9.5.2009

Friday at a pub

(Mua arsyttaa ihan sikana kun kamera unohtu eilen kotiin, joten ei oo nyt mitaan kuvia :( ja taa teksti on ihan sekava, ehka ei olis pitanyt kikkailla niitten omien redbull smirnoff sekotusten kanssa..)

Oltiin paatetty Julien kanssa, etta me mennaan ulos, joten mehan mentiin! oli tosi vaikee loytaa mitaan kotibileita, kun piirit ja kaikki kontaktit on viela aika pienet. Lopulta sitten keksin, etta soitan Jonille, miehelle, joka tavattiin Julien kanssa Mosunissa (oonkin itseasiassa Jonista jotain jopa kirjotellut tannekkin!) ja kyselen vahan menoa. No, me sovittiin sitten etta mennaan yhdessa ulos. Pala nous kurkkuun "shiit, i am the only one without ID's.."

Turhaa panikointia, kun portsari kysy paperit yhen irkkubaarin, Hennesey'sin ovella, niin alko vaan naurattaa miten ihmiset voi olla niin tyhmia. Julie meni mua ennen omalla passillaan, ma tulin heti sen jalkeen SEN ajokortilla, jossa silla on mustat lyhyet hiukset ja portsari vaan tokasee "nice pink driving license"!

Jon ja sen kaveri Ray oli tosi mukavia, vahan vaan ehka tunkeilevia, mut ei se mitaan! Oli tosi kivaa olla pitkasta aikaa baarissa ja tanssimassa ja juomassa vahan mansikkamargaritoja, nam! :P Vedettiin joku ihme "oooh we are so hot"-tanssi Julien, varmaan nayttanyt toooosi hyvalta.

Pilkun jalkeen (taalla pilkku tulee klo 2.00 WTF?!) mentiin Rayn vanhempien kotiin, joka oli kun mikakin palatsi, kattelee leffoja. Ja joku sitten keksi alkaa pelata pokeria ja joku sitten pisti viela paremmaksi: RASYPOKKAA! Ma en osaa pelaa pokeria yhtaan, joten kukakohan havis suurimman osan vaatteistaan? onneks Julie sitten pelasti mut ja sano, etta OH TIME TO GO SLEEPING JANNINA! sitten mentiin Julielle nukkumaan ja ah, en oo ikina nukkunu niin hyvin, sen sanky oli ihana!

Julie meilla vahan prepartyymassa mun perheen kanssa, KOSSU!A Aivan torkeen makeet high heelssit, LOVE THEM! oon vahan oppinut kayttaa korkkareita tai ainakin ajatuksissani :) 20$

Perus Converse Allstarit, ihanat! Naita himosin jo suomessa, mut en sitten koskaan ostanut. Nyt oli pakko nappaa mukaan kun hintaa oli vaan 25$ :)

jep, joku ihme krapulostos. Mut toi vaaleenpunanen leopardikuosi on niin sopo!

JA HEI TARKEIN MELKEIN UNOHTU! Mina ja Julie mennaan 23.-25.5.2009 viikonlopuksi Las Vegasiin Jonin ja Rayn kanssa!







I AM GOING TO VEGAS BABY!

3 kommenttia:

  1. Hei!
    Joo, minäkin mietin että mitä ihmettä, kahdelta baarit kiinni Jenkeissä...? Kai siihen on jokin pätevä syykin..

    Ja kiitos varoituksesta, kaikki SMG:n levyt lähtevät siis mukaani sinne :D Eilen olin juuri bändin keikalla Kuopiossa ja voi ihana.. Oletko muuten kuullut jo uusinta levyä "Palatkaa Pariisiin!", jos et, niin kuuntele huonolaatuisena vaikkapa YouTubesta, loistavaa! :)

    Elilkkäs Topsfieldiin, Massachusettsiin olen menossa, Boston on 45 minuuutin ajomatkan päässä etelässä, siellä päin vietän vuoteni, ainakin kovin paljon toivon niin :)

    VastaaPoista
  2. Ja converset 25 dollarilla...! Eeeiiii.. Onneksi Suomen hintataso suojelee mun kukkaroani vielä :D

    VastaaPoista
  3. Baarit menee ihan liian aikasin kiinni! mut baarin jalkeen on aika usein tapana menna vaikka rannalle vahan chillailee tai sitten jatkaa jollekkin kotiin, joka on kylla melkeen kivempaa kun baareissa roikkuminen! ja taalla kylla loytyy ihan kaikille ihme laeille (ei varmasti taivu tama sana nain!) joku "pateva syy".

    Voi ei, en oo ikina kaynyt SMG:n keikalla! pakko paasta nyt kesalla :) ja en oo kuullu tota uutta levya, ma oon aika paljon jumittunut Leila-levyyn<3 ah.

    Millos sulla on lahto? vauu, sulla tulee varmaan ihan tosi upea vuosi! mulla enaa kuukausi jaljella ja voi etta miten mielellani jaisin viela vaikkapa vuodeks! mut kun ei pysty niin ei.

    varo vaan, kukkaro joutuu koville jenkkivuoden aikana! :D

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!