1.12.2009

My bathroom to be

Mun asunnossa alkaa tammikuussa putkiremppa, jonka takia vahan innostuin kerailemaan netista kaikkia mun kylppariin tulevia juttuja. Saa muuten onnitella, tein ensimmaisen kollaasini! :D ja kuvaa voi klikata isommaksi.


(Kaikki kuvat googlesta)

Elikkas lattiaan nakutetaan isot harmaat laatat ja seinia paasee koristamaan puhtaanvalkoiset hieman pienempi kokoiset laatat. Voi olla etta johonkin saan tungettua myoskin hopeista mosaiikkia :) Kalusteet tulee olemaan kiiltavan valkoisia ja altaaksi joutaa jokin ihanan iso ja matala allas natilla kraanalla varustettuna. Peilina saa toimia supernatti hopeinen mosaiikkipeili Ikeasta. Kylpparin varimaailma tulee olemaan hyvin moderni; valkoista, harmaata ja hopeaa, nams! Kattoon heitetaan pari pienen pienta "tahtispottia" ja tunnelma on taattu. Ihanaa, en jaksa odottaa!

Mun on tahan samaan syssyyn pakko vahan avautua mun vuokralaisesta.. Vuokra on nyt yli puoli kuukautta myohassa, hyllyja on tippunut seinilta alas ymsyms. Sain viestia vuokralaiselta, ettei hanen koiransa pysty olemaan kotona, koska talossa on kattoremontti ja taman takia han joutuu muuttamaan 6 viikoksi pois koiransa kanssa. Olettaako tama ihminen tosissaan, etta ma oon aivan etta "siis eihan sun missaan nimessa tarvitse maksaa vuokraasi, voi koira parkaa!" Sitten kyseinen ihminen myoskin olettaa, etta HAN kay valitsemassa MINUN kylpyhuoneeseeni tulevat lattia- ja seinalaatat. Hei alyhoi herranjumala! joo, nyt tuli vahan ilkeesti sanottua mut suoraan sanottuna vituttaa aivan saatanasti talla hetkella! (Jansku, nyt suu siistiksi!)

4 kommenttia:

  1. Apua vähän törkeetä!! siis mitä sen vuokralaisen päässä voi liikkua? :O no toivottavasti saat sen kans asiat selvitettyä :)

    VastaaPoista
  2. Sini: Sanoppa muuta! Ma en oikeesti tiennyt olisko pitanyt nauraa vai itkea kun kuulin tan :D Aiti otti homman hoitaakseen (se on kiinteistovalittaja), koska taalta kasin on hieman hankala tallasia asioita sumplia.

    VastaaPoista
  3. No voi alyton sen kanssa! Kai se siina sitten on, kun ei oo oma kamppa, vuokra menee, muut kulut se ajattelee sun maksavan vissiin...? Voi jumankauta. Ja kun viela oot taalla, niin et periaatteessa "naa" mita siella tapahtuu. Kierous.

    VastaaPoista
  4. Susette: Niin helppoahan se on! Emma oo saanut edes vesikuluja hanelta! palan halusta paasta nakemaan mita siella oikeen on tapahtunut..

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!