10.12.2009

Ahhhh mosun!

En tieda muistatteko miten viime CA-reissulla mulla oli tapana joka keskiviikko kayda syomassa sushia ravintolassa nimelta Mosun.. No, tanaan paasin ensimmaista kertaa talla tripilla kaymaan siella, aahhhhhh I LOVE THE PLACE AND THE FOOD! Seurana mulla oli suloinen ruotsalainen Malin, joka oli tosi epailevainen sushin suhteen, mut onneks sain sen ylipuhuttua mukaan, koska Malinkin rakastu sushiin ihan kympilla!

Malin ja Jansku hyokkaamassa sushin kimppuun, nam! Malin on hirmusuloinen ja mukava tytto :)


California rolls, gotta love them.

This is my favorite sushi portion, absolutely! Ei mitaan hajua mita toi on mut niin pirun hyvaa, etta alkaa kuola kohta valumaan! Ma en pida raa'asta kalasta, joten tallaset uunissa kayneet on mun mieleen :)


Paikka on ihanan pieni ja tunnelmallinen ja AINA taynna.


Hehehheee, Jannina taas ruuan kimpussa.

Sushin jalkeen paatettiin viela menna jonnekkin kahville/jalkkarille, mutta arvatkaapas mita! Kovasti telkkarissa hehkutettu Laguna Beach on ihan perseesta (nyt tulee rankkaa tekstia, anteeks jos murennan jonkun ihania haavekuvia tasta mestasta) ja kaikki pienimmatkin kuppilapaikat meni kiinni ysilta! Paadyttiin sitten paikalliseen markettiin, kaytiin ostamassa M&M'sseja ja mussutettiin niita mun autossa.. :D Oikein mukava ilta kaiken kaikkiaan!

Ja ainiin, illalla sain mielenkiintosen puhelun Jeffilta :) Ollaan varmastikkin tapaamassa viikonloppuna.. Sita odotellessa!

4 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä. Onko se sun toinen kaveri lähtenyt jo takaisin kotiin? Oliko seki ruotsalainen, siis kun viime kerralla olit paljon sen kanssa? Kivan kokoset noi omenat :D Amerikassa kaikki suurempaa haha!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Ja toi safka on niin hyvaa etta! Joo, Julie, mun tanskalainen kaveri lahti kotiin jo maaliskuussa, viikko mun jalkeen.. harmi sinansa. Ja sittenhan mulla oli pari ruotsalaista aupairia kaverina myoskin, mut nekin on jo jattanyt jenkit taakseen, tallasta taa aupairin arki on :D

    Omenat on ihan hervottomia :D huomasithan myos tuolla takana noi millin tarkat omenarivistot? Must tuntuu et joku on aina palkattu laittamaan omenoita jarjestykseen..

    VastaaPoista
  3. nami, noi sushit näyttää tosihyviltä, toisin ku nää suomalaiset joita en oo uskaltanu ees maistaa :S

    -s

    VastaaPoista
  4. Fiia: Noi on niin suussasulavan maukkaita, onneks paasen taas huomenna susheilee!<3 ma vien sut vetelee sushia kun tuun takas :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!