10.5.2009

AHDISTUS

mul menee ihan kokoajan kylmat vareet ja ahdistaa. ahdistaa. ma vihaan tata tunnetta!!

Eilen tosiaan suomalaispartien jaljilta olin iiihan poikki (eikohan se Jannina ihan johdu niista kolmen tunnin younista ja krapulasta?) ja paatin, etta otan nyt lauantain ihan iisisti. No, sitten siina yheksan aikaan saan Jonilta tekstarin "Come to Mozambique, Ray is playing after 15 minutes!" Yritin Julieta saada kii, mut taa pelle ei vastaa, niin melkeen jo hylkasin keikalle menon, koska en halunnut menna yksin. No, rohkaisin itteni ja ajattelin vaan et "Ah, taalla sita ollaan ja nyt teen niinkun haluun enka janista". Ja ma menin sinne keikalle, tosin Ray oli jo soittanut kun tulin sinne baariin ja sitten vaan vahan tanssahdeltiin ja juotiin pari drinkkia poikien kanssa. Ray piti musta kokoajan tosi hyvaa huolta siella baarissa ja juteltiin paljon ja muutenkin hengailtiin. Se oli sulosta :) ... ja vahan ehka ihastuin.

Matka jatku jotenkin kummallisesti Michaelin, 40v rumpali, beachhouselle, joka oli hienoimmassa paikassa, jossa oon ikina kaynyt! Laguna Beachilla, tooosi korkeella kallionkielekkeella, mut kuitenkin noin 30 metrii rannasta. Parvekkeella porealtaassa istuskellessa kuuli miten aallot loi rantakiviin ja pysty tuntee meren tuoksun :)

Harmittaa, kun en rapsinyt kuvia illalla, mut ma olin niin positiivisessa huumassa, et unohdin ihan kaiken!

Ray sitten toi parvekkeelle kitaran ja ma vahan hammastyin, koska olin kokoajan kuvitellut et Ray on jonkun rockibandin rumpali mut ei.. ensimmainen mita herra alkaa laulaa kitaran saestyksella on mun lemppareista lempparein laulu, Jason Mrazin I am yours.. MUN LEMPPARI!

Seuraavaks oli vuorossa biisi, jonka nimi oli Jannina. nyt ei enaa sanat riita! :D
kuunnelkaa tata laulua ja kitaraa. Ma oon kokoajan kananlihalla! Alkaa vaan enemman ja enemman ahdistaa kotiin lahto, en halunnut ollenkaan ihastua :(

2 kommenttia:

  1. ei ei eieieiieieeieiie... et saa ihastua!!! :D sun pitää mailaa tarkemmin tosta illasta! onks sul kuvii tästä herrasta?

    VastaaPoista
  2. no katoitko ton musavideon? se on siina. ja sitten myspacesta loytyy sen nimella! ma mailaan tai vaikka soitan huomenna..

    HUUUUUUUUUUUZAAAAAAAAAAAAAAAAH

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!