18.11.2009

Tourists in Vegas

Aamun olotilasta ei tartte varmaan mainita sen kummempia, voitte vaan kuvitella kuinka ihanaa seuraa ma olin 3h younien ja miljoonan juoman jalkeen! :D Lahettiin herailyjen ja suihkujen jalkeen vahan turisteloimaan eli katsomaan Las Vegasin Main Strip:ia.

Aika freshilta me kuitenkin naytetaan Jennin kanssa !

Haha, I wish! Ja noi yllaolevat kuvat on muuten meidan hotellista, vahan pystyy hahmottamaan et millasesta rotkosta oli kysymys..

Iloiset matkaajat takapenkilla. Jenni nyt jotain wnb angstaa tuolla nurkassa, mut lens kylla niin levotonta krapulalappaa, ettei voinut olla nauramatta joka toiselle sanalle! thanks girls for the abs exercises!

Vahan kuvia teille itse Main Stripista. Vegasista loytyy New Yorkia, Pariisia ja varmasti monia muitakin kuuluisia paikkoja..

Kaytiin vetasee aamupalat lattyyn New York New Yorkissa (hieno casino-hotelli-ostoskeskus-paratiisi, niinkun kaikki hotellit main Stripilla) kolmen aikoihin ja olihan meidan pakko viela ankee jadet naamaan, et varmasti turvottais illalla :)

Kaytiin myos tsekkaamassa kuuluisia leijonia MGM-hotellissa. Leijonien lasihakin alle paasi kavelemaan, mika oli mun mielesta aika pelottavaa mut samalla alloa :D ne vaan mussutti jotain koiranluita? Oltais muuten voitu napata The Hangover tiikerin sijasta yks naista pedoista meidan matkaan!

Kun ne pakolliset turistihommat oli tehty, niin paatettiin lahtea hotellille vetasemaan pikku napit ennen kun oli illallisen aika. No, meidan napit jai hyvin vahaisiksi, koska kaikki tais korkkaa saman tien kun paastiin hotellihuoneen ovesta sisaan. That's what I'm talkin' about!

Ja mita tapahtuikaan lauantai-iltana? Pieni vihje, paras ilta mun tahan astisessa elamassa! jaksakaa viela hieman odottaa ;) ps. toivottavasti teilla ei mee ihan taysin hermot kun selitan JOKA asian mita Vegasissa tapahtui :D kirjotan tata samalla ittelleni pahan paivan varalle, voin aina tulla lukee miten hauskaa mulla on ollut ja tsadam se on kikatus ja nauru ja hymy !

.. to be continued ..

8 kommenttia:

  1. Oon super kade sulle! Näyttää siltä et teil oli aivan upee reissu. t. Anni sairaslomalla oleva rotta

    VastaaPoista
  2. Anni: meil oli niin torkeen kiva reissu! nyt vaan tuntuu et on krapula jatkunu koko viikon :D tai ehka se vaan johtuu tasta flunssasta.. miten suomessa menee? Paasitko opiskelmaan? :)

    VastaaPoista
  3. Haah, yhtaan vahaisempi juttu ei riittaiskaan! :DD

    VastaaPoista
  4. Susette: haha, viel ois kolme postausta tulossa Vegasista :D Koht tulee Vegas jo korvista ulos teilla ja niin myos mulla!

    VastaaPoista
  5. Oi hitto oon superkade!!! Siitä että oot siellä ja oikeestaan siitäki että pystyt bilettää iha surutta seuraavanaki iltana taas :D mulla on aina sellanen krapula että ei mee mikää alas :DD mut aah kuullostaa niin täydelliseltää!! en malta oottaa ku kerrot lauantai-illasta :PP
    Ja musta on tosi ihanaa ku kerrot kaikkee :D se on osa syy miks aloin ihan aktiivisesti lukee tätä :D sä osaat tosi hauskasti kertoo kaikkee ja sulle tapahtuu :D

    VastaaPoista
  6. Sini: No mut ma oon viel tallanen untuvikko, niin hyvin menee koko viikonloppu putkeen :D ei vaan, jotenkin musta ois tuntunut tyhmalta menna nukkumaan klo 24.00 VEGASISSA! Joo, olo oli kylla aikamoinen, mut sitten kun ties, et illalla tulee tapahtumaan ihan sika hauskoja juttuja, niin se olo pikkuhiljaa unohtu :)

    Taa on oikeestaan aika sensuroimatonta tekstia mita kirjottelen :D Sori isa, sori tati, sori kaverit.. but that's me!

    ps. Ma oon talla hetkella ihan tajuttoman kipee ja ajattelin vaan akkii tulla lukemaan sahkarit, mut sit kun nain naita teijan ihania kommentteja, paatin et nyt kirjotan teille siita lauantai-illasta! :)

    VastaaPoista
  7. Suomessa paska sää ja sikanuha jyllää, eli tosi jees. Tulokset tulee vast maanantain, iiks. Sormet ristiin et pääsen! ihana ku jaksat postailla näin usein sieltä lämpimästä :) t.ande

    VastaaPoista
  8. Antsukka: Makin luulin eilen et mulla on sikis, mut ne olikin vaan menkat :DD hahahaha! toivottavasti paasisit sisaan, makin ristin taalla sormeni :) haleja<3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!