23.12.2009

Nyt se iski.

Koti-ikava nimittain.

Oon ihan varma, etta kaikki taa lahti mun huoneen kynttiloista, joita polttelin saadakseni joulufiilista. Ja fiilishan saapui sormien napsaytyksessa, tosin tuoden hieman erilaiset tuntemukset kun normaalisti. Kynttiloita katsellessa alkoi silmia kuumottaa ja pari kyynelta vierahti poskelle. Ma alysin, etta tasta joulusta tulee erilainen, niin kovin erilainen. Ma haluan kylla kokea kaikkea uutta ja jannittavaa, mut talla hetkella olisin kaikkein mieluiten kotona. Kotona perheeni kanssa.

Soisin famun lihapullia ja horppisin Neelan kanssa salaa snapseja aikuisten siirtyessa pois poydasta. Hyppisin Joonaksen ja Miksun kanssa ympari taloa tanssien tiptap-tanssia ja kiusaisin Jonya sen tyttoystavista. Rupattelisin mimmulle mukavia ja nauraisin mummin hassuille hopotyksille. Auttaisin vaaria istumaan tuolille ja olisin aitin apuna keittiossa. Jannittaisin pukkia. Menisin papan kanssa luistelemaan joulupaivan aamuna. Halisin serkkupoikani ihan tohjoksi. Juttelisin Alexanderin kanssa koulusta ja nauraisin Amandan suloisuudelle. Nauttisin jouluisen kauniista ja hyisesta maisemasta. Mussuttaisin yhden jos toisenkin suklaarasian poskeeni. Ja ennenkaikkea olisin perheeni kanssa.

Onneks mulla kuitenkin on aivan ihana hostperhe, jonka kanssa aijon viettaa ikimuistoisen joulun. Ehka ma parjaan. Meilla on hei kuitenkin SILLIA!

6 kommenttia:

  1. mullekkin iski tänään. juttelin perheen kanssa puhelimessa kun ne on nyt thaimaassa lomalla ja mä täällä host-perheen kanssa eikä mulla oo yhden yhtään jouluolo, surkuolo lähinnä =( nää tekee kaiken niin eritavalla kuin mitä oon tottunu mut onneks mulla on sentään porkkanalaatikko. hyvää joulua jannina =)

    VastaaPoista
  2. Mullakin iski haikeus, kun kuuden aikaan aamulla herasin jutellakseni perheen kanssa, ja etta pikkusisarukset sais avata lahjansa mun kanssa! Meinasin heittaa koneen seinaan, koska kuva patki ja olin kai muutenkin aika vasynyt, mutta kylla se sitten siita, aamu aloitettiin lasten kanssa Muumeja katsomalla ja syomalla kerrankin rauhassa aamupalaa ja avaamalla ne kaikki avaamattomat joulukalenterin luukut! :) Joulu on kuitenkin joulu, vaikka Suomi-joulu on paras ♥

    VastaaPoista
  3. Ondoyer: Musta tuntuu et joulu ei oikeen oo meidan aupairien aikaa :s toivottavasti sun joulu meni ihan hyvin vaikka et olikin erilaista ja perhetta ikava. Ma vollotin tanaan silmat paastani kirkosta ihan pelkan koti-ikavan takia, mut iltaa kohden kylla parani fiilis :) juotiin kossu-snapseja ja popsittiin sillia, kylla se siita! oon kyl aika kade sun porkkanalaatikosta :D jouluja<3

    Susette: Nooyyyh, ma oon jotenkin onnistunut saamaan mun skypen sekasin, ei mitaan toivoa nahda enaa ketaan :s en tieda miten oon onnistunut taas kerran. Totta se on, joulu on jaina oulu, vietti sita missa tahansa, mut sen ma kylla tasta lahin tiedan, etta pyrin viettamaan joulua perheeni kanssa suomessa, jos vaan mahdollista :) hyvaa joulua!<3

    VastaaPoista
  4. Samat fiilikset.. niin kovin erilaista oli. Minut vielä jätettiin yksin kotiin. Onneksi sain käydä kirkossa. Hyvää joulua sinulle sinne!! Voimia ja rohkeutta!

    VastaaPoista
  5. Vooi ei, ihana toi kirjotus! :) <3 oli kyl iiihan erilainen joulu ilman sua.. Kun pukille laulettiin lauluja niin kukaa ei oikee osannu soittaa pianoo.. ..Jansku ei ollu paikalla. Ja muutenkin. Entiiä. Mut toivottavasti sul oli siel toosi kivaa ja on jatkossaki (: Miss u !

    VastaaPoista
  6. Neppis: kultaa sa olet niin sulonen. Ja kylla ma kohta taas on siella hoilailemassa singstaria sun kanssasi! Odota vain<3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!