4.5.2009

Beach sunday !

Eilen nukuin niiin pitkaan, klo 12 asti! Oli niin ihanaa, kun kaikki oli lahtenyt ulos ja kotona oli niin rauhallista. Kavin piiiitkassa kuumassa suihkussa, voisin seista vaikka koko paivan lampimassa suihkussa! <3 Nautin aamiaiseni, marjoja, hedelmia, bagelin ja tuoremehua, meidan takapihalla korvia hivelevassa hiljaisuudessa auringon lammittaessa poskia. Miten sita oppiikaan arvostamaan omaa rauhaa ja aikaa nain paljon lasten kanssa tyoskennellessa!

Sitten oli rannan vuoro, kappailin tohon "meijan rannalle" Salt Creekiin, joka on niin natti! Siella tapasin ruotsalaiset, Marien, Sarat ja pari uutta tyttoa, joiden kanssa istuskeltiin ruohikolla ja kuunneltiin musaa :) Mun ranskalaiset kaverit, Amelie ja Pauline oli myos tulossa samaiselle rannalle uuden pojan, Alexin, kanssa, joten kavin sitten moikkaamassa niita ja itseasiassa sille tielle jainkin. Kavin ekaa kertaa uimassa ja se vesi itseasiassa oli aika lamminta, virkistavaa :) heiteltiin frisbeeta ranskalaisten kanssa ja pelailtiin beach volleyta, me like! Suunniteltiin myos meidan San Franciscon reissua, josta tulee mahtava! Me vuokrataan auto ja ajetaan rannikkoa pitkin 5 tuntia ja kuunnellaan hyvaa musaa ja vahan tissutellaan! Sitten majottaudutaan youth hostellissa, jossa huoneet jaetaan muiden nuorien kanssa, janskaa! Ne ranskalaiset on niin ihania, niin aitoja :)



Mahat vahan kurisi beachin jalkeen ja suunnattiin nokkamme kohti Laguna beachia, kaytiin syomassa. Mun KFC California neitsyys on nyt menetetty, yok. Roskaruoka on niin pahaa ja allottavaa kun on ollut niin kauan syomatta sita.

Alex otti paljon kuvia rannalta, heti kun saan kuvat herralta, niin paasen vahan elayttamaan (onks se sana?) tata kirjotusta :)

Tanaan sitten tyopaivan jalkeen, yllatysyllatys ajoin itteni Aliso Viejoon shoppaileen Tj Maxxiin. Ajatuksena oli, et ma vahan yrittaisin alkaa ostella tuliaisii mut se on niin pirun vaikeeta kun haluu vaan ostaa itelleen kaikkea! Ma en tieda miten tuun parjaamaan Suomessa tan mun shopping addiktion kanssa :s

Tallasta loyty tanaan:

Pari luomaria, odotan etta paasen vahan taiteilee biletysmeikkia naamaani! 2$/kpl

Ihan normaalit piikkarit, aina hyva olla kaapissa. Ma muuten luulin, etta naa oli mustat ennen kun otin kuvan naista :D varisokea varmaankin olen.. 10$, ei paha.

Volcomin teeppari miesten osastolta, mut taa oli niin kiva :) 10$

Jannina kuittaa ja toivottaa hyvat yot <3

5 kommenttia:

  1. HEI lain mukaan autossa ei saa juoda alkoholijuomia! Autossa ei saa edes olla avattua alkoholijuomaa, vaan jos on avattuja pulloja ne pitää kuljettaa takakontissa.

    T: LAPD

    ;DDD

    VastaaPoista
  2. ainiiin, tanhan ma unohdin ihan kokonaan! Oikeesti, valilla kyl menee ihan yli ymmarryksen naa jenkkilan lait.. Ehka me parjataan ilman.. tan kerran :)

    KIITOS MUISTUTUKSESTA LAINKUULIAINEN MARKE! :D

    VastaaPoista
  3. Jep tai sit vaan juotte autossa ja jos näkyy poliiseja heitätte pullot taakse ;D

    VastaaPoista
  4. Neiti hei!

    Oot ostanu törkymakeet luomarit ja noi kengät ah....................................................................................... näist kaikist kommenteist päätellen, mitä siis laitan tänne, ni kuulostais vähä et mua ei kiinnosta pyllyykää et mitä teet siel vaa enemmänki et mitä shoppaat..? TOSIYSTÄVÄ!

    VastaaPoista
  5. no, sellanenhan sa olet ;) mut niinkun ollaan jo puhuttu, kai sita nyt pitaa vahan hyvaks kayttaa!

    Ja marke, ehka me sit vaan vipataan ne pullot jonnekkin piiloon jos pahat poliisisedat pysayttaa :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!