14.12.2009

The Blind Side

Sunnuntaina Anna tuli viihdyttamaan mua tanne mun rannikolle, me ei vaan pystyta olla erossa toisistamme nakojaan paivaa pidempaan! Paatettiin viettaa meidan paiva Carlsbad Outlet Mallissa, jonne ajaa meilta noin 50min "rantaviivaa pitkin" etelaan pain :)

On our way to shopping. Anna kerkes meille ennen kun ma edes olin paassyt karistamaan unihiekat silmistani ja tokas mulle ennen lahtoa, et teeppa jotain tolle sun tukallesi. Nick yhtyi Annan mielipiteeseen ja ma nappasin pipon paahani ja totesin olevani valmis. Nick ja Anna alkoi vahan nauramaan mut Gummanin reaktio oli paras, se nauro niin paljon etta se kiemurteli sohvalla tiputtaen tyynyja lattialle :D kai ma sitten oon aika naurettava naky mun hattu paassani.. Eiks se totuus kuitenkin aina tule lasten suusta?


Hiiohoi captain!

Pysahdyttiin matkan varrella ihailemaan maisemia. Taustalla mollottaa vuoret ja vasemmalla siintaa meri ihanan sinisena. I love it.


Ma oon tosi ilonen kuulkaas etta oon tavannut Annan :)

Sitten paastiin perille. Mesta oli iso ja sielta loytyi kaikki tunnetuimmat merkkivaateliikkeet kuten Calvin Klein, Puma, Nike, Polo Sport Lauren, Gap, Tommy Hilfiger, Guess, Lacoste ymsymsyms. Valikoima liikkeissa oli aika peruskamaa, mut kylla hinnat oli halvemmat kun normaaleissa liikkeissa. Me vietettiin aikamme Annan kanssa paaosin Conversessa, Guessissa, Pac Sunissa ja Papayassa. Viimeinen kauppa imaisikin Annan lompakon mennessaan, opsis..

Psssssssss!

Kaytiin vetamassa viimeisen ladeilypaivan kunniaksi oikeen ihanat kaloriburgerit Ruby'sissa ja jalkkariks viela shaket, namm! Ja maanantaina sitten alko laihis.

Converselta lahti pari paitaa mukaan :) oli muuten aika halpaa, 3 paitaa 25$, ei paha, ei paha!

Sopoily tan pienen hiiren kanssa on maailman kivointa :)
Ostoksia tuli tehtya ja ne naatte myohemmin :) Outlet mall oli mielenkiintoinen kokemus, mut ehka ma olin odottanut liikaa, jonka takia jouduin ihan vahan pettymaan. Ehka joku toinen Outlet Mall taas saakin mut aivan sekasin.. Who knows!

Meidan oli tarkotus menna illemmalla Laguna Beachille Suomi jouluparteihin, mut me vahan missattiin koko juhla :s Kuulin Bellilta, etta pukki kavi jakamassa lahjat, bileissa hoilattiin suomalaisia joululauluja ja mussutettiin myoskin lihapullia, OLISIN HALUNNUT KERITA! :/ No mut me sitten mentiinkin Annan kanssa leffaan, joka oli kylla ihan hyva korvaus bileiden missaamiselle.

Ei, me ei kayty katsomassa Alvinia ja Pikkuoravia vaan leffa nimelta The Blind Side. Kysyin sitten ennen leffan alkua, etta mistas taa leffa kertokaan ja Anna sanoi sen kertovan amerikkalaisesta futiksesta. ANTEEKS?! Ma luulin kokoajan et oltiin menossa kattomaan romanttista komediaa :D No ei siina sitten mitaan, onneks ma sain jo alkumainosten aikana tihrustettua parit kyyneleet, joten sain annokseni myoskin romantiikasta! Ja anna nauroi, ai etta se nauroi mun itkulle.

The Blind Side oli hyva! Suosittelen kattomista :) Me alyttiin vasta lopputekstien ja valokuvien kohdalle, etta tamapa olikin tositapahtumiin perustuva leffa, jolloin ma oikeen purskahdin itkuun :D siis aantelin ja vaantelin naamaani! Voi olla, etta ei ollut pelkastaan leffan syyta se itkukohtaus, mista lienee johtuikin.

Ajettiin meille kotiin ja vietettiin autossa Annan ex-poikaystavan hautajaisia ja vollotettiin yhdessa. Olipa puhdistavaa :) hyvin itkuinen paiva siis, mut hyvalla tapaa.

Anna lahti ajamaan kymmenelta meilta Losia kohti ja 10.30PM soittaa mulle: "Tota kytat pysaytti mut, ma vahingossa ajoin punasia pain" OHO! :D kohta tulla tupsahtaa Annalle postissa sakot, saa nahda millanen potti sielta tulee.. Eika ollut muuten eka kerta kun Anna on poliisien kanssa tekemisissa ajamisensa takia (lue: vahan on kolaroitu ja autoa naarmutettu..) No mut heeii, sellasta sattuu, eiks vaan!

Puss kaikille ja hyvaa alkavaa viikkoa <3

2 kommenttia:

  1. sun jutut on vaan niin ilosia ja parhaita :)
    ihana kun tuot calin lämpöö tänne kylmään suomeen tämän kautta! tuolla ulkona on nyt joku -20c että tämmösiä iloisia juttuja tarttee lämmittämään :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Voi kiitos, ihana kuulla! :) koita parjata siella kylmassa suomessa (mul kyl on vahan ikava lunta..)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!