11.12.2009

Winter is here :(

Vahan ostoksia lahipaivilta:

Maastonvihrea parka 40$, Forever 21
Kuulen tanne asti ihmetyksen aanet :D joo, taalla on aika kylma ja tartten talvitakkia, ihan tosi!

Loysa musta paita pitsiselalla 8$, Ross
Taa on vahan napapaita, jota ei kylla talla kropalla paalla kanneta, mut valkonen/musta toppi alle niin kivalta nayttaa :)

Alushousuja 5kpl 10$ - Charlotte Russe, Niitticlutch 8$ - Ross, Leopardikorvikset 3,5$ - H&M, Wetlook legarit 7$ - Marshalls
Vahan rokkikledjua ;)

Musta horhelomekko 25$, Forever21
Taa istuu niin hyvin ja on kaikkea sita mista ma pidan :) - tyttomaista horsoa muttei kuitenkaan liikaa ja vahan viela rokahtavaa fiilista mukaan!

Mekko viela in action. Koska Gumman karsii taustalla niin oli pakko leikata kuvaa hieman :( Tama on pikkujoulumekko, joka eksyy tanaan paalle!

Vaaleanpunainen kaulaliina 6$, H&M, Valkoinen rusettipanta 0$ H&M
Pannalla on hauska tarina! Loysin sen H&M:sta, yritin ettia hintaa ja muita samanlaisia pantoja, muttei loytynyt. Menin kassalle ostamaan sen ja sain kuulla, ettei se oo Henkan&Maukan panta, mut et pakataanko se sulle nyt kuitenkin mukaan? no TODELLAKIN :D kauhee pummi mina, mutkun.. toi panta oli niin sulonen!

Sellasta. Tanaan ollaan gummanin kanssa tehty kaikkea NORMAALIA, oltu kotona, leikitty hippaa, luettu kirjoja kayty puistossa, oltu ulkona potkulautailemassa ja nyt pikkunen on nokosilla. Tunnin paasta otan taas suunnaksi Losin ja meen viettelemaan meidan suomalaisia pikkujouluja ja varmaankin ainakin Annan kanssa jostain kumman syysta paadytaan Jeffreyn ja kumppaneiden luokse. Let's see, let's see :)

Pitakaa hauska viikonloppu, ma ainakin syon pipsuja ja juon glogia teidankin puolesta! :)

3 kommenttia:

  1. http://www.facebook.com/group.php?gid=194259723583

    20-vuotias Emil kadoksissa. Kadonnut ollessaan reissaamassa Euroopassa. Tässä hänelle perustettu Facebook-ryhmä. Liittykää tai levittäkää eteenpäin, olisi tosi kivaa :) Itse liityin äsken.

    VastaaPoista
  2. Gumman parka, onneks leikkasit sen kärsivät kasvot pois tosta kuvasta :((

    Ps. toi takki näyttää ihan eriväriseltä oikeesti! :D

    VastaaPoista
  3. Marke: no oli pakko, en kestanyt ite katsoa sita tuskaa pienen kasvoilla :(( ja naa kaikki kuvat on jotenkin ihan valottuneita ja varit on pain peppuu, mut eip voi mittaan! :D

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!