27.12.2009

Phoenix!

Auto odottaa tallissa ja Jansku ahtautuu kahden kiljuvan kakaran valiin juuri nyt, ihanaa. Phoenix on suuntana, joten keskiviikkona kuullaan! love u

Ps. miks mulla on James N Sullivanin luottokortti mun lompakossa? Ja missa hitossa mun OMA on?! oli nakojaan kiva ilta Laguna Beachilla :)

10 kommenttia:

  1. :D Toivottavasti James N Sullivanin tililla on enemman rahaa!!

    VastaaPoista
  2. Apua Phoenixiin!?! MIKS IHMEESSÄ?! Mistä sua noin paljon rangaistaan? :D Nimimerkillä Kävin siellä kesällä ja turistioppaatkin nauroi meille :D

    VastaaPoista
  3. Hahaa, just kaikesta tommosesta tietää että ilta on ollu hyvä.Kiitos paketista, en tajua miten voi olla niin mun tyylisiä!! :)
    -Peppa

    VastaaPoista
  4. Heippa,
    tiedätkö mitään kielikouluja sun muita siellä päin missä olet? Jos on heittää vaikka jotain nettisivuja niin olisin todella kiitollinen :)

    VastaaPoista
  5. Susette: Hahhaa oispa mul ollu pokkaa vahan vinguttaa sita :D ma olin liian kiltti ja kavin palauttamaan sen sinne baariin.

    Marke: Ala multa kysy, oon ollut nakojaan tosi tuhma :D mut ei se phoenix nyt niin paha ollut, me oltiin sellasessa 5 tahden resortissa ja hengattiin huoneessa pizzan ja mtv:n kera, joten ihan jees..

    Peppa: Ilta oli ihan paras, oota vaan kun paasen kirjottamaan siita loputkin :D valotan ihan vahan, silla valin kun ma olin tappelussa ja sen jalkeen poliisien puhuttelussa samalla huutaen mushroomeja, niin anna hortoili rannalla tuntemattomien partaveikkojen kera. Sen jalkeen Ray alkoi idiootiksi ja vei meidat vuorille, jossa se halusi ryhmaseksia keski-ikaisennaisen ja meidan kanssa, jolloin me lempattiin se sinne mountainille hyvin tylysti! siina meidan ilta pahkinankuoressa :DD Ja hyva, etta tykkasit paketista, yritin kehitella jotain kivaa mut jotain ei niin heavya.
    HYVAA UUTTAVUOTTA! :)

    Anonyymi: Ma tsekkaan noi kielikoulut sulle ensiviikolla kun paasen kotiin San Franciscosta :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos todella paljon!

    T. Äskeinen anonyymi

    VastaaPoista
  7. Hahaa, repesin totaalisesti!! :D
    -Peppa

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: niista kielikouluista.. En oikeen tieda mita tarkotat kielikoululla, mut ma nyt kerron kaiken mita tiedan englannin opiskelusta taalla :) ja en vaita etta mun tieto ois faktaa, mut kannattaa silti tsekata sivustot!

    http://www.studentum.fi/Englannin_kielikurssit_Pohjois_Amerikka_95946.htm EF:n kielikurssit! kaikenikaisille ja ihan mielettomasti erilaisia vaihtoehtoja.

    http://www.sts.fi/finland/ STS. Vahan nuoremmille.

    Noi tuli mieleen sanasta kielikurssit. Sitten tietty on naita community collegeja, joissa voi ottaa ihan yliopistotyylisia kursseja. Googleen kirjotat community college ja paikannimen esim los angeles, santa monica, orange county, san francisco ihan mita vaan! Kaikki loytyy sielta :) jos tarttet apua naitten collegejen ja kurssien kanssa, voin yrittaa auttaa sua! laita vaikka mailia - jazyliini@hotmail.com.

    Toivottavasti oli apua :)

    VastaaPoista
  9. Okei kiitos paljon. Laitan sulle todennäköisesti mailia jossain kohtaa :)

    Meinaa noi community colleget tuntuu kiinnostavilta.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Noni, sitten meita on kaksi!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!