25 hlon poytavaraus jossain hienossa ja tasokkaassa ravintolassa mut ei.. Kyseessa oli Tallink Siljan buffetin tasoinen paivallinen, johon en ollut ollenkaan tyytyvainen. Onneks ei ollut nalka, koska muuten olis tullut sellaset vinkunavalitukset taman neidin suunnalta :D Ja sitakinpaitsi istuttiin koko porukka ihan hajallaan toisistamme, joka vahan esti toisiimme tutustumista ennen iltarientoja.


Posing before our dinner.

Paivallisen jalkeen taytyi kayda naistenhuoneessa nenat puuteroimassa ja yks meidan poytaseurueesta huutaa vessasta "Hei menkaa vaan jo, mun pitaa vahan rauhottua taalla.." hahaha :D tasta ne hyvat vitsit sitten lahti!

Aupairit kasassa, 24 tyttoa ja 1 poika.

Syonnin jalkeen oli vuorossa viikonlopun kohokohta; PARTYLIMO! Yllaolevissa kuvissa kaikki odottelee limusiinia intoa taynna :)

Ja sieltahan se lopulta saapui! Olin paassani ajatellut et kyseessa on sellanen ihan tavallinen matala limusiini, joka nyt olis vahan pidempi kun meita oli niin paljon. Eiiii. Toi oli sellanen partybussi, jossa keskella oli tanssitanko ja sisalla olevilla sohville pysty nousee tanssimaan! Vitsi kaikki sekos kun paastiin sisaan! ja parastahan oli se, etta sisalla sai olla omat juomat. Ja niita kylla oli ja paljon.

"Somebody call 911, Shawty fire burning on the dance floor!"

"She hit the floor, next thing you know, shawty got low low low low.."

Toiset viihtyi enemman istualteen kun taas toiset vei "tanssilattian" aivan kympilla. Arvatkaa kumpaan puoliskoon ma kuuluin ..

No tietysti siihen jalkimmaiseen! Mua ei saanut kirveellakaan istumaan ja ma pompin ympari sohvia ja roikuin ja kiepuin ja pyorin tangossa niin mojovasti, etta nyt mollottaa reisissa mukavat mustelmat. I just wanna have fun!

Sitten alko tapahtumaan. Meidan miesaupairille siis. Han sai yhden lapdancen ja sen jalkeen taa kyseinen herra alko kaymaan aika villina ja nuoleskeli valehtelematta ainakin 4 tyton kanssa! Joo sinne meni sen pojan imago :D Ja mita tapahtu naiden ihanien livesexshow:den jalkeen? No TOTTAKAI tyyppi juoksee limusiinista ulos, rojahtaa tien varteen ja jaa sinne oksentamaan, way to go honey! Sille sitten soitettiin siihen ambulanssi ja PALOAUTO, wtf?! hahah, eipa kauheesti kuitenkaan meita muita hetkauttanut ja herra jai oman onnensa nojaan tien poskeen (no kyl sinne oikeesti sen kanssa jai se jarkkaaja). Mut on siina pojalla ilta, limusiinissa 24 tyttoa ja yks niista riisuu silta vaatteet pois ja sitten tulee lapdancet, sen jalkeen imuttelut ja sitten loppuhuipennus eli oksennus! :D jotain rajaa!

Seuraava vuoronumero oli tietysti miesstrippari. Se oli vaan joku ihan random otettu mukaan meidan kyytiin ja mikas sen mukavampaa kun hyvakroppainen alaston mies, joka on viela taysin "ilmainen" :D

Limusiini pysahty pari kertaa matkan varrella, eka viinanhakukeikka, sitten vessaretki ja kolmanneksi puolen tunnin tauko Down Town Las Vegasissa. Siella oli just alkamassa ulkoilmashow. Paikka oli katotettu ja katossa alko nakymaan ihan mielettoman isoja kuvia; pyorivia kukkia, tanssivia naisia, tahtia, ihan kaikkea! Samaan aikaan taustalla soi American Pie ja me seottiin.


Tuli niin sellanen olo, etta ihanaa olla nuori ja maailma on ihana paikka ja kaikki on ihanaa! Me vaan juostiin edestakasin, naurettiin ilman syyta, otettiin aivan sikana valokuvia ja ihmiset katto meita. Jotenkin kaikkien katseista erottu sellanen pieni kateus "Voi kumpa vois viela olla nuori ja nauttia nainkin pienista asioista" Voi etta sita fiilista :) Ja joku hemmetin tv-videokuvaaja seuras ja kuvas meita ja OFCOURSE ma tungin parstani sen kameraan ja huusin niin kannisesti kun olla ja voi "Vegas I love Yoouuuuuuuu!!"


Kaytiin Down Townissa myos kasinolla vahan pelaamassa ja Jansku suoritti taas tehtavia! Kylla niita rakseja alko pikkuhiljaa tulemaan sinne paidan takaosaan.


Neljas pysahdysmesta oli kuuluisan Las Vegas kyltin luona. Ma rakastan tota keskimmaista kuvaa ja paljon! Ihana, siita valittyy niin ton illan tunnelma. Ja se oli katossa! btw. eka kuva. Miks oon ainoo jolla ei oo kenkia?

Kolmen tunnin limusiinibileet alko pikkuhiljaa olla lopuillaan ja kipiteltiinkin katsomaan illan toista esitysta - Bellagion vesishow! Ihan mielettoman hieno :) Me kyllakin tyttojen kanssa keskityttiin enemman kuvaamiseen, juomiseen ja kanniaaliolaulamiseen, et vahan missattiin shown makeimmat kohdat.. Ja kuvissahan nakyy se pikkupariisi myos!


Oliskohan lauluvuorossa ollut Titanic.. Voi raukat kanssakatsojat/kuuntelijat!

Lahettiin etsimaan tanssipaikkaa ja jotenkin kummasti mina, Anna ja Jenni eksyttiin muusta porukasta, koska oli pakko paasta mustaa ahdistelijamiesta karkuun. Tai sitten vaan metsastettiin Vegasin isoimpia drinkkeja? Who knows. Tormattiin sattumalta miesjengiin, johon kuului 5 oikein komeaa kanadalaista miesta. Miten ihmeellisesti kavikin niin, etta tanssit jai tanssimatta ja drinkit saamatta? Parempaa oli luvassa :) Kaveltiin poikien kanssa yhteen hotelliin, naureskeltiin niiden kanssa paljon ja keheen ma tormaankaan blackjack-poydassa? RAYHIN :D apua, siina meni vahan sormi suuhun. Suustani en saanut mitaan muuta ulos kun etta "I'm so drunk" ja se siita haha! Mentiin Pattyn kanssa baaritiskille ja tilailtiin siina sitten kaikille vahan tequilaa, shotteja ymsyms ja taas alko hyvin vahva humala nakymaan kaikkien kasvoilla. Kaikki nauro ja piti hauskaa! a great night I would say :)


Erkaannuttiin Pattyn kanssa muusta porukasta, koska mentiin hakemaan Patrickin puhelinta niiden huoneesta, etta oltais voitu vaihtaa numerot ja tama kaikki "katoaminen" tapahtui ihan muiden tietamatta. Anna sitten huolestui ja soitti, etta minne me havittiin ja olin vaan sanonut etta "Anna mulle vartti aikaa, ei tas mee kauaa" YOK OON IRSTAS :D no me juteltiin Pattyn kanssa eka vahan niita naita ja sitten ihan vahan pussailtiin. Hupsistakeikkaa, kummatkin sammu silmanrapayksessa! hahahah oli siina muilla naurussa pidattelemista kun ne tuli sinne huoneeseen, Jannina nukkuu omassa sangyssa ja mies toisessa :D Kello oli 6am ja tytot halus lahtee kotiin ja ma aloin vinkumaan, etten halua lahtea, haluun viela tanssimaan. Anna ja Jenni paatti lahtea hissille ja mina luikin hanta koipien valissa niiden peraan. Hotellille kun paastiin, ma vikisin siita miten en halunnut menna nukkumaan ja Patty sita ja Patty tata. Anna hermostu ja huus mulle "Jannina turpa kiinni ja nuku!" Naihin sanoihin loppui meidan mieleton lauantai :)

.. to be continued ..

8 kommenttia:

  1. nautin tästä sun blogista niiiin paljon:) ja etenkin näistä vegas humalatarinoista:D tulee mieleen omat humalaillat kavereiden kanssa, joissa myös tapahtuu ihan mitä tahansa

    VastaaPoista
  2. :D:D hahaha onneks olkoon vaa viimesestä kuvasta :D oot hieno nainen <3

    -s

    VastaaPoista
  3. Ei....! Ulkona sataa kaatamalla ja mua niin arsyttaa etten paase lenkille, mutta sitten huomasin tan sun lauantai-illan postauksen ja oon vaan kikatellu taalla huoneessani ihan innoissani ja voi hitto! :DD Kiitos, tama oli loistava tapa aloittaa perjantai! :) On sulla kylla ollu hauskaa, I love VEGAS already! ♥

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: hyva etta ihmiset osaa ottaa naa mun kannisekoilut positiivisesti eika tuu viela mitaan juoppo-kommentteja :D mun mielesta pitaa menna ja tehda ja kommeltaa viela kun on nuori ja jaksaa :) ihanaa etta luet!

    Sofia: Hieno nainen, se olen mina!

    Susette: Makin alotan jarkyttavan kikatuskohtaukset aina kun sattuu joku vegas kuva eteen! hyva etta saan muutkin nauramaan esim loppukevennyksella ;) susette, sun on PAKKO paasta Vegasiin jossain vaiheessa! Mitas jos lisaat sen sun lomasuunnitelmaan? Kaliforniasta ajaa Vegasiin 3-10h, riippuen liikenteesta :) IT'S WORTH IT, I promise.

    VastaaPoista
  5. saanko kysyy että minkä ikänen oot? ku tuossa kuvauksessa lukee että "19 vuoden aikana" niin eikö usassa oo 21v ikäraja? ;o vai miten se on?

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: 19v oon, ja joo, ikaraja taalla on 21v. mutta eiks se niin mene, etta kylla hata keinot keksii? ;D

    VastaaPoista
  7. No todellakin, jos joku vaan lahtee mun kanssa sinne niin olen menossa, pakkohan se on nahda! :DD (Sun postauksien perusteella viella ehdottomampi, haluisin sinne NYT!!)

    VastaaPoista
  8. Susette: Akkiakos sa jonkun saat Vegasiin sun kanssa lahtemaan! Facebook on ps aika hyva keino loytaa aupaireita, jotka mielellaan lahtee tuntemattomienkin kanssa reissuun :D

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!