12.12.2009

Christmas party in the city of Angels

Nonni, nyt on pikkujoulut juhlittu ja se tuli kylla tehtya aivan taysilla! Tassa vahan tarinaa eilisesta kuvien kera :) Ja varoitan jo nain etukateen, etta glogia juotiin hieman liikaa..

Ilta alkoi oikein mukavasti ruuhkassa istuskellen! Normaalisti ajan kotoota Anitalle 1h 15min, nyt istuin autossa lahemmas NELJA TUNTIA, herranjeesus! Lakkailin kynsia, nypin kulmia, etin kakshaarasia (tiedan, vaarallista)..

Kun lopulta paasin perille, oli bileet jo ihan pystyssa. Meita oli kunnon sekalainen sakki kasassa, joka teki tunnelmasta oikein janskan ja hauskan. Lisataanpa viela tohon sakkiin muuten mun ja Annan kadulta bongaamat miekkoset, jotka laitettiin kantamaan meidan tavaroita ja siina samassa kutsuttiin ne syomaan pipareita meidan kanssa :D

Joku on taas ollut oikein kunnon linssilude

Ruokaa oli ihan yllinkyllin (niinkun Annan hienosta nappiviritelmasta varmaankin tajuaa) ja se oli tosi herkullista! Sitten meilla oli oikein vahvaa glogia, kaljaa, viinia ymsyms. Ja hyvaa suomalaista joulumusaa!

Kun vieraat alko pikkuhiljaa lipumaan kotia kohti, ei me Annan kanssa maltettu viela menna nukkumaan. Ette ikina koskaan arvaa minne otettiin matka..

.. eka huoltsikalle ostamaan vahan tuliaisia ..

.. Joo oikein arvasitte, paadyttiin taas kerran Jeffreyn, Arnon & co:n luokse vahan afterpartyymaan banaanien kanssa! Meilla ei ole enaa muuta elamaa piste com.

Vai niin, Annalla ja Jeffilla nayttaa olevan ihan omat leikkinsa banaanien kanssa.


Arno <3

At least someone is having fun!

No pitihan nyt vahan ottaa herkkia kuvia!

 Herattiin aamulla aikasin aikasin ja lahdettiin aika kiireella kotiin, koska meidan kyyti lahti joogaamaan. I hate the feeling when you're still drunk in the morning after sleeping couple of hours!

Suunnattiin Anitan iloksi viihdyttamaan sita niille. Meilla oli sopo piknik lattialla :)


Sellasta.

Huomasinpa sitten kamojani keraillessa, etta ma olin unohtanut puolet mun kamoista Arnon ja kumppaneiden luokse :D Taas kurvaus sita kautta niita noutamaan ja taytyy vaan todeta, etta me ei Annan kanssa edes kulumalla lahdeta pois! Ja kiinnittakaa muuten huomiota mun yhden illan yokylakamoihin!

Pusspuss.
Ja sitten hyppays rattiin McFlurryn ja nugettien jalkeen ja nokka kotia kohti! Sellanen mielenkiintoinen partynight mulla, miten teilla meni viikonloppu?

Ps. Maanantaina alkaa uudet elamantavat ja laihis!

7 kommenttia:

  1. Olli: no jaa.. hahah :D kutsutaan mun kavereiden kanssa sita jo kalapuikoksi noiden viiksien takia!

    VastaaPoista
  2. Ma en taida koskaan lakata kadehtimasta sun viikonloppuja, silla mun viikonloppuun kuului talla kertaa muumipiparkakkutalo ja sunnuntaina nukuin ruokamyrkytyksen poikke, etta paha olo oli vaikkei ollu mitaan ees kitannu, reilua :/ Mut hei onneks jollain on elamaa :DD

    VastaaPoista
  3. siis mä näytän ihan hirveeltä joka kuvassa. ei siis mikään ihme että sain taas pakit jeesukselta!! Ensviikonlopppuna uus yritys :) Vielä mä sen koukutan tällä mun charmilla :D

    T: tiedät varmaan kuka :)

    VastaaPoista
  4. Susette: Ma nyt vaan oon tallanen tuuliviiri, joka ei koskaan kykene pysahtymaan! :D ja ala nyt, kyl muumipiparkakkutalokin kuulostaa aika janskalta ;) ei vaan, akkia otat ittees niskasta kiinni ja nappaat hippusen tasta mun "energiasta" ja pistat jalalla koreasti! :)

    Vompsu: Sopolta sa naytat :) tosin, mussakaan ei mitaan hirveeta kehumista ole :D ma paatin, etta jos perjantaina tuun sinnepain, niin ma oon selvana. PISTE. ja kylla sa sen jeesuksen viela pikkurillis ymparille kieputat! puss.

    VastaaPoista
  5. :D:D:D::D:D:D kalapuikko!!! ja sen komea komea frendi :D:D voi pojat sentään :D

    -sssss

    VastaaPoista
  6. Sofiapelle: Ala kokoajan dissaa kalapuikkoa, se on ihan charmikas kuule! :DD ja arno on ihana! kauneus on katsojan silmissa ;)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!